Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:No co ty nie powiesz? Mi raz taka czarna w okularach przebila zyle, potem jeszcze w niej gmerala, miesiąc reka ruszac nie moglam. Mężowi ta sama zrobila krwiaka na cale przedramie. Haha nie moge z tych dziewczyn w artemidzie, juz tyle czasu tam pracuja i dalej nie potrafią pobrać krwi.
Halszka czemu smutasz? Przecież to dobry plan
Masakra ja prawie zawsze mialam obklejone 2 rece. I czarna w okularach sie wyzywala gmerajac w zyle bo moze cos poleci. Nawet stazy dobrze nie zaciskaja to jak ma leciec. A jak wyciaga igle to odrazu przechodzi na druga reke to czym mam sobie przytrzymac zeby mi krew nie leciala noga
Kiedys im zafajdalam cala sciane bo 2 rece poklote a chuda blondyna ze mam zaplacic od razu ja do niej ze zaraz kak mi krew przestanie leciec a ona ze juz nabila na kase i teraz bede blokowac. Puscilam obie rece szukam portwela a tam 2 gule sie robia wielkosci jajka jak piznelo to po calej scianieasiastokrota, Lura82, nadziejka88, mag87, Halszka112, Asia08 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadziejka88 dz za pamięć. Dziś przyjechałam do rodziców. Miałam posiedzieć u nich do kolejnego weekendu, ale wracam w tę niedzielę, bo dostałam pracę. Z przedszkola zrezygnowałam i mam posadę w biurze. Jestem mega happy. Szybko startuję, ale oni potrzebują już teraz pracownika. Moi rodzice mi pomogą teraz z Z dopóki nie pójdzie do przedszkola. Mam nadzieję, że będzie kolorowo - jak zapewnia szef. Testowanie... boję się...i odwlekam. Może środa, czwartek.
nadziejka88, Gosia321, polopiryna, Asia08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Asiastokrotka oby Teraz była szczęśliwa iui u brata. A czujesz się już pewnie za kierownicą?
Byłam autem w Mikołajkach, Szczytnie,kilka razy w Olsztynie nawet sama
i dałam radę. Nie jest źle najgorsze to parkowanie. Wykupiłam kilka godzin z instruktorem to po 3 godzinach powiedział że nie będzie ze mną jeździł bo ja umiem tylko brakuje mi pewności siebie
więc chyba nie jest źle
Pojeździmy zobaczymy hihi
Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lura82 wrote:Słyszałam, ze test obciążenia glukoza trzeba zrobic po 6 tyg od porodu.
Mam glukometr i od wczoraj mierze cukier 1 h po posilku. Na chwilę obecną nie jest źle- miedzy 90-100. Po obiedzie bylo 96, a po 2 kanapkach z chleba razowego 104.
Jeszcze kawy nie pilam, mogę pic?
I najważniejsze dlugo czekalyscie na wizytę u diabetologa?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Eh dziewczyny zostało 9 tyg.znowu pojedyncza cyfra tylko od drugiej strony już bardziej cieszy
nadziejka88, asiastokrota, eni33, Gosia321, polopiryna, Asia08 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
asiastokrota wrote:Oby trzymam mocno za nich kciuki. Nie chcem by musieli przechodzić przez takie samo piekło jak my. Co do auta to śmigam
Byłam autem w Mikołajkach, Szczytnie,kilka razy w Olsztynie nawet sama
i dałam radę. Nie jest źle najgorsze to parkowanie. Wykupiłam kilka godzin z instruktorem to po 3 godzinach powiedział że nie będzie ze mną jeździł bo ja umiem tylko brakuje mi pewności siebie
więc chyba nie jest źle
Pojeździmy zobaczymy hihi
AA i to raczej@ luteiny nie chce brać szkoda marnowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny