Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiastokrota jeszcze momencik i w ogóle nie będziesz miec stresu za kierownica. Doskonale wiem o czym mówisz, bo jak zrobilam prawko na studiach to potem jeździłam jak za karę, po studiach kupilam 1 samochodów i sie przelamalam. Teraz to i do wc bym jezdzila
Ena gratulacje !!! Milej pracy życzę
Tera dzieki. Po śniadaniu i kawie bylo 114 wiec chyba ok.
Juz blisko do konca. Boze to teraz Ty, Sonia i juz ja z Eni. Wszystko juz gotowe dla dzidziusia?
Ona oby to bylo za wcześnie. Trzymam kciuki22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Asiastokrota jeszcze momencik i w ogóle nie będziesz miec stresu za kierownica. Doskonale wiem o czym mówisz, bo jak zrobilam prawko na studiach to potem jeździłam jak za karę, po studiach kupilam 1 samochodów i sie przelamalam. Teraz to i do wc bym jezdzila
Ena gratulacje !!! Milej pracy życzę
Tera dzieki. Po śniadaniu i kawie bylo 114 wiec chyba ok.
Juz blisko do konca. Boze to teraz Ty, Sonia i juz ja z Eni. Wszystko juz gotowe dla dzidziusia?
Ona oby to bylo za wcześnie. Trzymam kciukinom niebawem moja kolej
już stres ale i podniecenie, dla małej praktycznie wszystko gotowe
tylko ja muszę o torbie dla siebie pomyśleć pozamawiałam jeszcze parę rzeczy przez neta i na koniec sierpnia chyba się spakuję zawsze bezpieczniej
no zobaczę co mi dzis lekarz mój na insulinę powie i jak to ma wyglądać
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
a wiecie co te moje TSh to jak nie ma 4 to zleci do około j pocieszę sie a teraz mi spadło do 0,38 niby norma od 0,27 ale czytałam że w ciąży powinno być od 0,4 i tak w kółko ale sama sobie zmniejszyłam dawke na poprzednią bo do wizyty jeszcze trochę a na pewno moja pANI DR.BY TAK UCZYNIŁA tylko kasę dodatkowo wzięła
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ja mam dziś wizytę i tez sie boję co na te cukry powie. W sumie tylko po glukozie bylo zle, a tak nigdy nie wzroslo powyżej 120. Tsh na poczatku 0,8 a teraz 1,2 to chyba ok. Tylko morfologia zaczyna spadac, niby jeszcze w normie ale juz jest gorzej.
Kurczę zawsze przed wizyta mam stresa ze hoho i wymyslam sobie czarne scenariusze.
A co do rzeczy dla malej. Zła na męża jestem. Wszystko do pokoiku juz czeka, remont obiecal skonczyc do polowy sierpnia, a jeszcze nic nie zaczął. A chcialam po tym bałaganie sprzatac jeszcze bez wielkiego brzucha i moc zacząć wyprawkę kompletowac.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ona84 przykro mi, zrób jutro bete, umów się do lekarza, ustalcie plan i walcz kobieto
Ena doczytałam dopiero fajnie że udało się zmienić prace, oby spełniła twoje oczekiwania &&&
Dziewczyny jeździć to ja uwielbiam podobno mam nawet ciężką nogętylko to parkowanie. Jak widzę kolesi parkujących to nabieram przekonania że jestem mistrzem
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Laura w łeb go strzel
pamiętaj że możesz potem połorzyć się na kanapie i pokazywać mu najmniejszym paluszkiem co ma zrobić, że źle złożył kaftanik, że śpioszki źle uprasowane. Masz władze kochana, ustaw go
Wizyty się nie bój będzie dobrze jesteś pod opieką specjalisty oni wiedzą jak radzić sobie z cukrzycą w ciąży. Daj znać co i jak po
Lura82 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Oby trzymam mocno za nich kciuki. Nie chcem by musieli przechodzić przez takie samo piekło jak my. Co do auta to śmigam
Byłam autem w Mikołajkach, Szczytnie,kilka razy w Olsztynie nawet sama
i dałam radę. Nie jest źle najgorsze to parkowanie. Wykupiłam kilka godzin z instruktorem to po 3 godzinach powiedział że nie będzie ze mną jeździł bo ja umiem tylko brakuje mi pewności siebie
więc chyba nie jest źle
Pojeździmy zobaczymy hihi
ja juz 9 lat jezdze a na koperte potrzebuje duzo miejsca
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Cześć
Asiastokrotka o to super - ważne, żeby się przełamać i śmigać. Ja już długo jeżdżę autem, a czasem potrzebuję miejsca do parkowania, jak dla tira.
Terra ooooo to ju wystrzelił twój suwak - bliżej jak dalej hehehe.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Tak mamy. Trzeba odczekać jakiś czas by je zabrac
To bardzo dobra wiadomosc,nam jeden sie został i nie wiemy czy dotrwal do mrozenia.Tą stymulacje ciezko znioslam, do tego hiperka,ze jak pomysle o kolejnej pełnej procedurze to az strach. Ale ja sie nigdy nie poddam!