Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Ona przykro mi z Ta beta
dlaczego wszystkim nie moze sie udac ivf. To powinien byc pewnik ze jak juz chwytamy sie ostatecznych metod to powinien byc happy end.
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Parkuj tylem jest najlatwiej. A koperte wogole omijaj
ja juz 9 lat jezdze a na koperte potrzebuje duzo miejsca
"parkuj tyłem jest najłatwiej"
oszalałaś???? Umrę na zawał zanim wsteczny wrzucę
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Moj tez dzis miał zaczac malowanie sypialni i co tysiac innych spraw. Zadzwonil szwagier i gdzies razem pojechali. Ja od rana wynosze te graty i segreguje a to do smieci a to sie przyda. A jeszcze potem salon i sobie wymyslilam ze chcem robic kuchnie i lazienke ale to juz ekipa mam nadzieje ze do pazdziernika sie ze wszystkim wyrobie bo w listopadzie to juz leze i czekam.
-
Ona
a ile masz mrozaczkow?
-
Ona84 przykro mi
. Ale są mrozaczki. Bedzie dobrze. Jeśli chodzi o crio to nam dr Z kazał odczekać cykl i podejść do kolejnego. Czyli załóżmy że teraz dostałaś @ to w następnym cyklu juz możesz podejść. Badania wirusologiczne sa ważne 3 miesiące. Czystość pochwy robiłam chyba przed każdym crio ale nie jestem pewna. Badan raczej pilnują. Ja myślałam ze sie uda i nawet nie wspominałam ze jyz minęły 3 miesiące. Sami kazali powtórzyć niestety.
-
e_mil_ka wrote:Ona84 przykro mi
. Ale są mrozaczki. Bedzie dobrze. Jeśli chodzi o crio to nam dr Z kazał odczekać cykl i podejść do kolejnego. Czyli załóżmy że teraz dostałaś @ to w następnym cyklu juz możesz podejść. Badania wirusologiczne sa ważne 3 miesiące. Czystość pochwy robiłam chyba przed każdym crio ale nie jestem pewna. Badan raczej pilnują. Ja myślałam ze sie uda i nawet nie wspominałam ze jyz minęły 3 miesiące. Sami kazali powtórzyć niestety.
-
Dziewczyny,bYłam na wizycie troche się zmartwiłam aczkolwiek lekarz powiedział że jego zdaniem jest ok aczkolwiek okazało się ze mam pępowinę dwunaczyniową. Z racji insuliny na pewno w 38 tyg szpital i pewnie będą wcześniej wywoływać a nie czekać do terminu. eh no cóż trzeba być dobrej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 16:28
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Halszka112 wrote:Asia Gosia ma rację parkowanie tyłem jest łatwiejsze i bardziej precyzyjne. Spróbuj raz i bedziesz tak parkować cały czasAsia
4 x iui
4 próby ivf
ona84 wrote:Emilka podchodzę we wrześniu m6-7@ więc idę przed i pytanie czy już place z góry czy policzy jak za wizyte
Jeśli idziesz przed @ to zapłacisz normalnie za wizytę. Ustalicie pewnie na niej czy cykl naturalny czy stymulowany i na następnej wizycie juz po @ zaplaciesz 400 zł za monitoring. Za criotransfer zapłacisz dopiero po transferze. Dostaniesz taka informacje ile i na jakie konto masz wpłacić. -
TERA nie denerwuj się, dobrze że wiecie teraz. Pamiętasz jak Makumba ostrzegała? W szpitalu będą się Wami lepiej opiekować, nie będą brać cię za panikare. Jak ma coś wyjść to lepiej teraz jest jeszcze sporo czasu można się przygotować. Najważniejsze że dzidzia zdrowa. Co doładnie oznacza ta dwunaczyniowość?Asia
4 x iui
4 próby ivf
e_mil_ka wrote:TERA dobrze że to zauważył lekarz i będziesz pod opieką. Będzie dobrze.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE