Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:TERA nie denerwuj się, dobrze że wiecie teraz. Pamiętasz jak Makumba ostrzegała? W szpitalu będą się Wami lepiej opiekować, nie będą brać cię za panikare. Jak ma coś wyjść to lepiej teraz jest jeszcze sporo czasu można się przygotować. Najważniejsze że dzidzia zdrowa. Co doładnie oznacza ta dwunaczyniowość?
Mówił że nieraz dopiero po porodzie okazuje się ze dwa naczynia
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
asiastokrota wrote:A koleżanka to od rana żartami sypie
"parkuj tyłem jest najłatwiej"
oszalałaś???? Umrę na zawał zanim wsteczny wrzucę
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Jeśli idziesz przed @ to zapłacisz normalnie za wizytę. Ustalicie pewnie na niej czy cykl naturalny czy stymulowany i na następnej wizycie juz po @ zaplaciesz 400 zł za monitoring. Za criotransfer zapłacisz dopiero po transferze. Dostaniesz taka informacje ile i na jakie konto masz wpłacić.
-
Tera bidulo jeszcze tego Ci brakowało. A polowkowe gdzie mialas?
My już po wizycie. Dostalam jednak żelazo bo morfologia leci. No i do diabetologa mam sie umówić. I tyle. Jakoś jestem po tej wizycie nie zadowolona. Ten moj lekarz jakos zaczyna mnie denerwować. Po to chodze prywatnie, zeby miec wszystko dobrze zbadane. A ja mniej mam badan niz nfz zaleca. Juz nie wspomne ,ze zero badan na fotelu nawet jak mialam infekcje i raz mierzona szyjka. A to przecież 24 tydz. Dzis to nawet nie wiem czy mloda urosla22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Moze dzisiaj przez te upaly mu sie nie chcialo.
-
Halszka112 wrote:Asia Gosia ma rację parkowanie tyłem jest łatwiejsze i bardziej precyzyjne. Spróbuj raz i bedziesz tak parkować cały czas
lepszy skret. Ale to samo co asia kiedys mowilam tata na szczescue pokazal mi i wytlumaczyl jak parkowac wlasnie tylem i od tej pory to najprostszy sposob
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
TERA83 wrote:Dziewczyny,bYłam na wizycie troche się zmartwiłam aczkolwiek lekarz powiedział że jego zdaniem jest ok aczkolwiek okazało się ze mam pępowinę dwunaczyniową. Z racji insuliny na pewno w 38 tyg szpital i pewnie będą wcześniej wywoływać a nie czekać do terminu. eh no cóż trzeba być dobrej myśliBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Tera dobrze że umówilas się do tego hoppe, oby tylko skończyło się na strachu, z dzidzią na pewno wszystko w porządku, ale lepiej sprawdzić.
Laura a gdzie chodzisz do lekarza? Jaka masz hemoglobine? Ja 9.9 i doktor mnie szpitalem straszy jak sie nie poprawi, u mnie spadła pomimo przyjmowania żelaza (sorbifer durules). Na dodatek walczę z opryszczką, dostałam na nią lek przeciwwirusowy w końskiej dawce a mimo to czuje że wychodzi mi druga.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Prenatalne miałam u Kuli i było ok, połówkowe u swojego i też było ik teraz też twierdzi że jest ok ale skoro wyszło że jest dwunaczyniowa to lepiej sprawdzić, wierzę że będzie dobrze.
Gosiu wybacz nie chce mi się już pisać i gdybać czym grozi nie chcę czytać internetu poczekam na opinie lekarza ogólnie wpływa na rozwój m.in serca czy nerek ale u większości jest ok
aaaa i pogubiłam sie czy już pisałam ale mała już ułożona główką w dół. Ale dziś parno jak tu spać.... a i ciężarne lekarz powiedział żeby unikać pozycji na plecach bo możemy się gorzej czuć coś tam uciska jakąś tętnice wówczas no jak my się źle poczujemy to i maleństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 21:40
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Lura82 wrote:Tera bidulo jeszcze tego Ci brakowało. A polowkowe gdzie mialas?
My już po wizycie. Dostalam jednak żelazo bo morfologia leci. No i do diabetologa mam sie umówić. I tyle. Jakoś jestem po tej wizycie nie zadowolona. Ten moj lekarz jakos zaczyna mnie denerwować. Po to chodze prywatnie, zeby miec wszystko dobrze zbadane. A ja mniej mam badan niz nfz zaleca. Juz nie wspomne ,ze zero badan na fotelu nawet jak mialam infekcje i raz mierzona szyjka. A to przecież 24 tydz. Dzis to nawet nie wiem czy mloda urosla
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
ona84 wrote:Dr mówił że, 1500wyjdzie całość.
Powiem doktorkowi żeby mi zarodek przywiozę do Olsztyna
Ja bym tak nie ryzykowała. Bałabym sie ze w drodze cos sie stanie jakiś wypadek czy cos. -
nick nieaktualnyTERA83 wrote:Dziewczyny,bYłam na wizycie troche się zmartwiłam aczkolwiek lekarz powiedział że jego zdaniem jest ok aczkolwiek okazało się ze mam pępowinę dwunaczyniową. Z racji insuliny na pewno w 38 tyg szpital i pewnie będą wcześniej wywoływać a nie czekać do terminu. eh no cóż trzeba być dobrej myśli
Eni -truj głowę swojemu facetowi - niech się bierze za remont, bo tygodnie ciąży lecą, lecą...
Sonia86 - opryszka...współczuję. A co oni na tę hemoglobinę poradzą w szpitalu? jakieś kroplówki??? -
nick nieaktualny
-
Hemoglobina cos kolo 10. I tez jestem wkurzona bo to dopiero 2 morfologia od samego początku. Można bylo wcześniej to wykryc.
Usg mam na każdej wizycie tylko nic nie zmierzyl, chyba serduszko ogladal najbardziej. Ogólnie to człowiek, ktoremu tez w jakimś stopniu zawdzięczamy, ze jestem w ciazy. Tylko teraz czuje sie nie pod taka kontrolą jak trzeba.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena też miałaś to paskudztwo w ciąży? No oszaleć mozna, ciągle coś się przyplącze. Jeśli o anemię chodzi to chyba żelazo by mi dożylnie podawali w szpitalu, w poniedziałek się dowiem czy jest poprawa.
Laura ja na każdej wizycie mam badanie na fotelu, od 22 tyg. mierzenie szyjki, która nota bene skraca się niemiłosiernie i podglądanie dzidzi, waga, przepływy, ilość wod, itp. Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....