Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Laura 2 tygodnie jestem po histero.
Ona84 chyba tak zrobię.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Słyszałam, ze test obciążenia glukoza trzeba zrobic po 6 tyg od porodu.
Mam glukometr i od wczoraj mierze cukier 1 h po posilku. Na chwilę obecną nie jest źle- miedzy 90-100. Po obiedzie bylo 96, a po 2 kanapkach z chleba razowego 104.
Jeszcze kawy nie pilam, mogę pic?
I najważniejsze dlugo czekalyscie na wizytę u diabetologa?
Lura u nas w Polsce prawo jest takie, że kobieta w ciąży musi zostać przyjęta w trybie pilnym najpóźniej do 7 dni po stawieniu się w poradni
Tylko jeszcze kwestia jak się do tego stosują poradnie... -
Ja już po wizycie, była dość krótka dr chory i mało mówił. Badania zrobione oprócz chlamydi bo laboratorium już nie bierze badań bo 15 wolny ale to po 16 mam się zgłosić i zrobią. Plan jest taki dwie IUI,pierwsza we wrześniu a jak się nie uda to laparoskopia. Jakoś tak mi smutno...
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
O widzisz to dlatego go wczoraj nie bylo. Rozchorowal sie nam dr d.
Właśnie a czemu laparoskopia.masz podejrzenie endometriozy? Czy może chodzilo o histeroskopię? Laparoskopia zmniejsza rezerwę jajnikowa a histero nie. A jaka ty masz rezerwę ?
Nie smutaj sie bo plan jest, trzeba go tylko zrealizować i będzie happy end.
Ona może to dopiero implantacja. A kiedy masz termin @?
Ena jak u ciebie, masz plan na betę, bo ty chyba gdzies wyjeżdżasz. I jak tam temat pracy u ciebie. Udalo się gdzies zatrudnić?
-
Mag tak chlamydia u mnie z wymazu u M z moczu. No dr już chciał mi pobrać ale mu się przypomniało że już dziś za późno.
Nadziejka moje AMH to 2,7
Laparoskopia dlatego bo mam torbiel endometrialną prawdopodobnie.
A dlugo się czeka na laparoskopie ?? -
Wogule babka nie mogla mi znaleźć żył a jak juz sie wkula to bolało jak cholera i nie chciała lecieć krew, w drugim miejscu też nie chciala troche naleciało a jak wróciłam do domu to dzwonila że muszę jeszcze raz przyjechac bo za mało tej krwi.
-
Halszka112 wrote:Wogule babka nie mogla mi znaleźć żył a jak juz sie wkula to bolało jak cholera i nie chciała lecieć krew, w drugim miejscu też nie chciala troche naleciało a jak wróciłam do domu to dzwonila że muszę jeszcze raz przyjechac bo za mało tej krwi.
Halszka czemu smutasz? Przecież to dobry plan22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena moi podchodzą jeszcze raz do iui. Czekają na @, tym razem mają mieć stymulowany cykl nie wiedzą jeszcze czym. Brat dostał jakieś leki. Ja kazałam mu brać to wszystko o czym Gosia321 pisała. Może tym razem się uda...
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lura mój M też wyszedł z dwoma zaklejonymi rękami
najlepiej to pobierają w miejskim tam nigdy nie miałam problemu. W rejestracji też siedziała nowa babka i sie uczyła
A smutam bo myslalam ze mi sie uda i nie bede musiała tego przechodzić... -
Macie racje ta czarna w okularach jest najlepsza. Chyba Patrycja sie nazywa. Ona bardzo boleśnie sie wbija, potem oczywiście gmera na boki aby znalezc zyle bo nic nie leci i na koniec wielki siniol zostaje. Mi raz pobierala do strzykawki a po lokciu leciała krew na podłogę. Wczoraj tez mi ona pobierala do testu pappa i standardowo gmerala i słabo leciało i musiałam pięścią napompować krew do strzykawki.
Halszka na histero czekałam w wojewódzkim 4 miesiące. Na laparo pewnie podobnie. Jak jest w innych szpitalach to nie wiem trzeba podzwonić.