Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni33 wrote:Ciekawe co mi wyjdzie z tej glukozy. Ja chyba zrobie w sobote. Laura a mialas jakies przeczucie ze cos jest nie tak? A masz zdjecie malej w 3d bo ja jeszcze takiego nie mam i nie wiem czy poprosic na wizycie za tydzien czy jeszcze poczekac zeby bylo dokładniejsze
Mi dr Z na każdej wizycie robił zdjęcie 3D, Eni możesz poprosić teraz i na następnej - będziesz widziała jak rośnie i się zmienia -
Ja czuję się chyba normalnie tylko sny wczoraj śniło sie ze beta z krwi nie wyszla z dziś z testu była 2krecha. Chciala dziś zrobić to lub to ale zadz. Do znajomej i mi z głowy wybiła.dzis zajęta byłam to dzień zleciał.
Teraz jak to pisze to boję się betę zrobić. A jutro leżąc z nudów Moze byc inaczej chęć pójścia i zrobienia
Nadziejka88. Super że wszystko dobrze i że mały człowieczek sprawi uśmiech na twej twarzy -
Przyniosly mi pielegniarki tabletke nasenna i zastanawiam sie czy brac...Odmawiam tez przeciwbolowych dopoki wytrzymac moge.
Mam baniaki wody do wypicia, zbieraja moje siuski do basenu. Od poczatku stymulacji tyle wody wypilam,ze nie moge na nia patrzeć. Do tego dieta wątrobowa, a ja chodź chudzina lubie konkretnie i niekoniecznie zdrowo zjesc
-
Lotta ja tez tak miałam. Musiałam podawać ile wypiłam płynów i sprawdzali ile wydalam. Spradzają czy woda nie zatrzymuje sie w organizmie. Dostałaś zastrzyki na rozrzedzenie krwi? Badali d-dimery?