Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć
Lotta to teraz tylko czekać do pozytywnego testowania.
Laila 187 bo oni z tą luteiną to różnie mają - np. Dr P na pewno by nie zlecił, tylko gdyby były plamienia. A to dr dr Zd robił ci iui. A jaki jest u was problem, jeśli oczywiście masz ochotę napisać. -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć
Lotta to teraz tylko czekać do pozytywnego testowania.
Laila 187 bo oni z tą luteiną to różnie mają - np. Dr P na pewno by nie zlecił, tylko gdyby były plamienia. A to dr dr Zd robił ci iui. A jaki jest u was problem, jeśli oczywiście masz ochotę napisać.
Teoretycznie nie mamy żadnego problemu, ja mam drożne jajowody, hormony ok, mąż nasienie tez dobre a w praktyce dziecka nie ma.. staramy sie od ponad 2 lat, od 4 miesiecy cykle stymulowane letrozolem i dalej nic wiec zdecydowalismy sie na IUILaila187 -
Ena właśnie sciagnelas mnie myślami. 10 minut temu zadzwonila i powiedziała ze dr nie ma jutro i mogę na czwartek na 10godz albo zostac jutro ale do dr M. Jak jej powiedziałam ze mam miec jutro prenatalne to powiedziała ze każdy lekarz robi. No tak ale ciążę prowadzę u dr d i do niego mam największe zaufanie. Z racji tego ze nie mam szans wzięcia wolnego na czwartek to zostalam na jutrzejszy termin. Dr M robila mi histeroskopie i jest bardzo dokładna wiec zaufam jej i zobaczę jak sobie poradzi jutro. Ale ogólnie denerwuje mnie ze dzień przed odwoluja wzyte na ktora czekam miesiąc:(
-
To fakt, że są troche słabo zorganizowani.. mi juz kilka razy godzine przed wizytą przesuwali na pózniej, bo coś tam. Ja rozuniem, ze czasem wypadnie dodatkowy zabieg czy cos ale kiedy ja jade 60 km do nich to wyjezdzam wczesniej zeny sie nie spoznic a pozniej sie czeka nie wiadomo ileLaila187
-
No i nabawilam sie chyba cukrzycy.
Na czczo 88, po 1h 183, po 2 h 173
Muszę sie z tym oswoić. Dobrze, ze wizyta juz w piątek.
Macie dziewczyny jakieś wskazówki co mnie dalej czeka, jak wygląda leczenie, ogólne cokolwiek ?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Według dr Z i dr D nic nie powinno sie brac
nooo moze tylko na samym początku progesteron.
Jeżeli boli brzuch, to bierz nospe. Ona zapobiega skurczom, ktore na poczatku dla malych fasolek nie sa dobre.
Czy na 100% pomaga ? Nie wiem ale nic sie nie stanie jak weźmiesz22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
To mamy dzisiaj dobry dzien. Super Lotta.
Ena, udalo mi sie siuski zlapac.Jednak do woreczka. I sama dalam rade.
I krew malej pobierali z glowki. Straszny widok.
Nadziejka, to nie w porzadku ze dzwownia dzien przed.Do mnie dzwonili tydzien wczesniej. Chyba kto sie mocno zakrecil teraz.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lura82 wrote:No i nabawilam sie chyba cukrzycy.
Na czczo 88, po 1h 183, po 2 h 173
Muszę sie z tym oswoić. Dobrze, ze wizyta juz w piątek.
Macie dziewczyny jakieś wskazówki co mnie dalej czeka, jak wygląda leczenie, ogólne cokolwiek ?
Laura, diabetolog i dieta zapewne. Dasz rade.Lura82 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nadziejka88 wrote:Ena właśnie sciagnelas mnie myślami. 10 minut temu zadzwonila i powiedziała ze dr nie ma jutro i mogę na czwartek na 10godz albo zostac jutro ale do dr M. Jak jej powiedziałam ze mam miec jutro prenatalne to powiedziała ze każdy lekarz robi. No tak ale ciążę prowadzę u dr d i do niego mam największe zaufanie. Z racji tego ze nie mam szans wzięcia wolnego na czwartek to zostalam na jutrzejszy termin. Dr M robila mi histeroskopie i jest bardzo dokładna wiec zaufam jej i zobaczę jak sobie poradzi jutro. Ale ogólnie denerwuje mnie ze dzień przed odwoluja wzyte na ktora czekam miesiąc:(
-
Wiecznie dzieki za podpowiedz ale ja jestem mocno ograniczona godzinami pracy i nie mogę się zwalniać na caly dzień to pierwszy powód a drugi ze jestem juz w 12t1d ciąży wiec czas na prenatalne zaraz się skończy. Pójdę jutro i niech do M pomiędzy malucha. W ogóle do mnie najważniejsze jest to czy w ogóle jest wszystko ok bo ostatnia wizyta miesiąc temu a wiadomo jakie czasami czarne myśli przychodzą.
-
Gorąca polecam detektor tętna, dopóki nie czulam ruchów, to detetkor bardzo mnie uspokajali wiedziałam, ze kruszynka tam szaleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 16:30
Asia08 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:To mamy dzisiaj dobry dzien. Super Lotta.
Ena, udalo mi sie siuski zlapac.Jednak do woreczka. I sama dalam rade.
I krew malej pobierali z glowki. Straszny widok.
Nadziejka, to nie w porzadku ze dzwownia dzien przed.Do mnie dzwonili tydzien wczesniej. Chyba kto sie mocno zakrecil teraz.
Asia a co się dzieje, że musisz i krew i mocz do badania oddawać? -
nick nieaktualnyNadziejka88 no lipa, że nie ma dr D i jeszcze tak późno dzwonią. Dr M na pewno wszystko dokładnie zbada. Jak pójdę do pracy to właśnie się boję tych wizyt u nich, że nie będę się wyrabiała żeby dojechać. Mam nadzieję, że to już będą ciążowe to sobie poradzę.
Lotta to chyba normalne, że czasem takie skurcze są. Przy naturalnej ciąży miałam, a po in vitro nie wiem. Mam nadzieję, że to nic złego u ciebie.
Laura to jeszcze nie cukrzyca, tylko nietolerancja glukozy. Dieta - zdrowe odżywianie i będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 21:35
-
nick nieaktualny