Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Malawiki jedziemy na tym samym wózku. Oby to były szczęśliwe zarodki 2bb.
sonia86, nadziejka88, asiastokrota, [email protected], leo, malgos741, ana1122, Izaura lubią tę wiadomość
-
eni33 wrote:Malawiki dzis wasz dzien. Pewnie juz z dzidziusiem pod serduszkiem jestes i tak zostanie.
Gosiu czyli jak sie bierze zelazo to brac do tego wiatmine c ? Bo co do reszty to nie wiem czy przelkne nie lubie buraków i ten jarmuż tez mnie przeraża.
Nadziejka tak bylam u drD. Mi szyjke mierzyl tylko raz jak bylam w 20 tyg. Smieje sie do meza ze czlowiek sie nagimnastykuje w łazience a doktor nawet nie zajrzy:-) dobrze powiedziane placimy a nic nie wiemy ale juz koncowka pewnie jeszcze 3 wizyty to juz zostane u niego:-). Nie wybieram poloznej. Mam zamiar rodzic u Malarkiewicza to chyba z stamtąd przyjdzie jakas.
Laura a ty poszlas w końcu do tej szkoly rodzenia czy nie? Wozek sliczny ja zostawiam sobie zakup wózka na październik a jutro jedziemy do maluszka po wyprawkę.czy moze lepiej do kangurka? Dziewczyny a wy gdzie kupowalyscie takie rzeczy jak posciel itp.gruszka i jogurtem naturalnym lub mlekiem. I mozna z niego zrobic chipsy w piekarniku z ulubionymi przyprawami wymieszanymi w oleju. Tylko juz teraz nie pamietam.na ile trzeba nastawic piekarnik 70 albo 100 st. Polecam
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Malawiki Emilka zadnych czarnych mysli tylko pozytywne kciuki mocno zaciskam to piekne zarodki.
A na pocieszenie powiem wam co mi powiedzial lekarz w invictie bo wlasnie tez mowilam ze zarodki bb czy ab sa takie sobie. Wiec wyprowadzil mnie z bledu mowiac ze to takie same zarodki jak aa tylko troszeczke wolniejsze a wedlug nowych cyfrowych oznaczen sa juz na rowni oznaczane[email protected] lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:Malawiki dzis wasz dzien. Pewnie juz z dzidziusiem pod serduszkiem jestes i tak zostanie.
Gosiu czyli jak sie bierze zelazo to brac do tego wiatmine c ? Bo co do reszty to nie wiem czy przelkne nie lubie buraków i ten jarmuż tez mnie przeraża.
Nadziejka tak bylam u drD. Mi szyjke mierzyl tylko raz jak bylam w 20 tyg. Smieje sie do meza ze czlowiek sie nagimnastykuje w łazience a doktor nawet nie zajrzy:-) dobrze powiedziane placimy a nic nie wiemy ale juz koncowka pewnie jeszcze 3 wizyty to juz zostane u niego:-). Nie wybieram poloznej. Mam zamiar rodzic u Malarkiewicza to chyba z stamtąd przyjdzie jakas.
Laura a ty poszlas w końcu do tej szkoly rodzenia czy nie? Wozek sliczny ja zostawiam sobie zakup wózka na październik a jutro jedziemy do maluszka po wyprawkę.czy moze lepiej do kangurka? Dziewczyny a wy gdzie kupowalyscie takie rzeczy jak posciel itp.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Malawiki kciuki zaciśnięte.
Halszka ja tez mama mieszane uczucia. Niby staram się myślec pozytywnie, ale w głębi duszy nie łudzę się że sie uda. Juz mnie zaczynają pobolewać jajniki a to dopiero 6 dzień. Boje się, że ten 10 dc na monitoring to bedzie za późno i w pizdziec przepadnie cykl[email protected] lubi tę wiadomość
-
Gosia Ty zawsze masz rację, wiec ja Tobie wierze. Emilka muszą być szczęśliwe niema innej opcji.Juz dotarłam do domu i teraz do środy odpoczywam. Tak naprawdę u mnie wszystko będzie jasne za tydzień w niedziele-termin @ jeśli przyjdzie to po ptakach,jesli nie to jest szansa.U mnie nawet leki jej nie zatrzymają. Ale jestem dobrej myśli.
TERA83, asiastokrota lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Eni do szkoły rodzenia sie nie zapisałam, bo bym musiala jeździć sama. Chodziło mi o położną środowiskowa. Ja ze swoja mam sie spotkac w tym miesiącu, spotkania z nia sa do końca ciazy i po urodzeniu to ona przychodzi do dziecka.
Wózek kupiliśmy w kangurku bo maluszka szukaliśmy pol godz i dalej nie wiem gdzie ten sklep. Cala reszta przez neta.
Tera mala na 100% rośnie zdrowonerwy rozumiem doskonale
Z nowosci u mnie : od dzis insulina !
Zaczynalam ciążę od zastrzykow i tak samo ja za zakoncze.
Czy przy insulinie jestem skazana na wojewódzki?
TERA83 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
A ta polozna to bierzesz prywatnie czy taka np ze swojej przychodni rodzinnej. Powiem szczeze ze nie zastanawialam sie nad tym jak to ma wygladac. Ten maluszek to jest na pilsudskiego jadnym slowem naprzeciwko basenu Aquasfera jest taki w miare nowy budynek mieszkalny i tam jest ten sklep
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 19:18
-
Lura82 wrote:Eni do szkoły rodzenia sie nie zapisałam, bo bym musiala jeździć sama. Chodziło mi o położną środowiskowa. Ja ze swoja mam sie spotkac w tym miesiącu, spotkania z nia sa do końca ciazy i po urodzeniu to ona przychodzi do dziecka.
Wózek kupiliśmy w kangurku bo maluszka szukaliśmy pol godz i dalej nie wiem gdzie ten sklep. Cala reszta przez neta.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
[email protected] wrote:Gosia Ty zawsze masz rację, wiec ja Tobie wierze. Emilka muszą być szczęśliwe niema innej opcji.Juz dotarłam do domu i teraz do środy odpoczywam. Tak naprawdę u mnie wszystko będzie jasne za tydzień w niedziele-termin @ jeśli przyjdzie to po ptakach,jesli nie to jest szansa.U mnie nawet leki jej nie zatrzymają. Ale jestem dobrej myśli.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiem ze zdrowie dziecka najważniejsze, tylko zal mi, ze nie moge tam gdzie chciałam.
Eni położna z przychodni. Ta moja pracuje tez w szpitalu -odbiera porodyi jako środowiskowa tez pracuje. Fajnie wszystko wyjasnia, pomaga napisac plan porodu. Dzwoni do mnie zeby zapytac co slychac i jak sie czuje, fajna babka
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Eni do szkoły rodzenia sie nie zapisałam, bo bym musiala jeździć sama. Chodziło mi o położną środowiskowa. Ja ze swoja mam sie spotkac w tym miesiącu, spotkania z nia sa do końca ciazy i po urodzeniu to ona przychodzi do dziecka.
Niestety wojewodzki w tym.przypadku ale tu bedziesz pod lepsza kontrola i moze cie odwiedzeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia na endo nie patrżyliśmy. Tylko maluszka widziałam na monitorze. Transfer był pod usg.
Ja przy pierwszej ciąży tez byłam na insulinie z cukrzyca i rodziłam w miejskim.Wojewódzki mnie nie przyjął. Zbyt wiele pacjetek wtedy było i wszystko zależy jak akcja porodów przebiega.U mnie była bardzo długa skończona cesarką.Gosia321, Lura82 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dziewczyny ktore maja malenstwa. Na czym wasze malenstwo spalo po urodzeniu. Tylko na materacu czy moze na tej poduszce klin. A i co kupowalyscie do noska ten katarek do odkurzacza czy ten odciogany przez buzie.