Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiu no nie wiem taka przygnębiona jestem. Od wczoraj bole brzucha a dzis nawet nospa nie pomaga. Przychodzi ból i puszcza i tak wkoło. I człowiek myśli czy to dobrze czy moze źle. To czwarty transfer i wiem przeciez ze na tym etapie nie moge oceniać czy to dobrze czy źle a jednak ciągle myślę. Chciałabym poprostu nie myśleć.
-
Biedactwo, już to kiedyś pisałam powinni nas usypiać na te dwa tygodnie
Ciężko wyłączyć głowę, przykro mi że musisz to przechodzić po raz kolejny. Zaproś może jakąś koleżankę na plotki, idź do kina albo weź 50 zł i zaszalej w sklepie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyChyba właśnie najgorsze w naszych staraniach jest ta ciągła obserwacja naszego organizmu... ciągłe dopatrywanie się objawów i przeżywanie tego. Facetom pod tym względem dużo łatwiej jest przechodzić przez to wszystko...
Emilka dobrze, że będziesz miała zajęciezawsze to trochę odciągnie natłok myśli.
-
Emilka dzisiaj w ogóle jakiś taki paskudny dzień, mnie też się jakieś głupie myśli trzymają, ale tak czasami jest, jutro będzie lepiej, myślami jesteśmy z Tobą i Twoim okruszkiem.
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Gosia321 wrote:Chociaz tu moge byc waszym aniolkiem bo w zyciu to raczej diabelek ze mnie wychodzi
Gosia321 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej no i niestety szpital wojewódzki właśnie jadę zobaczymy co powiedzą na miejscu raczej mnie nie wypuszcza mała przybrała tylko 100g w tydzień tak więc lepiej jechać może będzie wczesni ej
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualnyHej Kochane
Emilka tule Cię i mocno trzymam kciuki. MUSI SIE UDAĆ!
Ja po wizycie u immunologa- byłam w Gdańsku u dr Suchanek. I tak z wyników które mialam ze sobą pani dr twierdzi ze nie ma przeciw wskazań do crio transferu. Zleciła mi dodatkowe badania, tj a/n tocznia, białko s, c. Pc/p beta 2 glikoproteinie i muszę powtórzyć NK. W sumie wszystko juz wiedziałam od naszej GosiGosia321, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Malgos to zależy co wyjdzie z tych badań które zleciła mi dr Suchanek, jesli będzie ok to myślę że listopad, grudzień. ..
Izaura, asiastokrota, Gosia321, sonia86 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
TERA83 wrote:Hej no i niestety szpital wojewódzki właśnie jadę zobaczymy co powiedzą na miejscu raczej mnie nie wypuszcza mała przybrała tylko 100g w tydzień tak więc lepiej jechać może będzie wczesni ejBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Hej Kochane
Emilka tule Cię i mocno trzymam kciuki. MUSI SIE UDAĆ!
Ja po wizycie u immunologa- byłam w Gdańsku u dr Suchanek. I tak z wyników które mialam ze sobą pani dr twierdzi ze nie ma przeciw wskazań do crio transferu. Zleciła mi dodatkowe badania, tj a/n tocznia, białko s, c. Pc/p beta 2 glikoproteinie i muszę powtórzyć NK. W sumie wszystko juz wiedziałam od naszej GosiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:o to pięknie ...czyli ja koniec października-początek listopada, ty listopad lub grudzień i Gosia grudzień..
Izaura, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤