Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona co Sie stało,pojawiły się zrosty?
Szkoda ale może po histerce zarodek będzie miał lepsze podłoże.Ja tez bylam świeżo po tym zabiegu.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ona takich wieści to się nie spodziewałam
Może tak będzie lepiej, nie stracicie tego zarodka. Dostałaś skierowanie czy masz iść do Artemidy?
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Mięśniaki. PO@Z10DNI SKURCZE MACICY MIAŁAM. ZE SZOK. ALE FAJNIE USG WSZYSTKO BYM WIDZIAŁA.EMBIOLOG MÓWIŁA BYM SIĘ ZARODKI EM NIE MARTWIŁ MOŻNA ROZMRAŻAC I ZAMRAŻAC SA Z TEGO CIĄŻE W ŚRODĘ IDE DO DR. D PO SKIEROWANIE TYLKO GDZIE MI DA CHCE JAK NAJSZYBCIEJ
-
Ojej a czemu tak. A gdzie masz histeroskopię? Bo w wss czeka sie 4 miesiące
ale plus jest taki ze ja miałam transfer świeżo po histerce i teraz mala Tosia wierci sie w brzuszku
A tak mozna rozmrazac i zamrażać zarodki? Hmmm ona nie martw się. Widocznie tak musiało byc. -
Ona ja miałam w poliklinice.Polecam sam ordynator tam robi zabieg.Rejestrujesz się w dzień miesiaczki.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Ona ja tez miałam w poliklinice i bylam zadowolona, jak się zapiszesz w pierwszy dzień @ to Cie przyjmą w tym cyklu, także za miesiąc będziesz mogła zabrać skarba
Rok temu miałam laparoskopie może to zrosty -
Ona84 podziwiam Twój spokój.Ja ostro bym się wkurzyła,że wcześniej nikt tego w Art nie zauważył.Biegamy tam na badania systematycznie od kilku dobrych miesięcy, przed crio również nie jeden monitoring i trzeba było jechać do Białego po diagnozę..Przykre....
Mam nadzieję,że wszystko obróci się jednak w dobro i po histeroskopi maluszek zostanie z Tobą na 9 miesięcy.Powodzenia Kochanaasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Lotta84 wrote:Ona84 podziwiam Twój spokój.Ja ostro bym się wkurzyła,że wcześniej nikt tego w Art nie zauważył.Biegamy tam na badania systematycznie od kilku dobrych miesięcy, przed crio również nie jeden monitoring i trzeba było jechać do Białego po diagnozę..Przykre....
Mam nadzieję,że wszystko obróci się jednak w dobro i po histeroskopi maluszek zostanie z Tobą na 9 miesięcy.Powodzenia Kochana
Mój się bardziej wkurzył niż ja. Bo od 3tyg.i. Nie pracuje za tydz ma iść do nowej pracy więc już nie pojedzie że mna. Wogole to ja też nie pracuje Kuroń mi się zaraz kończy, do tego teraz będą wizyty w art dodatkowe koszty. Więc co mialam iść do fryzjera będę musiała zostawić w środę na wizycie.
Ale powiem wam że pani doktor super, wogole to dr. D miał mi robić a ona przyszła za niego bo coś mu wypadło.
Pytała o transfer wcześniejsze jak było powiedziałam że bez usg to zdziwiona była. Więc mogli mi podac nawet nie do macicy -
No slabo to wyglądało ze dopiero w białym sie dopatrzyli. Poprzedniego transferu nie skreślaj ze względu na brak usg bo czasami tak się dzieje. U mnie dr d próbował z usg ale nic nie widział wiec miałam bez usg i jak to dr powiedzial "na czuja" i sie udalo. Jego słowa miałam w glowie prawie przez dwa tygodnie do testu bo myślałam ze sie nie uda bo zrobil na czuja. Widocznie tak musiało byc ze sie nie udalo. Ale wierze ze teraz juz będzie wszystko dobrze i ze maluszek zostanie z wami.
-
Ona ja bym się wkurzyła, w Olsżytnie nikt tego nie widział? Chore ..to tak jak u mnie nikt nie widział macicy przesunietej w lewo... jeszcze do tego kosztów dojazdu i czasu nikt Ci nie zwróci.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hey o tyłozgięcie dowiedziałam się mając okolo25lat że mam coś mi świta że 1lekarz mówił że mam krótka szyjke może to dla tego. Nie dość że krzywa to krótka.
Dziewczyny co będę musiał robić do tej histeroskopii, ja to tylko chce by udało mi się ją mieć teraz po@