Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Ana1122 jak fajnie ze sie odezwalas. A co u Ciebie i jak macierzyństwo? Sa juz plany kiedy wracacie po mrozaczka? Ile was mrozaczkow zostalo?
e_mil_ka, Izaura, nadziejka88, eni33, asiastokrota, sonia86, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Synuś rośnie jak na drożdżach już ma 6 kg.Mamy jeszcze jednego mrozaka. A na pewno rok odczekam
Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Hej dziewczynki ..
Dużo do opowiadania jeśli chodzi o wizytę..jestem pod dużym wrażeniem..
Po 7latach leczenia niepłodności dowiedziałam się że naturalnie nigdy byśmy nie zaszli bo u mnie problem budowy okazało się że mam wąską szyjkę i macice przesunięta w lewą stronę.. .fajnie że nikt nie zauważył..tacy fachowcy..eh
Działamy dalej czyli ivf..Izaura lubi tę wiadomość
-
A co tam u Asi08 i Makumby? Inne mamuśki nadal tu zaglądają? Karcia się czasami odzywa? Nasza kochana Emilka jak się trzyma? Stesknilam się za wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 15:52
Asia08, leo lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze jedno dobrze że mąż dużo mnie wspiera i pomaga bo samemu by było jeszcze ciężej. podziwiam samotne matki.
Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Hej dziewczynki ..
Dużo do opowiadania jeśli chodzi o wizytę..jestem pod dużym wrażeniem..
Po 7latach leczenia niepłodności dowiedziałam się że naturalnie nigdy byśmy nie zaszli bo u mnie problem budowy okazało się że mam wąską szyjkę i macice przesunięta w lewą stronę.. .fajnie że nikt nie zauważył..tacy fachowcy..eh
Działamy dalej czyli ivf.. -
Ja po wizycie . wszystko dobrze mala glowka w dół. Wody plodowe ok. Bo sie balam ze mi sie sacza. Wazy niecale 1900g. Wizyta na 4 tygodnie i przed wizyta mam miec ktg. A dodam ze dzis rodzi moja kolezanka. Rodzi bo rano odeszly jej wody i jeszcze bidulka sie meczy do teraz . lezy u Malarkiewicza to mi zda relacje bo tez chcem tam rodzic. Dodam ze jest w 38+3tc.
asiastokrota, malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Malgos to super ze startujecie, a kiedy zaczynacie? Nieźle z tym ze nikt wcześniej nie zauważył u Ciebie problemu w budowie....masakra jakaś! Ja wczoraj też się zastanawiałam jak to mozliwe ze nikt wcześniej nie zlecił różnych badań. ..ale co trzeba działać dalej
Normalnie miło..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:I co Teraz tam próbujesz?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witaj Ana
buziaki dla synusia.
Eni to nasze dziewczyny nadal ida równo. Moja tez prawie 1900. Dr.powiedział, ze moze urodzic sie kolo 3800 ale raczej wielkie kilogramy z tego nie będą. To chyba dobrzejesli chodzi o porod.
Kolejna wizyta za 4tyg? Myslalam, ze teraz to już częściej.
Ja mam co 2 tyg ale to z innych względów.nadziejka88 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ana1122 wrote:O to trzymam kciuki. Musi sie udac. Jak lekarze?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Laura tez sie zdziwiłam ze znowu za 4 tygodnie ale widocznie dr wie co robi. Wszystko jest ok wiec nie widzi koniecznosci. A ta moja kolezanka urodzila meczyla sie do 23 skurcze byly ale nie bylo rozwarcia wiec miala cesarke.
-
Tego sie właśnie boje, ze beda czekac milion godzin, a i tak skończy sie cesarka. To nie jest bezpieczne dla dziecka.
U Ciebie jeżeli jest wszystko ok, to pewnie 4tyg to standardowo z wizyta. Ja za 4 tyg juz bede w szpitalu ehh obym tylko dotrzymala te 4tyg.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyDziewczyny, tak się cieszyłam po wczorajszej wizycie, że jednak możemy podejść do invitro… bo tydzień przed wizytą miałam ciągle jakieś infekcje... dostałam zastrzyki gonapeptyl. Po wstrzyknięciu pierwszej dawki odczytałam wyniki tsh… 5,56!!! i nie wiem co robić...?