Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Tak właśnie zrobiłam. Czekam na wiadomość... od półtorej roku takich wyników nie miałam... i akurat teraz... boje się że z invitro nici
-
nick nieaktualnyLekarze mówią, że chcą uniknąć laparoskopii tak długo jak to możliwe. Lewy jajnik po poprzedniej operacji prawie w ogóle już nie działa. Mówią, że boją się spadku rezerwy jajnikowej, a z kolei torbiel nie jest tak duża żeby trzeba było ją operować... i że diagnoza nic do skuteczności invitro nie wniesie. Nie mam pojęcia czy mają rację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 15:15
-
nick nieaktualnyWiki03 wrote:Tak właśnie zrobiłam. Czekam na wiadomość... od półtorej roku takich wyników nie miałam... i akurat teraz... boje się że z invitro nici
-
Ona myślami z Toba.Niech maluszek pięknie rośnie ci w brzuszku.Od jutra jestes w ciąży.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Dobrze że dzieje się caly czas na tym naszym forum. mam nadzieję że jak za rok Bede szukać informacji o transferze to będzie dużo specjalistek Ale juz mamusiowych. Powodzenia. Bede się starała zaglądać ale nie wiem czy zdołamy was na bieżąco śledzić.buziole
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona kciuki za was zaciskam. A ja sie rozchorowalam katar gardlo i w nocy mialam 37.8 stopni. Zobacze ja to bedzie dzisiaj. Zaraz syropek z cebuli trzeba zrobic. Mleczko z miodem wypic i jak maz wroci to kupi te tabletki dla kobiet w ciazy do ssania. Ale nie wiem jak to jest z goraczka czy cos mozna brac. W nocy wzielam paracetamol.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 08:28
-
eni33 wrote:Ona kciuki za was zaciskam. A ja sie rozchorowalam katar gardlo i w nocy mialam 37.8 stopni. Zobacze ja to bedzie dzisiaj. Zaraz syropek z cebuli trzeba zrobic. Mleczko z miodem wypic i jak maz wroci to kupi te tabletki dla kobiet w ciazy do ssania. Ale nie wiem jak to jest z goraczka czy cos mozna brac. W nocy wzielam paracetamol.