Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
W miejskim szpitalu udało mi sie umówić zaraz po @. Chociaż ja i tak bylam na wszelki wypadek na tabletkach anty, więc dzien nie gral roli. Potrzebowalam tylko grupę krwi i skierowane.
Do wojewódzkiego, to nawet nie próbuj, bo to jedna wielka porażka.
Możesz spróbować u Malarka, chociaż mi tam zabieg odradzila pielęgniarka (chyba ta czarna co pracuje w Artemidzie). Jeszcze Pololiklinika, tam tez chyba nic nie chcieli z tego co dziewczyny mowily, juz nie pamiętam dokładnie22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:W miejskim szpitalu udało mi sie umówić zaraz po @. Chociaż ja i tak bylam na wszelki wypadek na tabletkach anty, więc dzien nie gral roli. Potrzebowalam tylko grupę krwi i skierowane.
Do wojewódzkiego, to nawet nie próbuj, bo to jedna wielka porażka.
Możesz spróbować u Malarka, chociaż mi tam zabieg odradzila pielęgniarka (chyba ta czarna co pracuje w Artemidzie). Jeszcze Pololiklinika, tam tez chyba nic nie chcieli z tego co dziewczyny mowily, juz nie pamiętam dokładnie -
Hej Dziewczyny pisałam do was pod koniec maja że zaczynam leczenie w Artemidzie u Doktora D
Punkcja bd w srode
.. Stymulowana byłam od 16 dc Estrofenem potem od 2 dc Menopur 150j i teraz od 8 dc Cetrotide. W czwartek miałam wizyte w 7 dc estradiol miałam 550, endomatrium 8,6 i pecherzyki po 12 mm, dzisiaj w 9dc miałam wizyte, Endometrium: 9, pecherzyków dużo od 13-17 mm, estradiol 1250
więc dużo skoczyl do gory . Dzisiaj badala mnie Pani doktor S bardzo miła i powiedziałą że bardzo dobrze zareagowalam na leki
W poniedzialek bedzie koniec zastrzyków i na srode przewidziana jest punkcja
Juz czekam z niecierpliwoscia
.. Kiedys pisalam ze mialam ICSI w Holandii (niestety nie wyszlo) ze wzgledow niskich parametrow nasienia meza, bylo tylko 2 mln 2 lata temu a w tym roku wyszlo ze ma 21 mln wiec lekarze sie dziwia i mowia ze to jakis cud
... Trzymajcie za mnie kciuki bo juz staramy sie ponad 6 lat i wierze ze teraz sie uda
.. boje sie jedynie zebym nie zostala przestymulowana oby nie .. buziaczki
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
Czesc dziewczyny
Ona84 w poliklinice kazali mi zrobic czystosc pochwy a i tak nikt potem ode mnie tego nie chcial. No i dobrze z tym ze nawet jak przesunelam mi sie miesiaczka na wczesniejszy termin to nie bylo problemu z przełożeniem histeroskopii. -
E_mil_ka, bo Ty mi sie jakas taka bliska wydajesz...u mnie po raz 3 dupa wyszla i ide dalej. Chcialabym zebys i Ty z mezem znalazla sile do dalszej walki :*
-
Bella93 wrote:E_mil_ka, bo Ty mi sie jakas taka bliska wydajesz...u mnie po raz 3 dupa wyszla i ide dalej. Chcialabym zebys i Ty z mezem znalazla sile do dalszej walki :*
Bella bardzo mi przykro:( tyle nas to kosztuje nie mowa tu oczywiscie o finansach tylko o naszej psychice. Ja nie wiem czy znajde sily bo jak narazie nazse małzenstwo nie rokuje najlepiej i nawet nie mysle o kkkkolejnym podejściu:( dziekuje Ci za miłe słowa :* życze Ci z całego serca żeby w końcu spełniły sie Wasze marzenia. Jaki dalszy plan? Ja jeszcze nawet nie bylam na konsultacji po ostatnim crio.
-
Napisalam priv.
-
Pysia mam Cetrotide ważne do końca miesiąca może jesteś chętna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 22:54
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malgos741 nie dziekuje bo wlasnie jutro biore ostatni zastrzyk
ale dzieki za propozycje
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
Cześć dziewczyny
Ale cisza na forum...
Ona ale się wkurzyłam jak przeczytałam co Cię spotkało. Kurde co z tymi lekarzami z art.
Ja napisałam do dr D i musze isc na wizyte idę 25.10 długie terminy do niego są teraz. A dziś bylam oddać krew na badania i znowu był problem żeby je znaleźć w cenniku. Za 10 dni wyniki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Hey Lotta a co u ciebie słychać wogole, jak samopoczucie?
Hej.Dziękuję,że pytasz
U mnie ok, jesteśmy w trakcie badań z zakresu immunologii, jak zbierzemy wszystkie wyniki to wizyta u hematologa i zobaczymy jakie zalecenia. W listopadzie wizyta u poradni genetycznej, a dziś oddałam krew na badanie komórek nk. Został nam jeden zarodek i możliwe,ze wkrótce po niego wrócimy. Po hiperce nie ma już znaku, jajniku powróciły do prawidłowej wielkości. W planie podejscie do crio na cyklu naturalnym. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy.
Miłego dnia -
Wiki03 ja robiłam komorki nk w Vitalabo na Kopernika, są tam dwie opcje do wyboru:
1.SUBPOPULACJA LIMFOCYTÓW CD2/CD19,CD3,CD4,CD8 i komórki NK- cena 220,00 zł
2. Komórki NK (natural killer) - Subpopulacje limfocytów - cena 90,00 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 11:58