Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Karola02 a kiedy teraz masz wizytę??? Kazał ci ktoś sprawdzić prolaktynę i tarczycę??? Skąd wiesz że w tym jest problem??
-
karola02 wrote:Już wcześniej miałam podejrzenia że os jest nie tam. Byłam nawet u endo, porobiło badania. Wyszła hiperprolaktynemia czynnosciowa( od stresu) dostałam nawet dostanę 0.5 tabletki 2 razy w tyg. Brałam przez miesiąc i miałam kontrolne zbadać prolaktyne ale brak czasu. I teraz znowu to samo. Porozmawialam z lekarzem, kazal powtórzyć badania i idę z wynikami w sobotę. Zobaczymy co i jak
To daj znać w sobotę co ci powie i jak wynikiAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:Oj ja też sięgałam zawsze po peta w sytuacjach stresowych.Niby nie pomaga a człowiek sie łudzi.Tez mam nerwice i wiem ze trudno ją opanować.Emilka jeśli Tobe to pomaga to pal ale lepiej by było gdybyś jakoś w inny sposób uporała się ze stresem.Może jakiś sport by pomógł.?
A jak z mężem,uspokoił się trochę. ??
Nic sie nie zmieniło. Jak pił piwo tak pije codziennie. Wczoraj nie pohechal ze mna na cmentarz do dziadkow bo stwierdzil ze bedzie kladl płytki. Wrocilam z cmentarza a on jak rano spal tak spal dalej wstal o 19 dopiero. A ja sama jak kołek. Wszystkiego sie odechciewa. -
Emilka współczuję..na pewno musicie odpocząć od starań..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 18:59
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka to naprawdę smutne.Wiem ze źle się dzieje w związkach przez te problemy.Niepłodność jest chorobą która bardzo nas niszczy psychicznie.Rozmawiasz wogole z nim o tym jak się czujesz w takim związku? Yu nie chodzi już o dziecko tylko o was.O Ciebie.Warto się męczyć.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dziewczyny chciałam się pochwalić że 30.10. urodził się mój synek Wituś. Zdrowy i cudny chłopczyk. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie powikłania poporodowe u mnie, po znieczuleniu zewnątrzoponowe nie mogę do tej pory normalnie funkcjonowac, tzn. problemy z chodzeniem, bóle kręgosłupa, miałam robiony rezonans, niby wszystko ok, a ja ledwo jestem w stanie do toalety o własnych siłach dojść.
asiastokrota, mag87, Karcia, e_mil_ka, polopiryna, ana1122, nadziejka88, [email protected] lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyEmilka bardzo mi się smutno zrobiło jak czytam to co piszesz... probowalaś z nim szczerze porozmawiać? Wiem, że to co przeszliscie to o wiele za dużo... że psychika strasznie przez to oberwała i nie łatwo się podnieść.. ale uważam, że mimo wszystko nie powinien tak Cie traktować...
Sonia gratuluje!!tylko teraz żeby Tobie zdrówko wróciło.. co lekarze mówią? Mnie też bolal krzyż po zewnatrzoponowym, ale chyba nie aż tak...
Ja jestem po wizycie. Lewy jajnik tak jak myślałamże prawie nie odpowiedział na stymulacje. Sa tam tylko dwa ok centymetrowe pecherzyki. Za to w prawym jest kilka. Najwiekszy 1,3 cm. Także przez następne 4 dni dalej menopur 200 i gonapeptyl. Dr mówi, że punkcja może być we wtorek lub środęasiastokrota, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Soniu GRATULACJE kochana. Dużo zdrówka dla was, obyś szybko doszła do siebie. Witamy kolejnego mężczyznę na świecie
Całusy od ciotki dla Witusia
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Soniu najszczersze gratulacje !!!
wracaj szybko do zrowia zeby nacieszyc sie synulkiem
Emilka ja mam dokladnie tak samo jak Tyjak czytam twoje posty to tak jak bym sama je pisała więc wiem przez co przechodzisz
..
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022