Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Dziewczyny co sądzicie o przychodni polmed i przyjmujących tam lekarzach specjalistach do dzieci?
Ja byłam w Polmedzie z Z u dr Miłosz i dr Lipińskiej. Byłam zadowolona z wizyt, ale nigdy nie były to jakieś poważne problemy. Dr Miłosz zlecała dużą ilość badań bez żadnego proszenia.
Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi.
Laura z chęcią przejmę Twój brzuszekJa już po swoich przejściach z dużą dozą rezerwy podchodzę do tych spraw, ale wierzę, że marzenia się spełniają, zatem ustawiam się w kolejce
Lura82 lubi tę wiadomość
-
karola02 wrote:Co do rezonansu to nie ma przesłanek. PRL mam 38,401.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnysonia86 wrote:Dziewczyny chciałam się pochwalić że 30.10. urodził się mój synek Wituś. Zdrowy i cudny chłopczyk. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie powikłania poporodowe u mnie, po znieczuleniu zewnątrzoponowe nie mogę do tej pory normalnie funkcjonowac, tzn. problemy z chodzeniem, bóle kręgosłupa, miałam robiony rezonans, niby wszystko ok, a ja ledwo jestem w stanie do toalety o własnych siłach dojść.
Gratuluję mamusiu i Życzę Ci szybkiego powrotu do pełni sił i zdrowia.
Wiki niech tam rosną te pęcherze i endo.
Malawiki to bujasz się z tymi cukrami. A porównujesz wyniki z pomiarów na różnych glukometrach?Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Soniu gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia :-*
Wiki szalejesz kochana ... to punkcja tuż tuż..Wiki03 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
sonia86 wrote:Dziewczyny chciałam się pochwalić że 30.10. urodził się mój synek Wituś. Zdrowy i cudny chłopczyk. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie powikłania poporodowe u mnie, po znieczuleniu zewnątrzoponowe nie mogę do tej pory normalnie funkcjonowac, tzn. problemy z chodzeniem, bóle kręgosłupa, miałam robiony rezonans, niby wszystko ok, a ja ledwo jestem w stanie do toalety o własnych siłach dojść.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Soniu gratuluje. Czyli brzuszek sie zwolnil czyżby pysia go przejela. Pysia jak tam u ciebie z testowaniem?
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Soniu gratuluje. Czyli brzuszek sie zwolnil czyżby pysia go przejela. Pysia jak tam u ciebie z testowaniem?
Mam nadzieje ze tak.. narazie jeszcze nie testowałam dzisiaj jest 15 dpp a 10 dpt .. mam zamiar isc na bete w poniedzialek
.. ale ciagle mam tą zgage i nic na nią nie pomaga ..
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ja byłam w Polmedzie z Z u dr Miłosz i dr Lipińskiej. Byłam zadowolona z wizyt, ale nigdy nie były to jakieś poważne problemy. Dr Miłosz zlecała dużą ilość badań bez żadnego proszenia.
Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi.
Laura z chęcią przejmę Twój brzuszekJa już po swoich przejściach z dużą dozą rezerwy podchodzę do tych spraw, ale wierzę, że marzenia się spełniają, zatem ustawiam się w kolejce
-
Pysiaaa21 wrote:Mam nadzieje ze tak
.. narazie jeszcze nie testowałam dzisiaj jest 15 dpp a 10 dpt .. mam zamiar isc na bete w poniedzialek
.. ale ciagle mam tą zgage i nic na nią nie pomaga ..
Teoretycznie na ciążowa zgage to duzo za wcześnie, chociaż ja mialam zgage na samym poczatku, a teraz tylko sporadycznie, najczęściej jak zjem pomidory.
Życzę Ci oby byla to twoja jedyna dolegliwość ciążowaPysiaaa21 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Wytrzymała jestes. Ja chyba do 6dpt testowalam
Teoretycznie na ciążowa zgage to duzo za wcześnie, chociaż ja mialam zgage na samym poczatku, a teraz tylko sporadycznie, najczęściej jak zjem pomidory.
Życzę Ci oby byla to twoja jedyna dolegliwość ciążowa
Nie za wczesnie bo progesteron poteguje zgagedr Zdanowski tez mowil ze to dobrze jak mam zgage
.. No wytrzymala teraz jestem bo wole sie za wczesnie nie rozczarowac... chociaz nie powiem ze korci ale na szczescie nie mam zadnego sikanca w domu
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
==A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y===========
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ!
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA!
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA!
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA!
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK!
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ!
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA!
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA!
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ!
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Listopad 2017
02: Wiki - wizyta (podglądanie)
03: nadziejka88 - wizyta
05: Sonia86 - termin porodu
06: Pysia - testowanie
08: Eni33 - wizyta
16: malawiki1-wizyta prenatalna
Grudzień 2017
02: Laura - termin porodu
02: Eni33 - termin porodu
11: Halszka112 - laparoskopia
Luty 2018
15: nadziejka88 - termin porodu
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Sonia wielkie gratki dla Ciebie. Obyś szybko doszła do sił. zdrowia dla ciebie i maluszka.
Jak juz ochłoniesz i się trochę pozbierasz to opowiedz gdzie i jak rodziłaś. i na co zwracac uwage i o czym pamietac. Przydadza się rady młodej mamy
Wiki nie jest źle. Ja na pierwszym podgladaniu po dawce 225 j. mialam w jednym jajniku jeden pecherzyk a w drugim dwa i dr powiedzial ze trzeba liczyc tylko na te trzy bo juz wiecej nie bedzie. A ostatecznie przy punkcji pobali 9 ladnych komorek
Pysia mialas podane 5-dniowe maluszki i jest juz 10 dpt wiec smialo testuj bo juz dawno twoj organizm zaczyna produkowac bhcgnie trzymj nas w niepewnosci. ja i tak mysle ze sie wam udalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 09:12
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość