Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiaaa21 wrote:U mnie ta beta niestety byla raczej za niska juz od godz mam bole jak na @ .. nie sa jeszcze takie mocne jak zawsze ale juz ludzic raczej sie nie ma co .. wiec pewnie to byla ciaza biochemiczna .. do godz pewnie przyjdzie @ no ale zobaczymy ..Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyPysia jeszcze wszystko się może zdarzyć.
Karola czyli w którym dniu cyklu masz się zgłosić teraz na wizytę podczas brania Marvelonu? Od 5 dc zaczynasz go brać?
Malawiki - zdrówka życzę.
Wiki - czyli punkcja tuż tuż. Bierzesz urlop na ten dzień?
Pysiaaa21, [email protected] lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysia ja miałam bóle na @ przez tydzień, już sobie zapas podpasek kupiłam, a okazało się że niepotrzebnie, bo Wituś sobie wił już gniazdko.
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
[email protected] wrote:Karola to super ze nie musisz zbijac prolaktyny.Czyli wszystko jest w pożądku.
A jakie leki będziesz miała przy stymulacji? -
Ena wrote:Pysia jeszcze wszystko się może zdarzyć.
Karola czyli w którym dniu cyklu masz się zgłosić teraz na wizytę podczas brania Marvelonu? Od 5 dc zaczynasz go brać?
Malawiki - zdrówka życzę.
Wiki - czyli punkcja tuż tuż. Bierzesz urlop na ten dzień? -
karola02 wrote:Pewnie tak jak ostatnio. Gonapeptyl od wizyty. To będzie 22dc a później na początku kolejnego cykli menopauza i gonapeptyl a dawki ustalane będą na bieżąco. Ostatnio stymulacja trwała prawie 3 tyg więc teraz może szybciej pojdzie
-
Pysiaaa21 wrote:U mnie ta beta niestety byla raczej za niska juz od godz mam bole jak na @ .. nie sa jeszcze takie mocne jak zawsze ale juz ludzic raczej sie nie ma co .. wiec pewnie to byla ciaza biochemiczna .. do godz pewnie przyjdzie @ no ale zobaczymy ..
-
Wiki03 wrote:Karola to w sumie zaczynasz tak jak ja ciekawe czym będziesz stymulowana...
Powiem Wam dziewczyny, że mam mieszane uczucia co do mojej procedury... dziś dr Stefaniak się mnie pyta czy wiem, że mam mieśniaka w ścianie macicy... i stwierdziła, że w sumie już trwa procedura to nic z tym nie zrobimy... pewnie i tak będzie klapa -
nick nieaktualny
-
Ena chyba od 20 to trzeba zacząć przyjmować gonapeptyl,możesz z tego co pamiętam dzień wcześniej. Juz i tak będzie w stanie ocenić prace jajników. Ja antyki miałam przedłużone o 5 dni wiec musiałam się dłużej wyciszac i wizytę miałam między 20 a 25 dc.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyona84 wrote:Hey wiki a masz jakieś bóle przez tego mięśniaki?
Boli mnie podczas usg, przy współżyciu, miałam bardzo bolesne miesiaczki, ale po kuracji Jeanine i odkad biore Omega3 i wit. E miesiaczki sa znośne. Do tego zawsze @ ze skrzepami. W sumie podejrzewają, że to nie zwykłe mieśniaki tylko adenomioza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 10:32
-
nick nieaktualnyEna wrote:Cześć w niedzielę
Dziewczyny a powiedzcie mi - dr P kazał mi przyjść na wizytę podczas brania Marvelonu 18-19 dc. Muszę się kategorycznie trzymać tych dni, czy może to być 17 dc albo 20 dc?
Ja byłam w 22 dc i od wtedy brałam ginapeptyl. -
Malwiki Ena, Wiki a brałyście tabletki anty? Możecie w skrócie opowiedzieć jak to wyglądało po kolei? ja teraz od 2 dc biorę antyki i mam przyjść na wizytę ok 14 dnia. Co dalej będzie się dziać? Czy będę brała antyki do końca blisterka tj 21 dni czy krócej i w między czasie będę miała włączane kolejne tabsy?
Czy te menopur i inne leki to bierze się w tym samym cyklu co antyki?
Pysia jak u Ciebie sytuacja?
Ona a u Ciebie? kiedy jedziesz po swojego malucha?
Miłej niedzieli kochane, słoneczko dla nas wychodzi:)Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Boli mnie podczas usg, przy współżyciu, miałam bardzo bolesne miesiaczki, ale po kuracji Jeanine i odkad biore Omega3 i wit. E miesiaczki sa znośne. Do tego zawsze @ ze skrzepami. W sumie podejrzewają, że to nie zwykłe mieśniaki tylko adenomioza.
-
mag87 wrote:Malwiki Ena, Wiki a brałyście tabletki anty? Możecie w skrócie opowiedzieć jak to wyglądało po kolei? ja teraz od 2 dc biorę antyki i mam przyjść na wizytę ok 14 dnia. Co dalej będzie się dziać? Czy będę brała antyki do końca blisterka tj 21 dni czy krócej i w między czasie będę miała włączane kolejne tabsy?
Czy te menopur i inne leki to bierze się w tym samym cyklu co antyki?
Pysia jak u Ciebie sytuacja?
Ona a u Ciebie? kiedy jedziesz po swojego malucha?
Miłej niedzieli kochane, słoneczko dla nas wychodzi:) -
Mag ja wzięłam łącznie 26 tabletek anty,a od 21 dc doszedł gonapaptyl.Później po 2 tygodniach brania gonapaptylu doszły leki stymulujące. Ja miałam sam menopur za pierwszym razem.Po przyjętych 12 dawkach menopuru padła decyzja o punkcji.Mój estradiol pod koniec stymulacji wyniósł około 2 tysięcy. Pobrali mi wtedy 11 komórek z czego 7 było dojrzałych.
mag87 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyona84 wrote:Pytam bo u mnie też przy transferze podejrzewają mieśniaka i się nie odbył za3tyg histeroskopia. Kiedyś przed wizyta miałam straszy skurcz macicy dr, D mówiłam mówi że nic nie widzi. Takie bole zaszły mi się kilkaa razy [email protected] się doczekać nie mogę tej histeroskopii
Ona pamiętam. U mnie coś wyraźnie widać w usg. Tylko to jest schowane w ścianie macicy. U Ciebie może być inny rodzaj. Oby histeroskopia wyjaśniła -
nick nieaktualnyMag ja byłam na pierwszej wizycie w 8dc i od wtedy do 21 dc brałam Mervelon. Od 22dc dostalam ginapeptyl i po 16 dniach doszedł menopur. Dzis jest 9 dzień menopuru.
Was też pod koniec stymulacji tak bolał jajnik? Promieniuje aż na noge, na pośladki.. najgorzej jak nie mogę się wyróżnić. Ale trzeba to znieść oby było warto...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 12:04
mag87 lubi tę wiadomość