Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eni, moze ten kaszel to jednak jakas wieksza infekcja i dlatego crp podwyzszone.
Moj maz planuje jakąś kawkę i słodycze dla pielęgniarek. Napewno to dla nich miły gest, a czy beda lepiej traktować nas przez to? Raczej nie, bo co zmiana dyzuru musialby cos przynosic.
Tyle, ze on to gadula wszędzie sie wtryni. W Białymstoku pielegniarki z nim zapalic chodzily, a u mnie w szpitalu wpuszczaly go z kawą juz o 7 rano chociaż odwiedziny od 9.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Moj tez to gadula. Nawet ostatnio na ktg narobil mi wstydu bo na koniec sie zapytal czy nie sprzeda mu pani polozna tych rekawiczek co one uzywaja. Ja do niego Tomek przestan. Ale pani otworzyla szuflade i mu dala 3 pary. Myslalam ze go potem zabije.
Lura82, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiki, złe dobrego początki. Trzymamy kciuki wszystkie, musi być dobrze, maluchy dadzą radę tylko mama musi zmienić nastawienie na pozytywne Powodzenia jutro kochana
Eni33 byliśmy dzisiaj z Marcinem w kinie na Listach do M, też na koniec zaczął smarkać ale się nie przyznał Ta część lepsza niż poprzednia, trochę się odstresowałam.
Gosiu odebrałam dzisiaj wynik homocysteiny norma 5,0 - 12,0 a ja mam 11,2. Przetłumaczysz na polski???Wiki03 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia homocysteina trochę za wysoka. O ile dobrze pamiętam to powinna byc cos kolo 7 . Gosia musi jednak potwierdzic.
Czyli witaminy metylkowane sa nadal mile widziane, w tym b12 metylowana chyba najważniejsza, b6 i kwas foliowyasiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
asiastokrota wrote:Wiki, złe dobrego początki. Trzymamy kciuki wszystkie, musi być dobrze, maluchy dadzą radę tylko mama musi zmienić nastawienie na pozytywne Powodzenia jutro kochana
Eni33 byliśmy dzisiaj z Marcinem w kinie na Listach do M, też na koniec zaczął smarkać ale się nie przyznał Ta część lepsza niż poprzednia, trochę się odstresowałam.
Gosiu odebrałam dzisiaj wynik homocysteiny norma 5,0 - 12,0 a ja mam 11,2. Przetłumaczysz na polski???asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A wzrost homocysteiny tylko nie mowimy tu o takim jak u ciebie. Doprowadza wlasnie do tych przypadlosci o ktorych wspomnialam wyzej.
I acard acard biez cala tabletke.
Clexan w ciazy i w pologuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 23:52
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Wiki myślami z Toba.Będzie dobrze.Powodzenia kochana.
Wiki03 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Laura dziękuje ci bardzo za odpowiedź Ciężko ostatnio przyswajam wiedzę, to chyba z przemęczenia. Już przecież pisałyście że wynik powinien być na poziomie 7 ale dopiero jak na pisałaś to mi się przypomniałoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc