Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mialam wizyte. A wiec mala wazy 2751g szyjka nadal sie skraca dzis mial 2.3 i dr mowil ze grozi mi przedwczesny poród ale narazie jest wszystko ok. Tylko z wczorajszych wynikow wyszlo ze cos jest nie tak. Ale tak myslalam bo tydzien temu cos mnie zaczelo swedziec i uzywalam clotrymazolu. W piatek mam powtórzyć morfologie i zrobic crp. I mam powiadomic dr o wyniku i jak cos bedzie nie tak to antybiotyk. Wizyta za 2 tyg. Ale co tydzien mam sie zglosic na ktg ale ze w artemidzie maja popsuty to dzis mi robili u malarkiewicza i za tydzien tez sie umowilam do nich. Przynajmniej nie musze placic bo podobno w artemidzie platne. A i pobral mi wymazy na paciorkowca. I tyle z dzisiejszej wizyty. A ty kiedy teraz wizytujesz?
Wiki kciuki zaciskam ze jutrzejszy dzien.Wiki03, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Laura tak wiem probowałam ale maz nie chce isc na terapie.
Maławiki wiesz że nie slysze tego pierwszy raz? Ostagnio uslyszalsm to od teściowej. Powiedziala ze mimo tego ze to jest jej syn jest jej wstyd ze tak cierpie i nie chce bym miala takie życie jak ona.
Ona84 mnie też trapią porażki po ivf ale do tego mogl sie przygotowac. Nikt nie dal nam 100 % pewnisci ze sie uda. Tylko ja ciagle mam robic za pocieszyciela? Do tej porh myślałam o innych a teraz coraz bardziej przekonuje sie ze powinnam pomyslec o sobie. Mnie nikt nawet po porażkach ivf nie przytulił. Wiem ze jemu tez nie jest latwo ale chyba w tym wszystkim jest lepiej cierpiec razem a nie osobno. Pocieszac sie nawzajem. U nas tego zabrakło.
Emilka ty serio chyba piszesz o moim mezu .. moj tez ma mnie gdzies nie okazuje uczuc ani wsparcia .. wczoraj mi powiedzial ze tez juz chyba nie chce sie starac jak mam robic za kazdym razem histerie a on chodzi cieszy sie i spiewa .. codziennie mi mowi ze jak chce to moze sie wyprowadzic i ciagle pije po pracy .. zadnego pozytku juz z niegp nie mam i tez zastanawiam sie nad rozstaniem .. bo ja tez ciagle tylko sama jestem z tym wszystkim go nawet nie przejelo jak wtedy zwijalam sie z bolu tylko jeszcze mial pretensje ze do pracy sie nie wyspi .. u nas juz chyba wiekszosc sie niestety wypalila ..
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Miałam niespodziewana wizyte u ginekologa dzis.
Pani diabetolog stwierdziła, ze moje cukry sa niskie, ze to dziwne ze w tak krótkim czasie na koniec ciąży zeszlam z insuliny.
Ogólnie, ze to moze zle dzialac na dziecko i wyslala mnie natychmiast do lekarza.
Na szczęście wszystko jest dobrze. Mala wazy 2660,przeplywy ok, za tydzień kontrola i ok 20 listopada do szpitala na obserwacje. A mialo sie obyc bez tego.
Ejj na tym etapie ciazy szyjka 2,3 to dluga.
Zobaczysz, ze to terminu dotrwamy obieasiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Pysia to smutne że też przrz to musisz przechodzić. Nie potrafie Cie pocieszyć bo sama sobie nie radzę.
Ja obrałam teraz inną taktykę. Poprostu nie mowie do męża nic z wlasnej inicjatywy. Dzis kiedy wrociłam z pracy sam przywital sie a ja tylko grzecznie odpowiedziałam cześć jakby nic sie nie wydarzyło. Nie staram sie nawiazywac z nim żadnego kontaktu i obym nie zapeszyła ale widze że gnębi go to. Ciągle próbował złapać ze mną kontakt. Mam nadzieje że moja taktyka odniesie sukces. Staram sie nie nakrecac tej całej sytuacji. Nie wybuchać nie czepiac sie go. Postanowiłam biernie czekać na dalsze wydarzenia.Izaura, Gosia321, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Asia i to jak.
Najgorsze jest to , ze u diabetologa w wojewódzkim ciągle trafiam na kogos innego. Takie cukry mam juz bardzo dlugo i byly super, a dzis inna doktor i inne zdanie. Zglupiec mozna.
Jak ktos kiedyś mi powie, ze ciaza to najwspanialszy etap zycia, to strzele w leb. Nooo moze taka bez komplikacji i jak sie zachodzi w nia ot tak. To uwierzę. Ale tu z naszego grona, kazda będzie przewrazliwiona milion razy bardziej niz tzw zwykla babka.
Ja juz chce byc po22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
e_mil_ka wrote:Pysia to smutne że też przrz to musisz przechodzić. Nie potrafie Cie pocieszyć bo sama sobie nie radzę.
Ja obrałam teraz inną taktykę. Poprostu nie mowie do męża nic z wlasnej inicjatywy. Dzis kiedy wrociłam z pracy sam przywital sie a ja tylko grzecznie odpowiedziałam cześć jakby nic sie nie wydarzyło. Nie staram sie nawiazywac z nim żadnego kontaktu i obym nie zapeszyła ale widze że gnębi go to. Ciągle próbował złapać ze mną kontakt. Mam nadzieje że moja taktyka odniesie sukces. Staram sie nie nakrecac tej całej sytuacji. Nie wybuchać nie czepiac sie go. Postanowiłam biernie czekać na dalsze wydarzenia.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milego dnia !
Wiki powodzenia ale pewnie juz odpoczywasz po punkcji. Jak dojdziesz do siebie to daj znac.
Laura i Eni pewnie ze dotrwacie do terminu. tylko macie troszke trudniej niz reszta zdrowych ciezarnych.
Emilka i pysia, niestety starania strasznie rujnuja psychike.ciezki czas przed Wami ale moze te wasze chlopy sie ogarna. -
nick nieaktualnyPobrali mi 10 jajeczek sam dr D się dziwił, że tyle się udało z jednego jajnika niestety przez to zagrożenie hiperą jest, zreszta estradiol miałam 3500. Oby teraz się ładnie zapłodniły...
malgos741, mag87, nadziejka88, asiastokrota lubią tę wiadomość