Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona84.
Zrobilam wszystkie badania do Białymstoku, tylko przez @ przepadl mi termin.
Czystość wazna jest chyba 2 tyg.
Anestezjologa zrobilam w artemidzie, cos kolo 100 kosztowala ta pogadanka trzeba sie umówić u nich jak na wizyte. Trzeba juz miec wszystkie badania. On tylko taki swistek podpisuje. To samo wypelnialam w szpitalach przed histerka i przed punkcja, taka ankieta (napewno to kojarzysz) , tyko tam to bylo darmowe wypelnialo sie przed samym zabiegiem
Cala reszte robilam u siebie w ośrodku zdrowia na nfz, w sumie w 1 dzien. Aaa no i przeswietlenie pluc w szpitalu ale to tez zajelo 15 min
Dr. D bylby najbardziej zadowolnony gdyby jeszcze szczepienie przeciw zoltaczce zrobic. Mowil, zeby chociaż jeden zastrzyk byl. A do punkcji to nie chca...Gosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ja majac histeroskopie w ogole nie mialam narkozy wszystko widzialam jak kontrast przeplywa przez moje jajowody i po hiateroskopii odrazu do domu wygladalo to jak zwykla wizyta u lekarza ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 20:09
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Lura82 wrote:Ona84.
Zrobilam wszystkie badania do Białymstoku, tylko przez @ przepadl mi termin.
Czystość wazna jest chyba 2 tyg.
Anestezjologa zrobilam w artemidzie, cos kolo 100 kosztowala ta pogadanka trzeba sie umówić u nich jak na wizyte. Trzeba juz miec wszystkie badania. On tylko taki swistek podpisuje. To samo wypelnialam w szpitalach przed histerka i przed punkcja, taka ankieta (napewno to kojarzysz) , tyko tam to bylo darmowe wypelnialo sie przed samym zabiegiem
Cala reszte robilam u siebie w ośrodku zdrowia na nfz, w sumie w 1 dzien. Aaa no i przeswietlenie pluc w szpitalu ale to tez zajelo 15 min
Dr. D bylby najbardziej zadowolnony gdyby jeszcze szczepienie przeciw zoltaczce zrobic. Mowil, zeby chociaż jeden zastrzyk byl. A do punkcji to nie chca... -
Ona84 u mnie hmm myslslam pare dni temu że poprawa ale bańka mydlana pękła. Mąż mi zapewnil niemiłą rozrywke wnocy z niedzieli na poniedziałek. Poszedl po bandzue jak tylko mógł.
Coraz cześciej zastanawiam sue faktycznie nad rozstaniem. Nic na siłe. Jesli mój mąż ma mnie głeboko ... to co ja moge sama dalej nic nie zdziałam. Oczywiscie ta decyzja wymaga jeszcze czasu ale niestety prawda jest taka że zaczynam oswajać sie z tą myślą bo nie widze innego wyjscia. -
Ona nie wiem ile tam będziesz. W koncu tam nie pojechalam, bo w miejskim szybszy termin byl. Teoretycznie tego samego dnia, a co szpital to inne zasady.
Pysiu w takim razie to nie byla histeroskopia, tylko hsg, bo byl kontrast.
Moja przyjaciółka miala ususwany polip histeroskopowo w miejskim bez znieczulenia, a ja ze znieczuleniem.
Noo ogólnie to jedyna osoba jaka znam co miala bez znieczulenia.
Emilka bardzo mi przykro. Dosc juz wycierpieliscie oboje. Moze przydalby sie psycholog dla Was obojga
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilka może moja rada będzie jedną z najgorszych ale wiem ze u mnie była skuteczna.Odejdź od niego i to jak najszybcie-jesli zmadrzeje to będzie prosił na kolanach żebyś wrociała jeśli nie to szkoda twoich nerwów. Jesteś zbyt młoda żeby się męczyć i nabawić nerwicy pomysł o sobie i swoim zdrowiu psychicznym.Ciężko jest wrócić do normalności po rozstaniu ale nie każdemu jest pisane być razem do grobowej deski.Pisze ze swojego doświadczenia o krok od drugiego rozwodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 21:13
Wiki03 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Laura tak wiem probowałam ale maz nie chce isc na terapie.
Maławiki wiesz że nie slysze tego pierwszy raz? Ostagnio uslyszalsm to od teściowej. Powiedziala ze mimo tego ze to jest jej syn jest jej wstyd ze tak cierpie i nie chce bym miala takie życie jak ona.
Ona84 mnie też trapią porażki po ivf ale do tego mogl sie przygotowac. Nikt nie dal nam 100 % pewnisci ze sie uda. Tylko ja ciagle mam robic za pocieszyciela? Do tej porh myślałam o innych a teraz coraz bardziej przekonuje sie ze powinnam pomyslec o sobie. Mnie nikt nawet po porażkach ivf nie przytulił. Wiem ze jemu tez nie jest latwo ale chyba w tym wszystkim jest lepiej cierpiec razem a nie osobno. Pocieszac sie nawzajem. U nas tego zabrakło. -
Emilka przede wszystkim pomysł o Sobie. To Ty jesteś najważniejsza. Tak lepiej cierpieć razem niż oddzielnie.Moze On poprostu tego chce.Współczuję Co i to bardzo bo wiem jakie to straszne cierpieć w samotności.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Dziś znowu męża nie ma po pracy i co ja mogę? Znowu nie bedd spać pół nocy.
Ja bym Cie przytulila, gdybym mogla...e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka tak mi przykro wiem co czujesz moj emek po 3 nieudanej probie tez robil rzeczy w stylu twojego emka ja w koncu nie wytrzymalam i kopnelam go w dupe pojechalam do rodzicow. Po 3 dniach juz blagal zebym wrocila ale bylam nieugieta i wrocilam jak zmadrzal
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤