Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 bym musiała podejrzeć wyniki ale powinnam zrobić nowe bo już prawie rok będzie od poprzednich. Pytam o jakieś dodatkowe leki bo wcześniejszy gin kazał mi brać aspirin cardio ale jak przeczytałam ulotkę to dla kobiet w ciąży nie jest wskazana no i mam dylemat czy brać czy nie. Chociaż znów po tych lekach które mam zacząć brać może występować zakrzepica i bądź tu mądry...
Emilka nie daj się Kochana zwariować przeżyłam rozwód z facetem, który nie miał jaj. Byliśmy w trakcie przygotowań do ivf lata temu ale dupek znalazł sobie młodą dupę bo musiał odreagować stres że nie może mieć dzieci. Starając się o dziecko musicie się oboje wspierać bo to jest trudny okres dla was oboje a nie tylko dla niego. Spróbuje z nim spokojnie porozmawiać a jak to nic nie da pomyśl o sobie. Mocno Cię przytulam i chociaż troszkę bym chciała zabrać Ci tych zmartwień bo wiem co przeżywasz.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Lotta ja przy crio bralam crinone 90mg progesteronu od dnia owulacji.Czyli na 5 dni przed.Przyjmowała go jeszcze dwa tygodnie po teście.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Emilka współczuję sytuacji ... nie chcę nikomu nic doradzać.. mocno tulę..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie. Wyprowadzka do rodzicow nic nie dała i nie wytrzymałam. Wróciłam a on chciał rozwodu. Chwile bylo ok a teraz znowu. Wczoraj mąz wrocil o 1 w nocy. Nie kłociłam sie z nim bo nie mam juz sily sie wydzierac. Powiedzialam tylko ze nie wiem jak dalej pociągnę i ile wytrzymam. Niby przepraszal ale co z tego jak wrocil wstawiony. Ja sie jakos trzymam bo nie mam innego wyjscia.
-
Agonia777 wrote:Gosia321 bym musiała podejrzeć wyniki ale powinnam zrobić nowe bo już prawie rok będzie od poprzednich. Pytam o jakieś dodatkowe leki bo wcześniejszy gin kazał mi brać aspirin cardio ale jak przeczytałam ulotkę to dla kobiet w ciąży nie jest wskazana no i mam dylemat czy brać czy nie. Chociaż znów po tych lekach które mam zacząć brać może występować zakrzepica i bądź tu mądry...
Emilka nie daj się Kochana zwariować przeżyłam rozwód z facetem, który nie miał jaj. Byliśmy w trakcie przygotowań do ivf lata temu ale dupek znalazł sobie młodą dupę bo musiał odreagować stres że nie może mieć dzieci. Starając się o dziecko musicie się oboje wspierać bo to jest trudny okres dla was oboje a nie tylko dla niego. Spróbuje z nim spokojnie porozmawiać a jak to nic nie da pomyśl o sobie. Mocno Cię przytulam i chociaż troszkę bym chciała zabrać Ci tych zmartwień bo wiem co przeżywasz.
Nie wiem co to za specyfik ten cardio cos tam ale mozesz brac acard jak wiekszosc z nas. Musisz go odstawic na tydzien przed punkcja i po punkcji mozesz zaczac brac go znowuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Hej Dziewczynki!
Gosia ja tez mam prośbę; ) przypomnij proszę jaką dawka magnezu i witaminy C jest zalecana przy staraniach? :*Izaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Chyba zaczynam się denerwować... mąż miał koszmar, że nie doszło do transferu, bo nie rozwinął się żaden zarodek.. oby to nie był proroczy sen... ja dziś też nie mogłam dobrze spać..
Wiki03, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Wiki, trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję. O której jutro masz zabieg? Oby sen Twojego męża się nie sprawdził , żeby było zupełnie odwrotnie:*
O 8.30 mam nadzieję, że uda się pobrać kilka ładnych i dojrzałych komórek... dzięki za wsparcie -
Dzięki Gosia w piątek mam wolne więc dla pewności sprawdzę czy się chociaż poprawiło. Co do drugiego leku porównamy skład wtedy będę wiedziała czy dobry biorę.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?