Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Super żebym ja tyle zniosła...
Ps od wczoraj stymulacja..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 15:23
asiastokrota, nadziejka88, polopiryna lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Wiki niezły wynik;)
Małgoś czyli u Ciebie już ostatnia prosta przed punkcją? Kiedy teraz wizyta podglądająca? Trzymam kciuki żebyś i Ty naprodukowała tyyyle jajek:)01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wiki ale jajeczek nanioslas. Super wynik.
Malgos teraz ty zabierasz sie za chodowle jajeczej. Oby wynik byl jak najlepszy. Kciuka za was trzymam. A ja bylam dzis na filmie Listy do M. Mezowi polecialy łezki az bylam zdziwiona bo myslalam ze akurat sobie ziewnoł i czasami leca lzy wtedy a po filmie stwierdzil ze w życiu najważniejsza jest rodzina.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesteście kochane dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie
Na razie czuję się w miarę dobrze... boli, ale do zmiesienia ciekawe kiedy zadzwonią z Artemidy...
Malgos trzymam kciuki oby urosły Ci ładne komóreczki
Eni zgadzam się z Twoim mężem - rodzina jest najważniejszamalgos741, eni33 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Mam pierwsze podglądanie w poniedziałek.. dziś drugi dzień zastrzyków...ale mam pietra ...
Małgos musi być dobrze:) w końcu jesteś pod super opieka:)
Wiesz ze ja też w poniedziałek mam kolejna wizyte;) się znowu zgralysmy z terminem hehemalgos741 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa. Staramy się od 9 mcy.
Zapisalam sie do dr Domitrza - jak wasze opinie ?
Do tej pory chodząc do innego lekarza przyjmowalam clostilbergyt (2 cykle), duphaston (teraz bedzie 2 cykl) i luteine po duphastonie. Cykle mam dlugie i nieregularne zazwyczaj 33-37 dni. -
Witaj As0315, ja mam dobre zdanie na temat dr D, konkretny i rzeczowy. Dziewczyny mają zarzut że nie zleca badań i olewa te które sie samemu zrobiło. Nie zmienia to faktu, że jest bardzo dobrym specjalistą. Trafisz w dobre ręce
[email protected], As0315 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
A u mnie Crp podwyższone norma do 6 a ja mam 7.67 wiec dr przepisal Augmentin ale dopiero w poniedzialek zglosze sie po recepte bo oczywiscie konsultacja byla przez tel. A mam pytanie. Czy jak bedziecie wychodzic ze szpitala to kupujecie cos dla personelu typu jakies ciasto, tort czy cos w tym rodzaju. Tak w podziekowaniu za opieke. Bo powiem szczeze ze jak lezalam u Malarkiewicza to jednego dni mialy cale taleze ciast a drugiego widzialam spora ilosc owocow. Moze to tez dostaly w podziekowaniu od pacjentek bo watpie zeby sobie tak dogadzaly. Co o tym myslicie. Przypominaja mi sie stare czasy kiedy moja babcia lezala czesto w szpitalu i zawsze na odchodne tez kazala kupowac jakies bombonierki itp. A pielegniarka na oddziale wciskala czekolady do kieszeni:-) wtedy wydawalo mi sie to smieszne a moze i nawer głupie a teraz sama o tym mysle.