Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki i trzymaj sie głowa do góry ja juz doe podnioslam po 4 porażce wiec można
A no i dziewczyny relacje z mezem coraz lepszeasiastokrota, nadziejka88, Gosia321, polopiryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmm jesli nie wiesz co tobic zadzwon do lekarza. Ja nawet jak juz wiedzialam ze nic z tego zawsze dzwonilam do dr Z żeby sie skonsultować. Choc ostatnio jak beta wyszla 0 sama odstawilam leki.
-
Nie chcialam nikogo straszyc. Kazda jest inna i jakos to przerzyje. Nadziejka a ty gdzie chcesz rodzic.
Asiu wiem ze tam jest jedna wizyta w tym pakiecie koc a reszta to chyba platne u tej laktatorki ale jakos nie wiem skoro nie pomogly mi tam to czemu teraz ma im sie udac. A ty jak wyszlas ze szpitala to karmilas piersia czy dopiero przyszlo z czasem. A jak oceniasz opieke u malarkiewicza. Bo ja nie najgorzej. -
Wizyta ok kazał przyjść we wtorek do poradni bo tam są wszystkie moje papiery i wystawi od ręki. Nazwał panie kretynkami. Zapytał ironicznie czy stan mojego zdrowia miałby wpływ na prokreacje? Myślę że będzie dobrze pytanie tylko jak w OA zinterpretują to zaświadczenie. Dał mi kartkę ze swoim podpisem żebym nie miała problemu we wtorek się do niego dostać i chyba ją zgubiłam wrr. Teraz jestem w busie i nie mam jak dokładnie sprawdzić. Zajebista jestem po prostu ehh, mam nadzieję że gdzieś jest w torebce. Ten tydzień od poniedziałku mam pokręcony. Ciekawe jakich głupot jeszcze na robię.
Gosia321, mag87 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia to super ze lekarz tak do tego podchodzi, czyli z nim nie bedzie problemu
Eni u mnie odnosnie szpitala zależy: jesli mala dalej bedzie ulozona miednicowo/posladkowo to pojade do wojewodzkiego na ciecie bo juz mi tak dr powiedziala, a jak sie w ostatnich tyg obroci to w sumie jeszcze nie wiem. Tak myslalam o Malarkiweiczu skoro nie mam zadnych prolemow z ciaza. A co mozesz napisac o Malarkiewiczu wiecej oprocz fajnej poloznej na ktora trafilas ? -
Wiki zrób betę ale leki możesz odstawić.Ja po transferach zawsze robiłam żeby sprawdzić czy coś zaskakuje.Po dwóch świeżych beta ani drgneła.Eni Ty jeszcze przecież w ciąży hehe-Suwaczek leci dalej.Poród to nic przyjemnego ale trzeba go przeżyć. Tez się obawiam ze będzie tak samo ciężki jak pierwszy a jednak urodzić musze.Teraz jestem starsza i madrzejsza-juz tak bardzo się nie boję.
Nadziejka dzięki za info.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyNapisałam do Domitrza tak dla pewności. Chociaż najlepiej już bym odstawiła progesteron bo wiem że bez sensu dalej brać. Psychicznie nie znoszę tego najgorzej. Chyba byłam na to przygotowana.
Asia bardzo się cieszę, że tak szybko uda Ci się załatwić te zaświadczenie teraz będziecie mogli ruszyć dalejasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Na dzień a wychodzi na to że on problemów nie będzie robił. Bardziej przejmuje się interpretacją bo wiesz panie mają swoją wizje i uważają że się znają niestety. Aby do wtorku i żebym kartkę znalazłaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Nadziejka u kogo robiłaś prenatalne wogole?
Znalazłam listę lekarzy którzy mają uprawnienia do tego badania i Domitrza tam niema.Jest za to Przybyłowicz i Zbroch.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Asia one sobie mogą myśleć co chcą.Papier od lekarza to papier którego żadna nie może podważyć ani źle się wypowiadać na jego temat.Jak będą skakał yo powiedz ze to podchodzi pod zniesławienie.Może powinny zamienić sie z lekarzem na miejsca jeśli są takie bystre.Ach głupie baby w tym ośrodku.
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Miłego dnia . Moj sie raczej miło nie zapowiada bo strzyknęło mi cos w kregosłupie i boli cholernie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 17:09
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Właśnie przeczytałam Twojego posta po dodaniu swojego. To może powinnaś zrobić RTG kręgosłupa żeby się dowiedzieć co tam się dzieje...
U mnie @ się rozkreciła... nadal biore lutinusa i nie wiem czy w ogóle jechać na bete...e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤