Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzia123 wrote:Hej dziewczyny prosiła bym was o poradę .Byłam na wizycie dziś w Artemidzie miałam usg zeby sprawdzić jajeczkowanie niestety dr.Zbrocha nie było ,a on mnie prowadzi był dr. Rymel i powiem szczerze ze badanie było niezbyt przyjemne i cała wizyta dziwna .Jaka jest wasza opinia co do doktora bo mam w czwartek też wizytę u dr. R i trochę się boję .
Ja byłam dwa razy u Ramela i n8e moge powiedziec zlego slowa. Co prawda na pierwszej wizycie mial lepszy humor a na drugiej mniej rozmowny ale wydawal mi sie kompetenty bo bez wahania kietowal mnie na punkcje. Czułam ze wie co robi. Może poprostu miał dzis gorszy dzien. Wszyscy jestesmy ludzmi każdy z nas miewa takie dni. Ja osobiscie byłam zadowolona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 20:37
-
nick nieaktualnyZuzia123 wrote:Hej dziewczyny prosiła bym was o poradę .Byłam na wizycie dziś w Artemidzie miałam usg zeby sprawdzić jajeczkowanie niestety dr.Zbrocha nie było ,a on mnie prowadzi był dr. Rymel i powiem szczerze ze badanie było niezbyt przyjemne i cała wizyta dziwna .Jaka jest wasza opinia co do doktora bo mam w czwartek też wizytę u dr. R i trochę się boję .
-
nick nieaktualny
-
Ena ja prowadzę ciążę u Dr.Domitrza.Zostałam pod jego opieka i powiem szczerze że chyba dobrze zrobiłam.Poznaliśmy się na tyle ze to on powinien mieć nademną piecze.Juz poznaje swoją pacjetek w drzwiach hehe.
A powiedz kogo Ty wybrałaś kto będzie Cię prowadził podczas stymulacji ??Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
soncia18 wrote:Dziewczyny czy któreś z was został może MENOPUR po stymulacji ?? Pilnie go poszukuję do stymulacji przed In VitroBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Izaura plamienia są coraz bardziej intwnsywne... miesiączka się rozkręca jak nic. Zrobię w czwartek test dla pewności, ale nie mam już chyba nadziei... jest nam przykro, ale nie ma co się łamać, już opracowuje dalszy plan walkiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja o dr R też mam tylko i wyłącznie dobre zdanie przygotowywał mnie do 1 ivf nie jest wylewy jeśli nie pytasz sam z siebie nie wiele powie bo uważam że skoro nie pytasz to nie chcesz wiedzieć.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuzia leczyłam się u dr Ramela ponad dwa lata i też nie powiem złego słowa na jego temat. Zmieniłam lekarza dopiero po konsultacji u Waśniewskiego, który skierował mnie do Artemidy. Chciałam poznać spojrzenie innych lekarzy na mój problem. Jest małomówny, ale gdy masz wątpliwości wszystko dokładnie wyjaśnia. Nigdy nie zostawia z problemem. Mam nadzieje, że kiedyś będzie prowadził moją ciążę
-
nick nieaktualnymalawiki1@wp.pl wrote:Ena ja prowadzę ciążę u Dr.Domitrza.Zostałam pod jego opieka i powiem szczerze że chyba dobrze zrobiłam.Poznaliśmy się na tyle ze to on powinien mieć nademną piecze.Juz poznaje swoją pacjetek w drzwiach hehe.
A powiedz kogo Ty wybrałaś kto będzie Cię prowadził podczas stymulacji ??
Na razie trzymam się dr P, a potem "na kogo wypadnie, na tego bęc" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta w ten piękny dzień. Uwielbiam gdy pada śnieg. Jak tam Emilka plecy?Mnie ostatnio złapał kręcz,maść poszła w ruch i podusia elektryczna. Po całym dniu było już lepiej.
Nadziejka Ty robiłaś test pappa w Artemiedzi powiedz mi proszę ile u nich on kosztuje bo nie dopytalam i czy lekarz go proponuje czy to jak się chce samemu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2017, 13:45
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902