Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jesteście cudowne, ja wiem ze każdy organizm inaczej reaguje ale jednak gdzieś tam porównujemy ilości jajek, reakcje na stymulację, na leki itp. Mamy nadzieje ze u każdej z nas będzie super i wszystko przebiegnie jak z płatka bo oczekiwania, wydana kasa, stres ale niestety bywa różnie. Od dzisiaj postaram sie myślec pozytywnie ale wiecie że łatwo nie jest:)
Agonia ja też czekam na @ jak na zbawienie, od piątku juz ta docelowa stymulacja, jeszcze nie wiem jakie dawki ale poproszę o końskie żeby dużo tam na dole uroslo:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzaura plamienia są coraz bardziej intwnsywne... miesiączka się rozkręca jak nic. Zrobię w czwartek test dla pewności, ale nie mam już chyba nadziei... jest nam przykro, ale nie ma co się łamać, już opracowuje dalszy plan walki
mag87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDużą siłę czerpię z tego forum.. jak widze, że Wam się udaje za 2 czy 3 razem to dlaczego nam ma się to nie udać... dajecie też duże wsparcie, za co bardzo Wam dziękuję ale największe wsparcie daje mi mąż... mam wrażenie, że te invitro jeszcze bardziej nas do siebie zbliżyło...
Izaura, mag87, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam ze mój Mąż też jest cudowny, sam dopytuje kiedy robimy zastrzyki i kiedy ostatnie antykoncepcyjne mam przyjac. Zastrzyki tez on mi robi i musze przyznać ze robi to idealnie, nie mam ani jednego sladu:) mam szczęście bo daje mi duże wsparcie i zawsze usłyszę od niego słowo otuchy kiedy się podlamuje:)
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Malgos ile Ci wyszło za cała procedure w Novum? Też zastanawiamy się czy się tam nie przenieść...01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Jesteś już w szpitalu?
Fakt, ze o ciezarne tu dbaja.
Zostaje tu do konca ze względu na ivf, wiek i cukrzycę.
Do porodu jeszcze daleko.... mloda sie zbuntowala i mowi ze nie wychodzi
Jak samo sie nie zacznie, to beda wywolywac w dniu terminu.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Izaura wizyta już jutro hura, nawet szybko zleciało. Nie miałam czasu nawet za bardzo myśleć. Odkąd wróciłam do pracy po zwolnieniu to siedzę tu po godzinach codziennieAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny prosiła bym was o poradę .Byłam na wizycie dziś w Artemidzie miałam usg zeby sprawdzić jajeczkowanie niestety dr.Zbrocha nie było ,a on mnie prowadzi był dr. Rymel i powiem szczerze ze badanie było niezbyt przyjemne i cała wizyta dziwna .Jaka jest wasza opinia co do doktora bo mam w czwartek też wizytę u dr. R i trochę się boję .Zuzia123