Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laura gratuluje !!! Dużo zdrowka życzę dla Was
I dziewczyny choć rzadko się odzywam trzymam za Was wszystkie kciuki.
Teraz w szczególności za Zuzie, Malgos i Mag.Lura82 lubi tę wiadomość
-
Laura ale wieści, gratulacje kochana, odpoczywajcie z Marysia, piękny okres przed Wami:)
Dziewczyny dzięki za mile słowa, już nic nie zmienię, co ma być to będzie ale dla mnie to niedopomyslenia, kpina trochę ale coz- można by powiedzieć ze powinnam się tego spodziewać. Sama chciałam do in victy mam nadzieje ze jednak zakończy się pozytywnie...
Zuzia, Malgos trzymam za Was kciuki:)
Agonia a Ty dzisiaj wizytujesz co? daj znaćLura82 lubi tę wiadomość
-
Melduję się po wizycie. Jest 6 pęcherzyków 20, 12, 12, 12, 8, 9. Dostałam jeszcze Menopur by podrosły bo jak już robić punkcję to jak jest kilka. W poniedziałek kolejna wizyta i wtedy zobaczymy kiedy punkcja. Pewnie w środę. Dobrze że jestem na L4 bo jajniki dokazują a 8 godzin przy biurku bym nie wytrzymała.
asiastokrota, mag87, [email protected], malgos741, Izaura lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Ena pewnie ze robią i punkcje i transfery w weekendy,jajeczka nie poczekają.Wszystko tak samo jak w Białym tylko widzę trochę mniej skutecznie-czyżby słabych embriologow mieli. Trochę cienko ze tak mało zarodków zostaje.
Ja bym chyba się nie zdecydowała robić tu punkcji,wolałabym jechać do Białegostoku.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Co u nas moja diagnostyka raczej zakonczona juz chyba wiecej nic nie bede robic. Wyszla mi mutacja Pai1 heterozygotyczna w obu genach do kompletu z mthfr. Helicobacter pylori do przeleczenia. Komorki nk na poziomie 8 czyli super. Cytokiny z tego co mi powiedzialo pare osob tez super. Czekam jeszcze na meila zwrotnego o wyniku od immunologa bo na wizycie niestety wynikow jeszcze nie bylo. Badania w kierunku chorob immunologicznych super. Tylko kapilaroskopia z malymi odchyleniami.
27 grudnia jedziemy na wizyte kwalifikacyjna do invicty w Gdansku i na badania nasienia emka bo teraz noe moglismy zrobic bo dzien wczesniej mial goraczke. Zalapalam sie na voucher na 1000 zl w invictie i chyba to zadecydowalo ostatecznie ze zostaje Gdansk. No coz tysiak na drodze nie lezy. A Gdansm ma tez dobre labolatorium. Takze mam nadzieje ze od stycznia bedzie start a moze uda sie zaczac antyki juz w grudniu bo chyba akurat okres wypadnie podczas wizytymalgos741, Izaura, e_mil_ka, sonia86, asiastokrota, Agonia777, Storczyki lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia to super.Ciesze się ze nie rezygnujesz.Styczeń będzie obfitował w same dobre wieści mam nadzieje.Mocno trzymam kciuki i ciągle wierzę że się uda.
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Agonia777 wrote:Melduję się po wizycie. Jest 6 pęcherzyków 20, 12, 12, 12, 8, 9. Dostałam jeszcze Menopur by podrosły bo jak już robić punkcję to jak jest kilka. W poniedziałek kolejna wizyta i wtedy zobaczymy kiedy punkcja. Pewnie w środę. Dobrze że jestem na L4 bo jajniki dokazują a 8 godzin przy biurku bym nie wytrzymała.
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ena byłam u dr P. W trakcie wyszło, że dr. Z wszystko jej przekazał więc wiem że lekarze że sobą rozmawiają i nie jestem traktowana jak kolejny pacjent do załatwienia.
Dzisiaj czuję się fatalnie, boli mnie głowa, do tego jest mi słabo i niedobrze. Tylko brzuch nie jest taki napuchnięty i na razie nie boli.
Gosia trzymam kciuki byś jak najszybciej mogła rozpocząć procedurę i już w przyszłym roku informowała nas o pozytywnym wyniku.
Karola02 trzymamy kciuki by jajka rosły jak należy:)
Mam pytanie do Was w sprawie metody in vitro czy lekarz z Wami rozmawiał w jaki sposób jajeczko będzie połączone z plemnikiem czy jest standard ivf a jak się nie uda to wtedy decydują o icsi. I czy można o tym zadecydować wcześniej. I czy można poprosić by embriolog wykorzystał wszystkie możliwości by zarodek miał najlepsze podłoże by się rozwijał.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Ena byłam u dr P. W trakcie wyszło, że dr. Z wszystko jej przekazał więc wiem że lekarze że sobą rozmawiają i nie jestem traktowana jak kolejny pacjent do załatwienia.
Dzisiaj czuję się fatalnie, boli mnie głowa, do tego jest mi słabo i niedobrze. Tylko brzuch nie jest taki napuchnięty i na razie nie boli.
Gosia trzymam kciuki byś jak najszybciej mogła rozpocząć procedurę i już w przyszłym roku informowała nas o pozytywnym wyniku.
Mam pytanie do Was w sprawie metody in vitro czy lekarz z Wami rozmawiał w jaki sposób jajeczko będzie połączone z plemnikiem czy jest standard ivf a jak się nie uda to wtedy decydują o icsi. I czy można o tym zadecydować wcześniej. I czy można poprosić by embriolog wykorzystał wszystkie możliwości by zarodek miał najlepsze podłoże by się rozwijał.01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzięki Małgoś w poniedziałek na wizycie porozmawiam i zobaczymy co dr powie.
malgos741 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Ena byłam u dr P. W trakcie wyszło, że dr. Z wszystko jej przekazał więc wiem że lekarze że sobą rozmawiają i nie jestem traktowana jak kolejny pacjent do załatwienia.
Mam pytanie do Was w sprawie metody in vitro czy lekarz z Wami rozmawiał w jaki sposób jajeczko będzie połączone z plemnikiem czy jest standard ivf a jak się nie uda to wtedy decydują o icsi. I czy można o tym zadecydować wcześniej. I czy można poprosić by embriolog wykorzystał wszystkie możliwości by zarodek miał najlepsze podłoże by się rozwijał.malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤