Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka dobrze że to juz za Toba. mnie po laparo tez bolal brzuch i bylam ciagle na kroplowkach no ale u mnie to jeszcze doszła hiperka w tym samym czasie.
Agonia, mag trzymam kciuki. Oby to byly najpiekniejsze Wasze święta.
Asiastokrota u mnie w pracy też sajgon ale daje rade:) nie wiem jak ja rok temu znalazlam czas na to by podejsc do crio. Teraz wiem ze to byl zły moment.
Ona84 musisz stac sie natrętna wtedy dr dla swietego spokoju gdzieś Cie wciśnie. Czasem tak trzeba jak nie drzwiami to oknem . -
mag87 wrote:Dziewczyny a brała któras z Was luteinę podjęzykową? Od dzisiaj mam dodatkowo brać 3 tabletki dziennie, ale z tego wszystkiego zapomniałam spytać co ile godzin- co 8? jak dopochwową?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Hey,już się czuję lepiej chociaż troche boli. Wczoraj to była masakra, jeszcze o 3 brałam przeciwbólowe. O 8 był lekarz ale nic nie mówił za 3 tyg.wynik histopatologiczny. Także nie wiem dalej co tam było.
Ona nie bylo dr D pewnie juz do Ols jedzie -
mag87 wrote:Dziewczyny a brała któras z Was luteinę podjęzykową? Od dzisiaj mam dodatkowo brać 3 tabletki dziennie, ale z tego wszystkiego zapomniałam spytać co ile godzin- co 8? jak dopochwową?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Halszka trzymam kciuki za dobre wyniki & & &.
Zuzia wytrwałości jesteś. Ja już bym nie usiedziała i robiła betę. A mi został tydzień i się doczekać nie mogę.
Mag jak samopoczucie?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Rozmawiałam z nim w piątek jak będzie miał czas to sprawdzi termin lub w pon. Wątpię że na 8 stycznia się uda, jak on tak olewa przsciez ja mu już mówiłam na koniec listopada kied@ i co do ten pory nie zajrzał w kalendarz jak jest z zabiegami. WKU.. Mnie już zaczyna te zwleka nie najgorzej że tu już nie ma do kogo pójść. Bym powiedziala jaka sytuacja, może histeroskopia w @nie potrzebna a laparoskopia by zrosty usunac
-
Agonia samopoczucie OK, chociaż dzisiaj podbrzusze pobolewa nieco mocniej,właśnie wzięłam nospe. Boję się trochę tej piatkowej weryfikacji, bo to będzie 6 dpt i jak pisała Malawiki może (ale nie musi) już coś wyjść.
Piersi mnie nie bolą, ale patrząc na moj wczorajszy wynik progesteronu to może i nie muszą zawsze boleć- tym się pocieszam. aaa i kręcę sie po domu, mąż w pracy, teściów też nie ma, w tv nic nie leci, czytam non stop książkę ale coś innego bym porobiła...dzisiaj nawet z tego wszystkiego zadzwoniłam do pracy spytac co tam słychać Wyszłam chwile pospacerować z psiakami ale wtedy bardziej brzuch boli wiec wróciłam do domu i znowu pod kocyk
A jak Ty sie czujesz?
Zuzia kciukasy zaciśniete &&&&
Małgoś a jak brałaś te podjęzykową? Tak jak Asiastokrota co pare godzin? i sama ustalałaś co ile? Ja wziełam pierwsza o 7,30 i planuje robić przerwy co 6h i wziąć kolejne o 13.30 i 19.30
-
Ja ogólnie też czuję się dobrze. Wczoraj wieczorem bardziej bolał brzuch to wzięłam nospę ale od rana nic nie dokucza. Chodzę trochę po mieszkaniu czytam, gram i oglądam tv ale tam nic nie ma więc trochę mnie nosi. Jutro planowałam iść na chwilę do pracy pomóc tylko mam zrobić sobie zastrzyk z gonapeptyl a po nim trochę brzuch mocniej boli i mi słabo więc może odłożę na przyszły tydzień.
Ona a nie planowałaś iść do innego lekarza?. Wiem że wolimy chodzić do jednego ale jak byłam u dr D to czułam się jak kolejna pacjentka która zostawi kasę. Miałam sporo badań i rzucił tylko iui czy in vitro i jeszcze nas ponaglał z decyzją. Nawet nie podpowiedział by może zrobić jeszcze genetykę lub immunologię.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?