Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Agonia szkoda ze sie nie udało ja robiłam z badan mutacje mthfr, antgen tocznia i przeciwciała kardiolipinowe i przeciwciała Ana. U mnie jednak wszystko wyszlo ujemne wiec szukamy dalej.
Mag wydaje misie ze beta nie jest zła. Bedzie dobrze.
Asiastokrota to sie u Was dopiero zacznie dziać .
My juz zaczynamy zbierac na kolejną procedurę prawdopodobnie zdecydujemy sie na dawce. Ale zanim to to najpierw badania i kolejne crio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 16:32
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Mag jak możesz chciałabym się dowiedzieć jaki pakiet wybraliście w invicie czy to lekarz dopasował do Was po wizycie. Jak coś pisz na priv.
mag87 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia przykro mi ale madz rację trzeba ealczyć, my też chcemy porobić badania ale zapytam drD jakie. Agonia mi bardzo podobało się a Art.podejście p dr
Stefaniak zdecydowama babka.
Mag musi być u ciebie dobrze bo inaczej całkiem stracę wiare i nadzieje
Zuzia123 -
Agonia ja bym zmieniła klinikę na bardziej doświadczoną, każda komórka na wagę złota..nie masz czasu na doświadcznia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 08:54
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Agonia ja bym zmieniła klinikę na bardziej doświadczoną, każda komórka na wagę złota..nie masz czasu na doświadcznia...
Małgoś chciałam napisać to samo... Agonia wybierz klinikę gdzie mają dobrych lekarzy i doświadczone laboratorium embriologiczne. Niestety w Artemidzie nie robią ani badań, poza podstawowymi, a embriologia działa od sierpnia... -
Dzięki dziewczyny za rady. Na razie sama nie wiem co robić i muszę uzbierać kasę na kolejną procedurę. Możliwe że skonsultuję się z lekarzem ale in vitro prawdopodobnie będę robić w Gdańsku.
Mag robiłaś kolejną betę?
Karola jak samopoczucie?Wiki03 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Dzięki dziewczyny za rady. Na razie sama nie wiem co robić i muszę uzbierać kasę na kolejną procedurę. Możliwe że skonsultuję się z lekarzem ale in vitro prawdopodobnie będę robić w Gdańsku.
Mag robiłaś kolejną betę?
Karola jak samopoczucie?
Wiki03, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś dostałam w końcu miesiączkę... i jestem w szoku, bo nie było żadnych plamień, większych bóli brzucha przed @... może to invitro jakimś cudem mi pomogło dziś byłam u mojej endokrynolog i bardzo mi poleca konsultację u prof. Dębskiego w Warszawie. Jej siostrzenica miała endometriozę, pojechała do niego i po trzech miesiącach od operacji zaszła w ciążę... chyba po nowym roku się do niego wybiorę. Zobaczymy co powie na podejrzenia innych lekarzy o endometriozie i adenomiozie
mag87 lubi tę wiadomość
-
Dzwoniłam do kliniki i na 8 stycznia umówiona jestem do Zbrocha. Po tej wizycie umawiamy się do Gdańska. I są pierwsze oznaki zbliżającej się @.
mag87, karola02 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Wiki03 wrote:Dziś dostałam w końcu miesiączkę... i jestem w szoku, bo nie było żadnych plamień, większych bóli brzucha przed @... może to invitro jakimś cudem mi pomogło dziś byłam u mojej endokrynolog i bardzo mi poleca konsultację u prof. Dębskiego w Warszawie. Jej siostrzenica miała endometriozę, pojechała do niego i po trzech miesiącach od operacji zaszła w ciążę... chyba po nowym roku się do niego wybiorę. Zobaczymy co powie na podejrzenia innych lekarzy o endometriozie i adenomiozie
-
Wiki, Agoania- brzmi jak dobry plan na nowy rok
A mnie dzisiaj dopadło mega przygnębienie i naszło takie złe przeczucie. Od rano nie bolą mnie piersi praktycznie wcale, brzuch tez ustąpił...sama nie wiem co myśleć, popłakałam sie dzisiaj do męża i potrzebowałam chwili samotności. Jutro nie będe robiła bety, bo co mi to da, tylko przysporzy dodatkowego stresu. Wizytę mam 28.12 i wtedy zrobie kolejny test.
Straszne to jest co musimy przejść, ta niepewność, kolejne porażki, wyczekiwania, nadzieja, która z czasem słabnie, bezsilność. Ja nie wiem kiedy kobieta/matka może zacząć spać spokojnie? Chyba dopiero po porodzie..chociaż wtedy inne troski się pojawiają.
Myslałam że jestem silniejsza psychicznie a tu dupa, wychodzi ze mnie mięczak.
Przepraszam Dziewczyny, ale nie mam komu się wyżalić, w rodzinie może coś podejrzewają, ale nie chciałam póki co sie otwarcie chwalić, bo różnie to bywa.
-
Mag, tak dla pocieszenia : ja calutka ciążę nie miałam zadnych ale to zadnych objawów ciazowych. Nawet piersi w trakcie ciąży mi zmalaly haha. Tak wiec glowa do gory.
Co do spania.... kochana spij spokojnie, później brzuch Ci nie pozwoli na spanie, a później hehh później to zapomnisz co to takiego spaniemag87 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Mag rozumiem Cię ale nie denerwuj się tak bardzo. Mój mąż jak rozmawialiśmy na temat kolejnej próby powiedział że jak będę tak się denerwować to się zastanowi głęboko bo te nerwy nie pomagają tylko szkodzą. Mam nauczyć się wyciszyć i wyluzować.
Dzisiaj za to zdenerwowała mnie dziewczyna na recepcji w Artemidzie. Mówię jej w jakiej sprawie dzwonię a ona z tekstem "no i co". Więc ja zamilkłam a ona to co wizyta. Więc mówię że tak i do kogo. Podaję mi termin to proszę o późniejszą godzinę bo nie chciałam brać wolnego a ona " nie mogę na późniejszą godzinę bo lekarz przyjmuje od 10" to pytam o inny dzień a ona to samo. No więc zdecydowałam się na 10.15. Ale zawsze były miłe sympatyczne zwracały się po imieniu a tu taka pinda się trafiłamag87 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Bo w artemidzie to same nowe twarze tam pracuja. Jak bylam na wizycie to tez 2 nowe byly. A tak to po wizycie wszystko dobrze. Jeszcze troche bolalo badanie wiec sex jeszcze odkladam w czasie:-) doktor sie pytal ile mam mrozaczkow i powiedzial ze widzimy sie za rok. Zrobil cytologie i za tydzien wynik. A na temat antykoncepcji to mowi ze nie daje bo jest niskie prawdopodobienstwo ale dodal ze jak cos to bedziemy mieli 4 dzieci.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Agonia ja też chodziłam do Znrocha supwr lekarz tyle ze w Olsztynie jest tylko 2 razy w miesiącu.
Wika ja też mam endometriozę i ademomiozę daj znać jak wybierzesz się do Warszawy bo sama zastanawiam się gdzie dalej podjąć leczenie przed następną prubąZuzia123