Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzia123 wrote:Cześć dziewczyny wypłakałam się bardzo to przeżyliy z mężem liczyliy że sie uda. Podjeliśmy decyzję ze walczymy dalej.Dziewczyny a robiłyście morze badamia inmunologiczneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ okazji Świat życzę Wam by przyszły rok przyniósł to o czym tak bardzo marzycie.. życzę Wam dużo siły i cierpliwości. A temu forum... żebyśmy dalej się tak pięknie wspierały... :-* bo bez Was byłoby dużo ciężej przechodzić przez to wszystko
Halszka112, asiastokrota, mag87, Karcia, sonia86 lubią tę wiadomość
-
To i ja się przyłączę do życzeń...
Dziewczynki Wesolych Świąt a przede wszystkim zdrowych i spokojnych..w miłej atmosferze..i spełnienia marzeń..
ps. mi jeszcze zostało smażenie i barszcz..no i jestem jeszcze w pracy do 14tej..asiastokrota, Wiki03, Halszka112, Karcia, sonia86, mag87 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mag87 wrote:Wiki dziękuję :*
A wiesz,że takich naturalnych niespodzianek było już wiele? Masz zamiar testować?
U mnie też dzisiaj 28dc, brzuch delikatnie pobolewa (wzięłam pół nospy max), pieczenie ustało, cycki dalej nic, masakra generalnie
A powiedzcie dziewczyny czy Acard to mogę sobie tak wziąc bez konsultacji z lekrzem? Mam ta jedna mutację mthfr i w sumie wole dmuchac na zimno, jaka dawkę
wy bierzecie?
Właśnie Karola jakies wieści z kliniki?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Agonia777 wrote:Dzięki dziewczyny za rady. Na razie sama nie wiem co robić i muszę uzbierać kasę na kolejną procedurę. Możliwe że skonsultuję się z lekarzem ale in vitro prawdopodobnie będę robić w Gdańsku.
Mag robiłaś kolejną betę?
Karola jak samopoczucie?
Tak jak dziewczyny pisza Artemida nie bierze pod uwage zadnych dodatkowych badan przyklad moj wszystko co zwiazane bylo ze mna robilam na elasna reke i jak pokazywalam wyniki czy w nich cos wyszlo czy nie to slyszalam a po co Pani robila i wydawala pieniadze. Samo czytanie wyniku mutacji mthfr z tekstem ta mutacje ma 70 % spoleczenstwa prosze sie nie przejmowac. Wiec powiedzialam ze moze i ma ja tyle procent spoleczenstwa ale w wersji hetero a nie homozygotycznej. I odpowiedx lekarza ojej a to pani ma w homozygotycznej to juz troche gorzej (czytajac wynik a raczej udajac ze sie go czyta)
Labolatorium to podstawa i dobry embriolog tez w Bialymstoku bylo jak bylo bez ulepszaczy jakichkolwiek mimo prosby o zrobienie czegos ponad standard. Ale tu w Olsztynie nie zaufalabym dziewczynom chyba w moim wieku i nie dalabym sobie zrobic u nich ivf.
W Gdansku masz darmowa konsultacje po niepowodzeniach ivf zapiszcie sie jedzcie ze swoimi wynikami zobaczycie jakie jest spojrzenie i podejscie lekarzy co trzeba bedzie zrobic wszystko wam wypisza a decyzja nalezy do Was ale ja polecam zupelnie inne podejscie lekarzy i brak wiecznego stwierdzenia ze to jest zbednemalgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane zycze wam wszystkim radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spedzonych w rodzinnej spokojnej atmosferze i spelnienia najwazniejszego marzenia czyli 2 kresek na tescie i po 9 miesiacach rozowej pupy. Wszystkim tym kolezankom ktorym sie udalo i malenstwa sa juz na swiecie lub w brzuszku radosci z brzdacow i spokojnej ciazy. Tym ktore czekaja na pozytywne testy badania usg serduszka spokoju i wiary przede wszystkim wiary w wasze kropki i cudownych pozytywnych niespodzianek. Wszystkim walczacym zapalu i wytrwalosci do walki i mniej stresu
Buziaki dla Was wszystkichHalszka112, Karcia, asiastokrota, Wiki03, sonia86, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Asia ciesze sie ze procedura rusza pelna para trzymam mocno kciuki zeby jej czas szybko zlecial i zebyscie jak najszybciej dali swoje serce malemu brzdacowi i cieszyli sie z urokow rodzicielstwa
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze mam dwie godziny do wigilii i w końcu mam chwile dla siebie. Ja takze życzę wszystkim Nam na forum aby spelnily sie nasze najskrytsze jedno marzenie które kazda z nas nosi w sercu. Oprócz tego pragnę Nam życzyć dużo wsparcia ze strony naszych mężów/partnerów. Abyśmy wszyscy nie zapomnieli jak wielka miłością sie darzymy i abyśmy wszystkie decyzje i walkę o nasze szczęście podejmowali wspólnie. A na dzisiaj wiele radości i życzliwości przy wigilijnym stole.
Halszka112, asiastokrota, Wiki03, Gosia321, mag87, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie rok temu przy składaniu życzeń spojrzałam na meza, maz na mnie i w ryk ja i on. Nie potrzebowaliśmy żadnych słów aby sie zrozumieć. Cala rodzina takze wiedziała skąd te lzy. W czerwcu dowiedzieliśmy sie o ciąży i teraz swieta byly w zupełnie innej atmosferze bo mala Tosia wierci sie w brzuszku i za 7 tygodni będzie juz z nami. Pisze to wszystko aby Wam moje kochane aby Wam powiedziec abyśmy nie wstydzili sie wzruszeń przy lamaniu sie oplatkiem.abysmy wiedzieli ze po kazdej burzy swieci słońce, tylko dla każdego będzie to inny czas oczekiwania. Nie wolno nam się poddawać. Warto walczyć z całych sil ale tez z rozsądkiem aby nie byla to walka po trupach. Miejmy nadzieje ze wszystkie nas czeka nagroda na samym końcu naszej krętej i trudnej drogi. Tego sobie i Nam wszystkim życzę.
P.s. Ale refleksje mnie naszly....musiałam sie z Wami nimi podzielić.karola02, Karcia, sonia86, ana1122, asiastokrota, Lura82, Wiki03, mag87 lubią tę wiadomość
-
Ja również życzę wam dużo szczęścia i miłości bo to najważniejsza. No i wiadomo spełnienia marzeń!
malgos741, asiastokrota, Karcia, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
mag87 wrote:Cześć Dziewczyny
A ja jednak zrobiłam tą pieprzoną betę i to był błąd bo niestety święta będa w przykrej atmosferze. Przyrost niby jest ale poniżej normy 59,8%. Raczej nie ma się co łudzićmag87 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!! Melduję się po świętach.
Mag jak tam Kochana samopoczucie?? Dzisiaj będziesz powtarzać betę??
Karola a jak u Ciebie z samopoczuciem??
Pozostałe dziewczyny meldujcie co u Was słychać
Ja jestem pierwszy dzień po miesięcznej przerwie w pracy i nie mogę się ogarnąć. Poza tym święta minęły spokojnie i z @. Wyjątkowo była boląca strasznie bolały mnie jajniki i po długim siedzeniu przy stole musiałam brać leki przeciwbólowe. Rodzina na spokojnie podeszła do tematu nieudanego in vitro cały czas nas wspierają, więc nie było tak źle.
Zgłosiłam się do Invicty na bezpłatną poradę i czekam na telefon z kliniki. Nie wiem tylko co robić z wizytą w Artemidzie. Poza tym cały czas bardzo bolą mnie jajniki i nie wiem co robić. Zastanawiam się czy nie zadzwonić do Artemidy i nie umówić się szybciej na sobotę na kontrolę bo ten ból jest niepokojący.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Cześć, ja dziś mialam wrócić do pracy ale przedluże sobie zwolnienie i wrócę po nowym roku
U mnie dzień przed Wigilia i w Wigilię cały czas popłakiwałam. Mnie zawsze święta wzruszają a w tym roku to już wogule doprowadziłam do łez trwadziela teścia i brata przy opłatku...
Nadziejka mam nadzieję że ja w następne święta też będę taka szczęśliwa...
Mag jak u Ciebie ?? Wizytę masz jutro ??
Ona a czy dr.D przywiózł Ci wyniki histopatologiczny do Ols ??