Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Agonia ból jajników normalny. Mn8e tak bolały poczas @ że w szpitalu dwa razy dziennie dostawałam kroplówke ketonalu. Podczas @ eszystko sie obkurcza po calej stymulacji ale jesli bedziesz spokojniejsza idz na wizyte albo poprostu zadzwon do lekarza i zapytaj.
Mag odezwij sie. Mam nadzieje że u Ciebie wszystko jest ok.
Ja bylam pewna ze w same swieta dostane @. Kupilam nawet caly zestaw tabletek ale na szczescie swieta minęły bez @ .
Mi tez sie w tym roku zakrecila łezka bo pierwszy raz odkad jestesmy małżeńswem mój mąż nie wydurniał sie przy życzeniach i wspomniał o iv vitro. Mamy oboje nadzieje ze jednak nam sie uda kiedyś.
Ona co tam u Ciebie?
Ana co tam u Was? Ciekawe też co u Makumby.
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Hej. U nas ciekawie. Mały rośnie i rozrabia. Już waży 8.2 kg. Także mam co nosić na rękach. Ktoś napisał że po ciąży już jest mniej zmartwień o maluszka ale niestety jest jeszcze więcej. Myślałam że jak się udało zajść W ciążę to już będzie z górki ale niestety nie. Jest ciężko ale nigdy W życiu bym tego nie zmieniła. jeden uśmiech A świat staje się piękny mimo zmęczenia nieprzespanych nocy i noszenia na rękach. Dużo też biegamy po lekarzach i to strasznie wykańcza ale to dla dobra małego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 09:35
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi święta minęły w miarę spokojnie, cały czas z rodziną. Wzruszyłam się jak składałam sobie życzenia z teściową... wie o wszystkim i też to przeżywa... i tak jakoś przez te jej wzruszenie poczułam jak bardzo nam kibicuje... w takich momentach święta rzeczywiście stają się magicznym czasem... aż mi łezka podchodzi do oczu jak to piszę...
Mag odezwij się, martwimy się o Ciebie...
Nadziejka dzięki za Twój wpis...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 10:51
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgonia mój pierwszy okres po invitro nie był zły, ale w piątek dostałam drugą miesiączkę i była gorsza... też jajniki bardzo bolały chyba musimy dać sobie trochę czasu żeby wszystko wróciło do normy... ale też się zastanawiam czy nie umówić się na wizytę i sprawdzić czy wszystko jest ok
-
Mag odezwij się martwimy się o Ciebie....Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Dzwonili do mnie z Incicty z Gdańska i 4 stycznia mam wizytę konsultacyjną u dr. Hajdusiaka
mag87 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
No to super teraz sterta papierów do czytania i uzupełnienia:)Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
No nie napisałam taki długi post i mi ucieka.
U mnie wszystko dobrze, dziękuję ze pytacie. W trakcie świat nie miałam czasu myśleć także bardzo się wyciszylam i odpoczelam od internetu. Jestem spokojna i przygotowana na wszystko. Jutro mam wizytę i jutro też jadę na bete. Póki co mam w sobie wiarę, nie jestem w stanie już nic zmienić.
Halszka jak tam Twoje wyniki po laparo? Kiedy teraz wizyta u dr?
Agonia powodzenia w wypełnianiu ankiety:) mi się flaki przekrecaly jak musiałam to robić, z mężem na raty wypelnialismy a dr H chyba nawet na to nie spojrzal:P ale to prawda jest bardzo sympatyczny i ciepły i zarazem mega zakręcony. Fajnie ze dzialacie i się nie poddaje cie.
Malgos,Ana dziękuję, podnioslyscie mnie na duchu, ja tez mam nadzieje ze siedzi tam mały leniuszek:) oby i dr tak jutro powiedział -
Agonia777 wrote:Cześć dziewczyny!! Melduję się po świętach.
Mag jak tam Kochana samopoczucie?? Dzisiaj będziesz powtarzać betę??
Karola a jak u Ciebie z samopoczuciem??
Pozostałe dziewczyny meldujcie co u Was słychać
Ja jestem pierwszy dzień po miesięcznej przerwie w pracy i nie mogę się ogarnąć. Poza tym święta minęły spokojnie i z @. Wyjątkowo była boląca strasznie bolały mnie jajniki i po długim siedzeniu przy stole musiałam brać leki przeciwbólowe. Rodzina na spokojnie podeszła do tematu nieudanego in vitro cały czas nas wspierają, więc nie było tak źle.
Zgłosiłam się do Invicty na bezpłatną poradę i czekam na telefon z kliniki. Nie wiem tylko co robić z wizytą w Artemidzie. Poza tym cały czas bardzo bolą mnie jajniki i nie wiem co robić. Zastanawiam się czy nie zadzwonić do Artemidy i nie umówić się szybciej na sobotę na kontrolę bo ten ból jest niepokojący.
Hej. Po świętach to mi zostały gazy -
Mag trzymam kciuki mocno zaciśnięte za jutrzejszą wizytę. Co do dr H zbytniego wyboru nie miałam a zależało mi na wizycie jak najszybciej więc tak naprawdę podpowiadała mi konsultantka. Podejrzewam, że jak zobaczy nasze skromne wyniki to będzie chciał rozszerzyć diagnostykę. Mag mam pytanie , w którym szpitalu w Olsztynie można zrobić wszystkie badania typu kariotyp , mthr, azn i pozostałe?? Jak patrzyłam to w invicie prawie 3 tyś. :o
Karola to przyjemność Ci została
Ana czekając na takie szczęście to się potem już nie patrzy, że trzeba dźwigać nawet nie obejrzysz się jak zacznie dreptać a wtedy oczy dookoła głowyWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Mag wyników jeszcze nie mam. Trzeba czekać trzy tyg.a na wizyte po miesiącu od zabiegu. Jutro będę w artemidzie po zwolnienie to zapiszę się na 10 stycznia.
Jutro daj znać po wizycie. Trzymam kciuki !! -
Agonia777 wrote:Mag trzymam kciuki mocno zaciśnięte za jutrzejszą wizytę. Co do dr H zbytniego wyboru nie miałam a zależało mi na wizycie jak najszybciej więc tak naprawdę podpowiadała mi konsultantka. Podejrzewam, że jak zobaczy nasze skromne wyniki to będzie chciał rozszerzyć diagnostykę. Mag mam pytanie , w którym szpitalu w Olsztynie można zrobić wszystkie badania typu kariotyp , mthr, azn i pozostałe?? Jak patrzyłam to w invicie prawie 3 tyś. :o
Karola to przyjemność Ci została
Ana czekając na takie szczęście to się potem już nie patrzy, że trzeba dźwigać nawet nie obejrzysz się jak zacznie dreptać a wtedy oczy dookoła głowyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane u mnie machina ruszyla od dzis antyki i 10.01 wizyta rozpoczynajaca gonapeptyl. Ach tesknilam juz za tymi strzykawkami oby tym razem szczesliwie sie skonczylo.
Meczace beda dojazdy ale damy rade
Trzymajcie kciukiasiastokrota, mag87, sonia86, Storczyki, nadziejka88, Karcia, Fionka, [email protected], e_mil_ka, Izaura, ana1122, Lura82, Halszka112, malgos741, eni33, polopiryna lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤