X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Agonia ból jajników normalny. Mn8e tak bolały poczas @ że w szpitalu dwa razy dziennie dostawałam kroplówke ketonalu. Podczas @ eszystko sie obkurcza po calej stymulacji ale jesli bedziesz spokojniejsza idz na wizyte albo poprostu zadzwon do lekarza i zapytaj.

Mag odezwij sie. Mam nadzieje że u Ciebie wszystko jest ok.

Ja bylam pewna ze w same swieta dostane @. Kupilam nawet caly zestaw tabletek ale na szczescie swieta minęły bez @ :).

Mi tez sie w tym roku zakrecila łezka bo pierwszy raz odkad jestesmy małżeńswem mój mąż nie wydurniał sie przy życzeniach i wspomniał o iv vitro. Mamy oboje nadzieje ze jednak nam sie uda kiedyś.

Ona co tam u Ciebie?

Ana co tam u Was? Ciekawe też co u Makumby.

Wiki03 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U nas ciekawie. Mały rośnie i rozrabia. Już waży 8.2 kg. Także mam co nosić na rękach. Ktoś napisał że po ciąży już jest mniej zmartwień o maluszka ale niestety jest jeszcze więcej. Myślałam że jak się udało zajść W ciążę to już będzie z górki ale niestety nie. Jest ciężko ale nigdy W życiu bym tego nie zmieniła. jeden uśmiech A świat staje się piękny mimo zmęczenia nieprzespanych nocy i noszenia na rękach. Dużo też biegamy po lekarzach i to strasznie wykańcza ale to dla dobra małego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 09:35

e_mil_ka lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi święta minęły w miarę spokojnie, cały czas z rodziną. Wzruszyłam się jak składałam sobie życzenia z teściową... wie o wszystkim i też to przeżywa... i tak jakoś przez te jej wzruszenie poczułam jak bardzo nam kibicuje... :-) w takich momentach święta rzeczywiście stają się magicznym czasem... aż mi łezka podchodzi do oczu jak to piszę...

Mag odezwij się, martwimy się o Ciebie...

Nadziejka dzięki za Twój wpis...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 10:51

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agonia mój pierwszy okres po invitro nie był zły, ale w piątek dostałam drugą miesiączkę i była gorsza... też jajniki bardzo bolały :-( chyba musimy dać sobie trochę czasu żeby wszystko wróciło do normy... ale też się zastanawiam czy nie umówić się na wizytę i sprawdzić czy wszystko jest ok

• Agonia777 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag odezwij się martwimy się o Ciebie....

Wiek 40
    Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
    3 lata starań
    1 IUI :(
    2 IUI - 22.09.17. :(
    3 IUI - 17.10.2017r. :(
    ICSI - transfer 8.12.17r. :(
    IVF - transfer 13.03.2018. :(
    IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
    IVF - 10.09.2018r. :(
    Trombofilia wrodzona, KIR Bx
    Transfer ostatniego kropka ?
  • Agonia777 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonili do mnie z Incicty z Gdańska i 4 stycznia mam wizytę konsultacyjną u dr. Hajdusiaka :)

mag87 lubi tę wiadomość

Wiek 40
    3 lata starań
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agonia dr Hajdusianek jest super, przemiły, ciepły człowiek.

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • Agonia777 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super teraz sterta papierów do czytania i uzupełnienia:)

Wiek 40
    3 lata starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Czy któraś stosowała hormon wzrostu (HGH) przy in vitro i może się podzielić rezultatami?

• mag87 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie napisałam taki długi post i mi ucieka.

U mnie wszystko dobrze, dziękuję ze pytacie. W trakcie świat nie miałam czasu myśleć także bardzo się wyciszylam i odpoczelam od internetu. Jestem spokojna i przygotowana na wszystko. Jutro mam wizytę i jutro też jadę na bete. Póki co mam w sobie wiarę, nie jestem w stanie już nic zmienić.

Halszka jak tam Twoje wyniki po laparo? Kiedy teraz wizyta u dr?

Agonia powodzenia w wypełnianiu ankiety:) mi się flaki przekrecaly jak musiałam to robić, z mężem na raty wypelnialismy a dr H chyba nawet na to nie spojrzal:P ale to prawda jest bardzo sympatyczny i ciepły i zarazem mega zakręcony. Fajnie ze dzialacie i się nie poddaje cie.

Malgos,Ana dziękuję, podnioslyscie mnie na duchu, ja tez mam nadzieje ze siedzi tam mały leniuszek:) oby i dr tak jutro powiedział :)

klz96iye30cupjne.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag trzymamy kciuki. Będzie dobrze.

mag87 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea77 wrote:
    Cześć Dziewczyny. Czy któraś stosowała hormon wzrostu (HGH) przy in vitro i może się podzielić rezultatami?

nie pomogę :(

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • karola02 Koleżanka

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agonia777 wrote:
    Cześć dziewczyny!! Melduję się po świętach.

Mag jak tam Kochana samopoczucie?? Dzisiaj będziesz powtarzać betę??

Karola a jak u Ciebie z samopoczuciem??

Pozostałe dziewczyny meldujcie co u Was słychać:)

Ja jestem pierwszy dzień po miesięcznej przerwie w pracy i nie mogę się ogarnąć. Poza tym święta minęły spokojnie i z @. Wyjątkowo była boląca strasznie bolały mnie jajniki i po długim siedzeniu przy stole musiałam brać leki przeciwbólowe. Rodzina na spokojnie podeszła do tematu nieudanego in vitro cały czas nas wspierają, więc nie było tak źle.

Zgłosiłam się do Invicty na bezpłatną poradę i czekam na telefon z kliniki. Nie wiem tylko co robić z wizytą w Artemidzie. Poza tym cały czas bardzo bolą mnie jajniki i nie wiem co robić. Zastanawiam się czy nie zadzwonić do Artemidy i nie umówić się szybciej na sobotę na kontrolę bo ten ból jest niepokojący.

Hej. Po świętach to mi zostały gazy

• karola02 Koleżanka

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wzdęcia i mam nadzieję że to pierwsze objawy ciąży. Tak chcę myśleć :-)

• Agonia777 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag trzymam kciuki mocno zaciśnięte za jutrzejszą wizytę. Co do dr H zbytniego wyboru nie miałam a zależało mi na wizycie jak najszybciej więc tak naprawdę podpowiadała mi konsultantka. Podejrzewam, że jak zobaczy nasze skromne wyniki to będzie chciał rozszerzyć diagnostykę. Mag mam pytanie , w którym szpitalu w Olsztynie można zrobić wszystkie badania typu kariotyp , mthr, azn i pozostałe?? Jak patrzyłam to w invicie prawie 3 tyś. :o

Karola to przyjemność Ci została :)

Ana czekając na takie szczęście to się potem już nie patrzy, że trzeba dźwigać :) nawet nie obejrzysz się jak zacznie dreptać a wtedy oczy dookoła głowy :)

Wiek 40
    3 lata starań
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie podpowiem bo nie wiem, my robiliśmy wszystko w Gd. Ale trzeba podpytać bo oni często robią promocje na te panele genetyczne np na panel męża nie wyszło nas tam 600 z hakiem tylko 380?

klz96iye30cupjne.png
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a u Ciebie kiedy testowanie?

klz96iye30cupjne.png
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag wyników jeszcze nie mam. Trzeba czekać trzy tyg.a na wizyte po miesiącu od zabiegu. Jutro będę w artemidzie po zwolnienie to zapiszę się na 10 stycznia.

Jutro daj znać po wizycie. Trzymam kciuki !!

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agonia777 wrote:
    Mag trzymam kciuki mocno zaciśnięte za jutrzejszą wizytę. Co do dr H zbytniego wyboru nie miałam a zależało mi na wizycie jak najszybciej więc tak naprawdę podpowiadała mi konsultantka. Podejrzewam, że jak zobaczy nasze skromne wyniki to będzie chciał rozszerzyć diagnostykę. Mag mam pytanie , w którym szpitalu w Olsztynie można zrobić wszystkie badania typu kariotyp , mthr, azn i pozostałe?? Jak patrzyłam to w invicie prawie 3 tyś. :o

Karola to przyjemność Ci została :)

Ana czekając na takie szczęście to się potem już nie patrzy, że trzeba dźwigać :) nawet nie obejrzysz się jak zacznie dreptać a wtedy oczy dookoła głowy :)
    Nie zrobisz wszystkiego w jednym miejscu. Kaeiotyp i azf w diagnostyce ok 850 zl mthfr ok 350 zespol antyfosfolipidowy w kazdym labie. Zobacz sobie cennik vitalabo tam sa czesto promocyjne pakiety ale nie orientuje sie czy jest genetyka. Szczegolowe badania nasienia tylko invicta

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane u mnie machina ruszyla od dzis antyki i 10.01 wizyta rozpoczynajaca gonapeptyl. Ach tesknilam juz za tymi strzykawkami ;) oby tym razem szczesliwie sie skonczylo.
    Meczace beda dojazdy ale damy rade :)
    Trzymajcie kciuki

asiastokrota, mag87, sonia86, Storczyki, nadziejka88, Karcia, Fionka, [email protected], e_mil_ka, Izaura, ana1122, Lura82, Halszka112, malgos741, eni33, polopiryna lubią tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 1559 1560 1561 1562 1563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ