Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:No niestety, dla mnie to tez dziwne że na taka blachostkie ale nasi mlawscy lekarze maja na wszystko czas.
Karcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Fionka wrote:Karcia ... straszne
Gosia musi być dobrze. Jeśli potrzebujesz gonapeptyl to chętnie oddam (ważne do końca lutego).Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Nie zrobisz wszystkiego w jednym miejscu. Kaeiotyp i azf w diagnostyce ok 850 zl mthfr ok 350 zespol antyfosfolipidowy w kazdym labie. Zobacz sobie cennik vitalabo tam sa czesto promocyjne pakiety ale nie orientuje sie czy jest genetyka. Szczegolowe badania nasienia tylko invicta
Ja się zastanawiam czy nie kupić pakietu na trombofilię (czynnik vLaden, mutację genu protrombiny G20210A, mutację C677T i A1298Cgenu MTHFR, PAI-1/SERPINE1, V R2) z testdna.pl . Cenowo wychodzi bardzo korzystnie bo 330 zł. Co myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia kciuki za Ciebie....informuj na bierzaco ...
Karola czekamy z Toba na wynik .
Mag wszystko będzie dobrze i koniecznie daj znac po wizycie:)
Karcia tragedia jakich malo. Niestety takie rzeczy sie zdarzają i najgorsze ze nie mamy wpływu na to co nas spotyka. A co słychać u ciebie? Zbieracie na kolejna procedurę?
Asiastokrota kiedy teraz wizyta w oa ?
Ena a ty chyba juz menopur trzaskasz co? Kiedy wizyta podgladowa?
Kochane wpisujcie sie w kalendarz to będzie nam łatwiej wszystkie ogarnąćasiastokrota, Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Mag kciuki zaciśnięte &&&&&
Karcia nawet nie wiem co powiedzieć straszna tragediaWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.