Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Emilka ja bym Ci radziła podejść na naturalnym.
Halszka czuje się dobrze,rośniemy i mamy się dobrze.Powoli kompletuje wyprawkę i ciągle coś mam do zrobienia.Zaglądam na forum codziennie i po cichu każdej z was mocno kibicuje.Musicie do mnie dołączyć bo faktycznie będzie mi smutno jak juz Nadziejka się rozpakuje.
Ja tez czuje tak wewnetrznie ale nie wiem co na to dr Z.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka jeśli nie masz przeciwwskazań to myślę, że dr Z. nie będzie miał przeciw do cyklu naturalnego gorzej jak trafisz do dr D.
Ja z dr W ustaliłam crio na naturalnym, potem na podglądaniach dr Zd. i P. potwierdzili, że nie ma co faszerować mnie lekami jak na sztucznym (nawet o luteinę musiałam prosić). Przed kolejnym crio poszłam 10 dc i trafiłam do dr D. Chciałam znowu na naturalnym, ale niestety powiedział, że od tego odeszli, że na sztucznym lepsza skuteczność i chociaż chciałam ostatni raz na naturalnym to nie udało się go przegadać. Przy podglądaniach trafiałam do dr. Z i był zdziwiony, że idę takim cyklem.
Wszystko zależy do kogo trafisz i jaki ma kaprys.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 22:41
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Agonia dziękuję,że pytasz.Dobrze się czuje.Jestem zmotywowana i zdeterminowana.Czekam na @ i robię kolejne badania.
Gosia to już tuż tuż.Kciuki niezmienne zaciśnięte
Emilko jeżeli masz regularne cykle i owulacyjne, dobre endo to sądze,że lepsze podejście na naturalnym.Jak pisze Malawiki dr Z, Zd, P na pewno zalecają ten cykl jak są do tego warunki.Porozmawiaj na spokojnie z lekarzem.Fajnie,że ruszacie dalej
Milego dnia Kochane
e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Ona to super czyli czary mary i silna chęć przywołał @. Teraz możesz dalej działać.
Ja dzisiaj cierpię z powodu bólu głowy ale muszę jakoś wytrzymać. Wiem że to przez antyki bo mam często migrenę więc ją potęgują i mam częściej ale czego się nie robi dla bycia w ciążyWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
e_mil_ka wrote:Gosiu ile myslisz musze wziąc kasy na te badania?
Cytokiny ok 460 ja tyle placilam ale nie w apc oni maja podobno taniej
Mysle ze dobrze zebys miala ok 2 tys mysle ze wiecej nie wyjdzie raczej zostanie maja naprawde najnizsze ceny szkoda ze nie ma cennika. Ale lepiej wziasc wiecej niz mniej. No i tez nie wiem jakie badania moze ci zlecic. Ja nigdy bie bylam w ciazy wiec mialam inny zestaw. Ty w ciaze zachodzilas wiec mozesz miec inny zestaw badan jeszcze niz ja
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Bo juz mnie moj maz zdąrzył wkurzyc . I zastanawiam sie po co ja tam jade. Powoedzial ze wiecej niz 300 zl nie da na badania. Zebym wiedziala to bym odwolala tą wizyte. Po co ja tam jade .
Na bank dostaniesz cytokiny i ktores z badan ktore zawiera w sobie komorki nk czyli albo subpopulacje limfocytow albo test imke_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Gosia a powinnam byc na glodniaka?
Przeciwskazaniem do tych badan jest przeziebienie steryd lub antybiotykBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤