X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu jak się czujesz po pierwszych dawkach menopuru? Trzymam kciuki za piękne komóreczki :-)

Emilka powodzenia na wizycie. Daj znać jak wrażenia.

Agonia, Ona Wam tez kibicuję z całych sił :-)

Oby wszystkie stymulacje zakończyły się upragnionymi ciążami <3 Trzeba troszkę odczarować to forum...

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Gosiu jak się czujesz po pierwszych dawkach menopuru? Trzymam kciuki za piękne komóreczki :-)

Emilka powodzenia na wizycie. Daj znać jak wrażenia.

Agonia, Ona Wam tez kibicuję z całych sił :-)

Oby wszystkie stymulacje zakończyły się upragnionymi ciążami <3 Trzeba troszkę odczarować to forum...
    Pierwszy zastrzyk spoko ale juz przy drugim hormonalny rozstroj czyli od smiechu do placzu z byle powodu tym razem szybko mnie dopadlo ;) wczoraj pol dnia przeryczalam od tak poprostu. Emek ma juz dosc nie wie co ma robic. Uroki hormonow trzeba sobie radzic :)

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka powodzenia na wizycie !!

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu niestety hormony nam nie służą... ale Ty chociaż masz powód, a ja przez cały weekend to płakałam, to byłam zła... bez większego powodu... chyba Wasze stymulacje odczuwam hehe :-)

Wiecie może czy w diagnostyce dobrze robią subpopulacje limfocytów? Jak będę u Paśnika nie będę mogła zrobić komórek nk bo będę chwilę po @... i chyba zrrobię teraz żeby mieć już wynik do niego na wizytę...

• mag87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Emilko powodzenia na wizycie- daj znać co dr Ci powie :) chyba wszystkie jesteśmy ciekawe jaką wstępną diagnozę może Wam postawić :)

Ena a jak Twoja wczorajsza wizyta? Kiedy wracasz po mrozaczka?

Ja na chwilę uwolniłam głowę od zmartwień. Z jednej strony bardzo chciałabym przystopować i znowu normalnie pożyć. Wczoraj powiedziałam mojemu Emkowi że nie chce mi się narazie starać, w sensie znowu przechodzić przez to wszystko. Naprawdę jakoś się pozbierałam psychicznie, ale wiem że nie mam czasu i to niestety się wyklucza:)
    Pomału działam, zapisuje się na wizyty do poszczególnych specjalistów, a w między czasie cieszę się życiem u boku mężą:)
    Dzisiaj idę do hematologa, 10.02 jadę na wizytę do genetyczki do Ełku (z invictowej genetyczki póki co zrezygnowałam) i zobaczymy jak dalej sytuacja się rozwinie.

Ona, Gosia, Agonia - Dziewczyny, kibicuję Wam bardzo mocno :)

Nadziejka, jeszcze w dupaku ?

Miłego dnia Kochane!

Gosia321, Lotta84, e_mil_ka lubią tę wiadomość

klz96iye30cupjne.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Emilka powodzenia na wizycie:)

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale odwalilam kiche. Nie wzielam portfela a tak dowod osobisty i prawo jazdy. Jestem ciekawa czy mnie przyjmą ;(

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jesteśmy na miejscu. Na szczescie nie trzeba dowodu osobistego.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka całe szczęście :-) mam prośbę. Zapytasz ile u nich kosztuje kariotyp?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny; )

Emilka powodzenia na wizycie....
    My tez ruszamy :) umówiłam się na wizytę na 6 marca to będzie 11dc i mam nadzieję że bedziemy mogli zabrać nasszego Mrożaka lub dwa....jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Podchodzimy na cyklu naturalnym z clexane i ecotronem od początku cyklu...pozostało się modlić ;-)

asiastokrota, Halszka112, mag87, Gosia321, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja się melduję jeszcze w dwupaku. Dzisiaj zostały równe dwa tygodnie do terminu.

Halszka112, mag87, e_mil_ka, Lura82, malgos741 lubią tę wiadomość

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Tak ja się melduję jeszcze w dwupaku. Dzisiaj zostały równe dwa tygodnie do terminu.
    A ja cos czuje ze sie rozwiazesz 14 lutego w moje urodzinki ;)

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka dawaj na tu szybko znac co tam Pasnik wam powiedzial ? I jakie badania zlecil

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wizycie. Weszlam i wyszlam przed czasem wiec warto byc wcześniej. Z wizyty jestesmy zadowoleni. Pasnik zorientowany w zakresie in vitro. Przejrzal wyniki i zlecil badania. Mielismy oboje wrazenie ze naprawde zleca tylko to co trzeba. Na pewno mam zlecone cytokiny subpopulacje limfocytow i jakies mutacje w kierunku trombofilii. Nie pamietam nazw tych badan. Jak bede miala wyniki to bede Was informowac. Za badania zaplacilam 1060 zl wizyta 150 zl. Po otrzymaniu wynikow niestety musze jeszcze jechac na jedna wizyte a potem w zaleznosci od leczenia jak sie uda to tylko telefonicznie. A i jeszcze mamy zrobic badanie oboje na helicobacter pylori.

Wiki kariotyp 550 zł.

asiastokrota, Izaura, Gosia321, Halszka112, mag87, nadziejka88, malgos741, Bella93 lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Melduje sie po wizycie. Weszlam i wyszlam przed czasem wiec warto byc wcześniej. Z wizyty jestesmy zadowoleni. Pasnik zorientowany w zakresie in vitro. Przejrzal wyniki i zlecil badania. Mielismy oboje wrazenie ze naprawde zleca tylko to co trzeba. Na pewno mam zlecone cytokiny subpopulacje limfocytow i jakies mutacje w kierunku trombofilii. Nie pamietam nazw tych badan. Jak bede miala wyniki to bede Was informowac. Za badania zaplacilam 1060 zl wizyta 150 zl. Po otrzymaniu wynikow niestety musze jeszcze jechac na jedna wizyte a potem w zaleznosci od leczenia jak sie uda to tylko telefonicznie. A i jeszcze mamy zrobic badanie oboje na helicobacter pylori.

Wiki kariotyp 550 zł.
    Widze ze Pasnik zabil s zarodku niechec emka do wydawania kasy na badania. Tak jego wiedza jest mega. A powiedz co mowil o twoich transferach ?

mag87 lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka ceny badań są masakryczne...pamiętam jak robilam same mutacje bez cytokain i Nk, miałam przygotowane 800 zł,bylam pewna ze mi zostanie na jakieś małe szaleństwo w cukierni po pobraniu krwi. I się zdziwiłam bo wyszło dokładnie 840 zl,na szeście pani w labo dala mi mały upust.....czego się nie zrobi żeby w końcu osiągnąć cel! Jesteś juz duży krok do przodu :-)

• monisia13 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie staraczki
    Mam do odsprzedania leki, które zostały mi po podejściu do in vitro w Gdańsku, może któraś z Was będzie chciała skorzystać
    LUTEINA dopochwowa 100mg - 3 opakowania po 30 tab. termin do 02.2019 - 45 zł. za opakowanie
    LUTEINA pod język 50 mg - 2 opakowania po 30 tab. termin do 02.2019 - 14 zł za opakowanie
    ESTROFEM 2 mg - 1 opakowanie po 28 tabletek termin do 06.2019 - 10 zł za opakowanie
    Piszcie gdyby komuś się przydały chętnie się pozbędę

Monia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyki wysłałam wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia w sumie to wlasnie dopytywal sie ciągle o heparynę. Chyba byl zdziwiony ze mimo ciaz biochemicznych jej nie dostałam. Raczej z jego rozmowy wynikało że sklania sie albo ku ukrytej trombofilii albo komorki nk. Wlasnie troche jestem zla ze jednak nie kazal tych kom9rek robic pozniej bo teraz jestem 7 dniu cyklu. Pytal o to a mimo to kazal zrobic komorki nk. Chyba narazie nie chciał stawiac żadnej diagnozy bo miałam mało badań.
    Co do mojego męża to zaskoczyl mnie bo wczoraj tsk jak Wam mowilam wkurzyl mnie a dziś po zleceniu badan Pasnik mutacje niekoniecznie kazal robic bo to koszty a jak poszlismy do recepcji moj maz zaplacil za wszystkie badania.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka to fakt glupota ze strony lekarzy bylo to ze przy tylu cb ani razu nie dali ci clexanu profilaktycznie zeby zobaczyc czy cos pomoze.
    Komorki nk jesli masz z nimi problem na poczatku cyklu tez beda troszke podwyzszone. Ja nie mialam z nimi problemu pod koniec cyklu wynosily 8 a przy badaniu imk ktore zlecil Pasnik 1.5 tygodnia po @ mialam je na poziomie 3 wiec za nisko

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 1598 1599 1600 1601 1602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ