Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Gosiu powiedz ty mi jakie ja mam te badania zabrac ze sobą?
Narazie przygotowalam genetyczne swoje i meza, karty informacyjne transferowanych zarodkow i wynki bhcg do nich a wirusologii chyba nie brać i wynikow nasienia meza?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nadziejka88 wrote:Oczywiście. Oddam brzuszek w dobre ręce! Także Gosia działaj...
Tylko ze moj transfer bedzie prawdopodobnie odroczony ze wzgledu na leczenie immunosupresyjne chyba ze 5.02 Pasnik jednak zgodzi sie na dam sterydBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Gosia a wiesz moze czy ja od razu tam bede mogla zrobic badania tego samego dnia? Bo ja pozno mam tą wizyte bo o 14.40.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane od jutra jedziemy z koksem i zaczynamy menopur 225j i produkujemy piekne jajca
asiastokrota, Lotta84, mag87, nadziejka88, Karcia, Lura82, leo, asia-m-b, Izaura, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka nawet tak nie myśl, a już tym bardziej nie mów! Wszystko się uda I w góry pojedziesz szczęśliwa I w ciąży
Ps ja w ciąży nie tylko pojechałam w góry, jeszcze po nich chodziłam I weszłam na śnieżkę
Gosia kciuki mocne :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 22:37
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Emilka nawet tak nie myśl, a już tym bardziej nie mów! Wszystko się uda I w góry pojedziesz szczęśliwa I w ciąży
Ps ja w ciąży nie tylko pojechałam w góry, jeszcze po nich chodziłam I weszłam na śnieżkę
Gosia kciuki mocne :*
Asiu chcialabym żebyś miała rację. -
Gosia kciuki zaciśnięty za rewelacyjny przyrost mega super jaj &&&&&& Ja antyki biorę ponad tydzień ból znikł tylko dziwne uczucie rano jak jestem wyciągnięta ale idę do toalety to mija. Możliwe że to był jakiś atak pęcherza moczowego, ale żadnych innych dolegliwości nie było. Najwyżej jak będę za tydzień na kontroli to powiem co się wydarzyło może dokładnie usg zrobi.
Emilka trzymam kciukasy by wszystko się udało jak należy byś mogła dzieciątko w brzuszku dotlenić w górach
Ona to może małe czary mary by przyszła w niedzielę
Nadziejka zwalniasz brzuszek a kandydatek dużo się robi oby sprawił, że wszystkie będziemy miały szczęście
Mag jak samopoczucie lepiej??
Lotta jak Ty się czujesz??
U mnie nic na razie się nie dzieje czekam cierpliwie do następnej soboty. Pozdrawiam Was dziewczynki miłego dnia.ona84, Gosia321, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Hey
Fajnie, że dużo się dzieje forum znowu ożylo
Dziewczyny musimy wziasc się do roboty bo faktycznie Nadziejka zaraz zwalnia brzuszek i w ciężarnych zostaje nam tylko Malawiki, będzie jej samej smutno
Gosia trzymam kciuki za owocna stymulacje !!
Ona tak to jest najpierw nie chcemy żeby @ przyszla a później chcemy żeby już była i sie nie spóźniła
Malawiki a co u Ciebie tak wogule ??
Ps.ja też troche licze na brzuszek Nadziejki, bo w tym miesiącu IUI...Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosia kiedy pierwszy monitoring?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka ja bym Ci radziła podejść na naturalnym.
Halszka czuje się dobrze,rośniemy i mamy się dobrze.Powoli kompletuje wyprawkę i ciągle coś mam do zrobienia.Zaglądam na forum codziennie i po cichu każdej z was mocno kibicuje.Musicie do mnie dołączyć bo faktycznie będzie mi smutno jak juz Nadziejka się rozpakuje.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902