Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta dokonało się dokumenty złożone czekamy teraz na telefon od nich co i kiedy teraz. Cieszę się
Izaura, Gosia321, mag87, Lotta84, Asia08, Wiki03, nadziejka88, Karcia, [email protected], Anulka0310, Lura82, Halszka112, malgos741, xyz159, eni33, leo, sonia86 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Dziewczęta dokonało się dokumenty złożone czekamy teraz na telefon od nich co i kiedy teraz. Cieszę się
Asia kurcze idziecie jak burza. Cieszymy sie razem z Wami.
Polopiryna jak miło Cie widzieć co u Was?asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Anulka0310 wrote:sorki , że wtrącę się ale ja wam powiem, że totalnie zgłupiałam, jeśli chodzi o komórki NK. Robiłam je w szpitalu dziecięcym w olsztynie. Załącze wam wyniki i normy. Byłam u immunologa w warszawie (powiedziała że nie zna się na NK i dzwoniła do dr Suchanek),i po konsultacji z dr Suchanek mam brać 10 mg.) Podobna gorsza jest ich aktywność a nie ilośc. Dr D w olsztynie powiedział, że NK 18 % to jest dobry wynik i nie ma wskazań do sterydu.
Wiki03, Lotta84 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
polopiryna wrote:Hej dziewuchy Ależ mnie tu dawno nie było. Trochę poczytałam i widzę, że sporo się dzieje, ale nie ogarniam wszystkiego. Jak czytam o tych wszystkich badaniach, to aż mi się w głowie kręci. Mam nadzieję, że ten chwilowy zastój brzuszkowy to cisza przed burzą i w tym roku wszystkim się uda.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Dziewczęta dokonało się dokumenty złożone czekamy teraz na telefon od nich co i kiedy teraz. Cieszę się
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziękuję Gosiu oby było tak jak piszesz. Ja trzymam kciuki za twój czwartek oby okazał się jajeczny
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Ona lutinus podobno lepiej się wchłania ale to podobno tylko chwyt marketingowy.Chociaż sama jestem zwolenniczką używania lutinusu a najbardziej polecam żel w jednorazowych aplikatorach. Najbardziej higieniczny ale najdroższy przy dużych dawkach progesteronu.
Asia trzymam za was kciuki abyście przeszli ta drogę jak najszybciej i szczęśliwie.
Gosia niech Twoje jaja będą piękne i dorodne
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ucielo mi cały post. Jesteście kochane !!! Badania kosztowały 170 zl. też uważam że lekarze zalewają Nk. Może to jest przyczyną ze nie mogę donosic ciąży. Asiu rowniez trzymam kciuki !!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 20:22
asiastokrota, Wiki03 lubią tę wiadomość
córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
U nas tak na sucho to tak: Irek ma 72cm, waży ponad 8kg, zęby - sztuk 1 Udało nam się wyćwiczyć i naprostować kręcz, a że teraz mały jest bardzo ruchliwy, to obraca się na obie strony...choć i tak większość czasu spędza na czworaka. Trochę raczkuje, trochę siada. Jest wesoło Jeśli chodzi o jedzenie, to bawimy się w BLW. Na razie więcej jedzenia ląduje na podłodze niż w brzuchu, ale już coraz lepiej ogarnia połykanie.
Mamuśki, jeśli którąś martwi, że jej bobo mało je, polecam przeczytać książkę "Moje dziecko nie chce jeść" Carlosa Gonzaleza.asiastokrota, malgos741, e_mil_ka, Asia08, Halszka112, Gosia321, nadziejka88, leo, Lura82 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Anulka jesli jeszcze nie zaczelas procedury to pomysl nad zmiana kliniki i wybierz taka w ktorej lekarze biora pod uwage wyniki immunologiczne lub respektuja zalecenia od immunologa. W Art stracisz tylko procedure i zarodki. Bo dobry poziom komorek nk to ponizej 10. A tobie przy takiej wartosci potrzebny jest steryd i intralipid nie wiem czy ktos ci to poda w ArtBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asiastokrotka super wieści. Czekamy z niecierpliwością na dalsze nowiny:)
Anulka Gosia ma racje jak masz możliwości pomyśl o inne klinice. Immunologia jak wiesz jest ważna a jak ktoś na to nie zwraca uwagi to tylko szkoda Twoich nerwów i pieniędzy.
Polopiryna synek rośnie jak należy. Ja też należałam do niejadków i wybrednych i wyrosłam na zdrowa kobitę więc jak przyjdzie czas on nadrobi swoje.
Dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie. Miłego dzionkaasiastokrota lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnySorki, że Wam tak suszę głowę... ale mam pytanie odnośnie badania subpopulacji. Czy mogę wykonać to badanie ok 7 dni przed @?
Najlepiej mi pasuje jechać w sobotę, a to będzie tak 5-7 dni przed miesiączką. U mnie w okolicy nigdzie tego badania nie wykonują i zostaje mi tylko Olsztyn -
Agonia777 wrote:Asiastokrotka super wieści. Czekamy z niecierpliwością na dalsze nowiny:)
Anulka Gosia ma racje jak masz możliwości pomyśl o inne klinice. Immunologia jak wiesz jest ważna a jak ktoś na to nie zwraca uwagi to tylko szkoda Twoich nerwów i pieniędzy.
Polopiryna synek rośnie jak należy. Ja też należałam do niejadków i wybrednych i wyrosłam na zdrowa kobitę więc jak przyjdzie czas on nadrobi swoje.
Dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie. Miłego dzionka19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Hej Cioteczki, u nas mały zakręt. Po tygodniu w żłobku jest już infekcja... choć ja mam nadzieję że to raczej od zębów bo idą 4 sztuki na raz
Ale walczymy z uporczywym kaszlem szczególnie w nocy...
Polopiryna jaki słodki Irek,
buziaki dla wszystkichpolopiryna lubi tę wiadomość
-
Polopiryna tesknilam
To ja pisałam, ze moja je malo. Jak zaczęłam spisywać ile zjada, to wcale nie jest zle. Wazy juz 5500 czyli w miesiac ok 1400. Jest dobrze. A ksiazke przeczytam z chęcią.
Buziaki dla Was
Leo to zabki daja popalić, bidulek sie wymeczy.
Moja żabka po wczorajszym szczepieniu z rak nie schodzi. Dokucza jej goraczka i bol brzuszka. Oby jej szybko minęło, bo serce mi pęka.
Gosia czekam na wieści &&&&&polopiryna lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤