Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki03 wrote:Sorki, że Wam tak suszę głowę... ale mam pytanie odnośnie badania subpopulacji. Czy mogę wykonać to badanie ok 7 dni przed @?
Najlepiej mi pasuje jechać w sobotę, a to będzie tak 5-7 dni przed miesiączką. U mnie w okolicy nigdzie tego badania nie wykonują i zostaje mi tylko OlsztynWiki03 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Polopiryna tesknilam
To ja pisałam, ze moja je malo. Jak zaczęłam spisywać ile zjada, to wcale nie jest zle. Wazy juz 5500 czyli w miesiac ok 1400. Jest dobrze. A ksiazke przeczytam z chęcią.
Buziaki dla Was
Leo to zabki daja popalić, bidulek sie wymeczy.
Moja żabka po wczorajszym szczepieniu z rak nie schodzi. Dokucza jej goraczka i bol brzuszka. Oby jej szybko minęło, bo serce mi pęka.
Gosia czekam na wieści &&&&&
ojej Laura to naprawdę jej szkoda. Oby szybko przeszło.Lura82 lubi tę wiadomość
-
Gosia mocno trzymam kciuki &&&&&&& i czekam na wieści Powodzenia.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Wczoraj myślałam, ze jest 08.02 i od wczoraj tu zaglądam, zeby zobaczyć wiesci od Gosi.
Gosia kochana moja &&&&
Narazie zaliczona wizyta u psychologa za 1.5 h wizyta podgladowaLura82, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W drodze do domku
A wiesci z wizyty takie prawy jajnik 5 pecherzykow lewy jajnik 7 ale mysle ze jest tego wiecej bo nie bylo to tak dlugie gmeranie jak w artemidzie moze i dobrze bo przynajmniej badanie nie bolalo a obraz stymulacji i tak jes
W sobote kolejny podglad i prawdopodobnie poniedzialek ovitrele i bedzie walentynkowa punkcja jesli nic sie nie zmieniasiastokrota, Lotta84, Lura82, Izaura, e_mil_ka, mag87, Asia08, nadziejka88, Halszka112, malgos741, eni33 lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Super gratulacje, dużo tych jajek. Będzie walentynkowe przytulanie na szkiełku
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Gosia super:) kciuki nadal zaciśnięte za dojrzałe jajca&&&&& a w sobotę na którą masz podgląd bo ja mam wizytę na 10.30?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Gosia super:) kciuki nadal zaciśnięte za dojrzałe jajca&&&&& a w sobotę na którą masz podgląd bo ja mam wizytę na 10.30?
Wiec kochana bede od 9 wiecpewnie sie spotkamyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Gosia ekstra wynik:)
A dr Paśnik odezwał się do Ciebie w końcu? Jakie plany po punkcji?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤