Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia cudowne wiesci a dopiero oczy otworzyłam. Super się rozwijają twoje maluchy.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia Ona super wieści trzymam nadal kciuki by wszystko szło jak należy &&&&&
Gosia a ile zarodków bierzecie?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Gosia Ona super wieści trzymam nadal kciuki by wszystko szło jak należy &&&&&
Gosia a ile zarodków bierzecie?
Bierzemy 2 zarodkiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Pięknie Gosia. Kciuki za piękne blastki.
Ona super że się idealnie wstrzelilas w termin. Zostajesz w białym na weekend?
Ja dzisiaj byłam na ktg i zero skurczy. Leniwe moje dziecko czeka na termin albo nie wiem w sumie na co czeka :p przede mną leniwy weekend. -
Nadziejka nie leniwy weekend, tylko szoruj chate, okna itp może cos pomoże. A tak serio to moze zlapac Cię w każdej chwili. U mnie juz wywoływanie bylo zaplanowane. Od rana do południa nic jeszcze nie wskazywalo na porod, a o 14 skurcze juz byly. Zaraz będziesz księżniczkę tulic
nadziejka88 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wow Gosia piękne zarodeczki:) trzymam kciuki żeby dalej się tak super dzieliły. A kiedy będą mrożone? Invicta pracuje w ndz? Bo wtedy wypada 5 dzień.
Ona lecisz jak burza:) powodzenia, za tydzień będziesz juz w dwupaku:)
Nadziejka jeszcze 3 dni:) może Mała zdazy do tego czasu zmienić zdanie.
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka to planowała urodzić w październiku bo nie lubi listopada, ale lekarska mówiła, że termin wychodzi na 8 listopada i nie może go przyśpieszyć, więc na ostatniej wizycie dostała skierowanie na 6 do szpitala bo mieli robić jej cesarkę, a 3 popołudniu zaczęła krwawić i mały się urodził 4. Także Nadziejka mała czeka ale może was zaskoczyć z terminem.
Dowiedziałam się, że dziewczyna ode mnie z wydziału, która była w ciąży właśnie w 5 miesiącu poroniła. Współczuję jej. Teraz pewnie zleca jej badania co było przyczyną.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
mag87 wrote:Wow Gosia piękne zarodeczki:) trzymam kciuki żeby dalej się tak super dzieliły. A kiedy będą mrożone? Invicta pracuje w ndz? Bo wtedy wypada 5 dzień.
Ona lecisz jak burza:) powodzenia, za tydzień będziesz juz w dwupaku:)
Nadziejka jeszcze 3 dni:) może Mała zdazy do tego czasu zmienić zdanie.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Emilka wyslalas wyniki ?
Milej soboty dla wszystkich :*
Gosia tak czy siak musze jechać do Łodzi wiec czy wysle teraz czy dowiem sie na wizycie to bez różnicy. Boje sie ze on sie domysli ze nie podawal mi maila. -
e_mil_ka wrote:Gosia tak czy siak musze jechać do Łodzi wiec czy wysle teraz czy dowiem sie na wizycie to bez różnicy. Boje sie ze on sie domysli ze nie podawal mi maila.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja się melduję po weekendzie !!! Całą sobotę prawie przespałam, bo chyba po całym tygodniu ciężkiej pod napięciem pracy musiałam odpocząć, a i przez chorobę byłam zmęczona. W niedzielę po obiadku pojechaliśmy do rodzinki i tak nam zeszło. Za to noc była koszmarna spałam może z dwie godziny jakieś straszne sny miałam i do tego ból głowy mnie dopadł. Chyba powoli denerwuję się wizytą w piątek. Najbardziej przeraża mnie to czekanie, bo będę na miejscu o 6.20, a klinika czynna od 7, a potem dopiero wizyta o 10.40. Do tego muszę zrobić sobie zastrzyk z cetrotide o 7.00 i chyba zrobię go wyjątkowo rano o 4.00, bo trzy godziny w cieple to nie za bardzo. Tym razem jadę sama, bo mąż ma drugą zmianę, a w parze raźniej. Szczególnie strach jechać w nocy pociągiem, ale muszę się ogarnąć. Nie wiem od kiedy taka bojąca jestem ...Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny