Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiu wszystko idzie w dobrym kierunku... na razie jest pięknie żeby tylko były z tego dobrej jakości zarodki i zostały z mamą życzę Ci tego z okazji urodzin (sorki za małe spóźnienie )
Ona to krio już niedługo... jesteśmy z Tobą i trzymamy kciukiGosia321 lubi tę wiadomość
-
Gosia spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe życzę aby Twój cud trwał rozwijał się i został do końca życia
Ona zaciskam kciuki za udane crio &&&&Gosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nadziejka88 wrote:Właśnie Gosia ty wczoraj miałaś przecież urodzinki. To życzę przede wszystkim gromadki maluchów kochanaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Czesc dziewczyny. Mam wyniki kolejne.
Ocena cytokin i wspólczynnika Th1/Th2
Interferon gamma 222pg/ml (2046,6-4738)
TNF alfa 864pg/ml (1208,3-4156,1)
Interleukina 10 1644pg/ml (695,6-3048,4)
Interleukina 4 21pg/ml (20-80,6)
Interleukina 5 <20pd/ml (20-59,8 )
Interleukina 2 33pg/ml (20-62,5)
Wsk. INF/IL4 10,6 ratio (36,7-175)
Wsk. TNF/IL4 41,1 ratio (19,7-149,5)
Wsk. INF/IL10 0,1 ratio (1,2-3)
Wsk. TNF/IL10 0,5 ratio (0,7-2,8 )
Gosiu tu specu nasz. Powiedz co mnie czeka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 16:34
-
Emilka na tym wyniku kochana to ja sie kompletnie nie znam wiec nie pomoge. Masz na wynikach strzalki ? Masz czesc badan wiec wysylaj do Pasnika
Interleukina 4 niska
Interferon tez
I Tnf tez ale co to oznacza nie wiem
Wysylaj wyniki bo niepotrzebnie sie stresujesz
Interldukina 10 super to ta co chroni zarodekBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Emilka wyslalas wynki?
Gosiu nie wyslalam. Byla tak dzis padnieta ze padlam na lozko i zasnelam. Teraz wypije herbate i spadam dalej spac. Ostatnio praca mnie wykancza i nie mam na nic siły.ona84 lubi tę wiadomość
-
Ja tez caly czas czytam:-)
-
Ja też czytam tylko popołudniami zawsze mam coś w planach i nie zaglądam, do tego już drugi raz wieczorem odleciałam ze zmęczenia. Poza tym od trzech tygodni walczę z przeziębieniem przeszłam już wszystkie fazy, a ja nadal chora i nie wiem już co brać. Najgorszy jest kaszel na który brałam najpierw syrop nawilżający powstrzymujący kaszel, potem pojawił się odrywający więc wzięłam mucosolvan, teraz znowu mam duszący i biorę thiocodin by mnie nie męczył, bo jak zacznę kaszleć to jakbym odpalała trabanta. Do tego od wczoraj mam katar. Po sterydzie czasami mi się zakręci w głowie więc czuję się fatalnie. Obym tylko wyleczyła się do 23.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Ja też czytam tylko popołudniami zawsze mam coś w planach i nie zaglądam, do tego już drugi raz wieczorem odleciałam ze zmęczenia. Poza tym od trzech tygodni walczę z przeziębieniem przeszłam już wszystkie fazy, a ja nadal chora i nie wiem już co brać. Najgorszy jest kaszel na który brałam najpierw syrop nawilżający powstrzymujący kaszel, potem pojawił się odrywający więc wzięłam mucosolvan, teraz znowu mam duszący i biorę thiocodin by mnie nie męczył, bo jak zacznę kaszleć to jakbym odpalała trabanta. Do tego od wczoraj mam katar. Po sterydzie czasami mi się zakręci w głowie więc czuję się fatalnie. Obym tylko wyleczyła się do 23.
Ciesz sie ze mozesz cos brac ja mam antybiotyk i to wyklucza np gripex. Mnie kaszel meczyod dnia przed punkcja a po jestmasakra bo brzuch i jajniki bola mnie od kaszlu a ze sa podziurawione jak szfajcarski ser to juz wogole masakraBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Aaa kochane wiesci najnowsze z labo dalej mamy 10 zarodkow
Z nasienia emka 4 8a i jeden 6a
Z nasienia dawcy 1 12a 3 8a i 1 4a
Kochane moje kropeczki rozwijajcie sie tak pieknie dalej i dojdzcie do pieknych blastek ;*asiastokrota, Asia08, nadziejka88, mag87, polopiryna, e_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤