Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZawsze jak piszę na tel urywa mi posty...
Asiu bardzo się cieszę to kolejny krok bliżej do Waszego szczęścia...
Gosiu powodzenia jutro !! trzymam mocno kciuki... daj znać po punkcji.
Odebrałam dziś wynik homocysteiny i kwasu foliowego. Kwas foliowy w normie, za to homocysteina 11,86 przy normie do 12... to chyba trochę za dużo?? -
Wiki to sporo za duzo. Polecam suplementacje zmetylowanymi wiraminami : b6,b12,kwas foliowy zmetylowany i wit d3.
To na początek i za pewien czas ponowne zbadanie. Na wszelki wypadek sprawdz wit b12, szczególnie jeżeli juz bierzesz ta zwykla wersje.Wiki03 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Gosia powodzenia kciuki mocno trzymam &&& myślami jestem z Tobą Czekamy na wiście.
Dzisiaj gonapeptyl zrobiłam sobie w udo i szczerze mówiąc zdecydowanie lepiej, bo ukłucie nie bolało tylko jak zwykle po podaniu lekkie szczypanie.Gosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Gosia kokoszko znos dzisiaj piękne jajca. Powodzenia i daj znać już po.
Agonia777 to dobrze że znalazłaś sobie sposób na ten cholerny gonapeptyl. Ja na szczęście miałam tylko do zrobienia trzy zastrzyki gonapeptylu po transferze ale źle je wspominam bo strasznie piekly/szczypaly. PowodzeniaGosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was nie pisała na forum że w artemidzie robią usg piersi? Chciałam się wczoraj zapisać i powiedzieli że nie ma takiej możliwościAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was nie pisała na forum że w artemidzie robią usg piersi? Chciałam się wczoraj zapisać i powiedzieli że nie ma takiej możliwości
Ostatnio na wizycie u dr Stefaniak chciałam żeby sprawdziła mi piersi to tylko ręcznie zbadała i dała mi nr do innego lekarza spoza Artemidy żebym umówiła się na usg. Też byłam pewna, że w Artemidzie robią...asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wiki dla mnie to trochę dziwne, powinni mieć sprzęt i badać no nic to. Może któraś z Was wie gdzie robią w Olsztynie. Muszę zacząć badać się regularnie. To już ten wiekAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc