Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura wrote:Gosia a juz wiesz kiedy bedziecie mogli podejśc do transferu? Ile to leczenie immuno będzie trwać? ? Z moich obliczeń, jeśli wszystko będzie ok to crio wypadnie nam 13 marca.
Izaura, [email protected] lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Mag lekarz mówił że jednak mam endomitriozę i trzeba to zaleczyć więc dostałam steryd. Mój brat lekarz się przeraził dużą dawką leku i ostrzegł mnie że utyję. Kazał mi stosować dietę białkową.
Dziewczyny mam do Was pytanie czy któraś z was brała metypred i jak długo? Jaki się czułyście? Wyczytałam że niektóre dziewczyny brały aż do 14 Tc i stopniowo odstawiały. Trochę się tym martwię bo to jednak steryd ale skoro ma pomóc to przemęczę się......
Ona a u Ciebie na jakim etapie jesteś?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Mag lekarz mówił że jednak mam endomitriozę i trzeba to zaleczyć więc dostałam steryd. Mój brat lekarz się przeraził dużą dawką leku i ostrzegł mnie że utyję. Kazał mi stosować dietę białkową.
Dziewczyny mam do Was pytanie czy któraś z was brała metypred i jak długo? Jaki się czułyście? Wyczytałam że niektóre dziewczyny brały aż do 14 Tc i stopniowo odstawiały. Trochę się tym martwię bo to jednak steryd ale skoro ma pomóc to przemęczę się......
Ona a u Ciebie na jakim etapie jesteś?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
To mnie Gosia uspokoiłaś. Z drugiej strony dwa kilo mi nie zaszkodzi
Izaura a co u Ciebie?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
Agonia777 wrote:Mag lekarz mówił że jednak mam endomitriozę i trzeba to zaleczyć więc dostałam steryd. Mój brat lekarz się przeraził dużą dawką leku i ostrzegł mnie że utyję. Kazał mi stosować dietę białkową.
Ona a u Ciebie na jakim etapie jesteś?
Gosia ja brałam z2dni dłużej i 3dziennid a i tak przyszła o czasie@@ -
Dziewczyny a w jakim czasie po odstawieniu antyków pojawiła wam się @? Bo ja mam w sumie brać do 16 lutego, potem wizyta dopiero 23. Dr H wspomniał, że wtedy wdroży pozostałe leki, ale wtedy nie jest pewne, że np. menopur zacznę przyjmować 2 dc. W sobotę był trochę zakręcony, bo nie mógł wbić do komputera dawek Gonapeptylu jeszcze machnął się na recepcie i złe dawki wstawił musiał poprawiać, metypred mam brać 3x1 a receptę dał tylko na jedno opakowanie. Dobrze, że był mój brat lekarz w niedzielę to wystawił mi receptę na drugie. W takim przypadku czy jest możliwość by klinika dosłała receptę na lek jak będzie za mało.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia ja tez mialam przedluzone antyki o 1.5 tygodnia i tak jak ty obawialam sie czy na wizycie rozpoczynajacej stymulacje bede juz w trakcie lub po @. Naszczescie moje obawy byly niepotrzebne okresdostalamdzien przed wizyta. Jesli nie bedziesz miala okresu mysle ze jako osobie dojezdnej dr H wystawi recepte na leki i rozpisze dawkowanie od wyznaczonego dnia cyklu. Mysle ze jak zadzwonisz do invicty i powiesz ze z powodu problemu z kompem lekarz wystawil ci za malo leku na rexepcie to mysle ze nie bedzie problemu z doslaniemBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć Dziewczyny,
dzwonili z OA 22 lutego mamy się stawić na diagnozę czyli spotkanie z psychologami. Bardzo się cieszę. Rozpędzamy się......Izaura, Asia08, Gosia321, Lura82, [email protected], Halszka112, mag87, nadziejka88, e_mil_ka, asia-m-b, Anulka0310, karola02, malgos741, polopiryna lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Dziękuję na Was zawsze mogę liczyć a kciuki na pewno się przydadzą
Gosia321, Halszka112 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiu super trzymam kciuki &&&&&& maszyna się rozpędza.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.