Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Agonia777 wrote:Nie dzwoniłam ale sobie poradzę. Już opracowałam plan działania. Najpierw zagadam, że one mnie skuły to teraz ja muszę siebie i jak będą takie młode to może się uda wybłagać by zrobiły, bo ostatnio żartowały więc widać, że się z nimi da pogadać. A jak nie to zrobię szybko w toalecie. Niestety gonapeptyl musi być przechowywany w lodówce, ale ma opakowanie ochronne to jakoś wytrzyma. Tym bardziej że zapowiadają silny wiatr to w plecaku będzie się mroziło.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Mam właśnie taki mały to jeszcze dorzucę do opakowania nawet nie pomyślałam. Gosia jesteś niezastąpionaWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Czy któraś z Was miała robioną inseminację w Artemidzie w Olsztynie i się udało? Jakie są całkowite koszta i jak trzeba się ogólnie do tego przygotować? Mam zamiar podejść do inseminacji jednak chciałabym wiedzieć trochę więcej szczegółów wcześniej, jeszcze przed pójściem do klinki. Bardzo byłabym wdzięczna za info. Pozdrawiam serdecznie -
mag87 wrote:Aaa Gosia czad! Będą z tego dzieciaczki:) ale super wiadomosc:)
Nadziejka to pięknie, kciuki za Twoja maleńką, niech już wychodzi do tego świata &&&
Ona, Halszka jak u Was sytuacja?
Agonia dasz rade:)no kto jak nie Ty:)czyli Twoja wizyta to już rozpoczynająca stymulację? Życzę Ci kochana takich pięknych zarodków jak u Gosi:*
Cześć u mnie dupy nie urywa. Cały czas boli mnie brzuch i mam te wzięcia, popadam przez tobą depresję...
12.02 miałam IUI robił mi dr Zd. 10 dni po zastrzyku siknelam by zobaczyć czy mam w sobie jeszcze ovirele to nic jedna kreska. W weekend się okaże czy sie udało choć ja juz czuje że nie...
Ona fajnie że już za dwa dni bedziesz miala swojego maluszka że sobą.
Gosia gratuluję tylu jajeczek i dalej trzymam kciuki.
Nadziejka malutkiej dobrze u mamusi i nie chce wychodzić
Karolina ja miałam teraz druga IUI w artemidzie, koszt to 800 zl w to wchodzi zabieg wizyty i badanie hormonow do tego 90 zl zastrzyk na pekniecieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Karolina ja miałam teraz druga IUI w artemidzie, koszt to 800 zl w to wchodzi zabieg wizyty i badanie hormonow do tego 90 zl zastrzyk na pekniecie
Dziękuję za odpowiedź a mogłabym napisać do Ciebie na priv i wypytać o szczegóły? Oczywiście jeśli to nie jest dla Ciebie problem. -
Hej dziewczyny !!! Ja po sajgonie w pracy mam serdecznie dość, nawet korciło mnie by już od soboty wziąć L4 z kliniki. Mam tyle stresu nie jem choroba nie odpuszcza, że potrzebuję tych kilku dni by dojść do siebie i zdrowa podejść do zabiegu. Ale jeszcze tydzień chyba wytrzymam, chyba że będę tak chora że zostanę w domu.
Halszka trzymam kciuki &&&Halszka112 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Czesc dziewczyny od dzis zaczynam zastrzyki przed in vitro . A mianowicie gonapaptyl 1/2 ampulki codziennie do odwolania. Potem do tego od 8 marca menopur 75 plus gonal f 50j . Lekarz boi sie u mnie hierstymulacji i dal male dawki. Byl ktos w podobnym schemacie leczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 16:29
słabe nasienie ruch a0% ,morfologia 2%
pco (2017 nakłówanie jajników)
Amh 3.31
Wiek 28 lat
Styczeń 2018 decyzja o in vitro
starania od trzech lat -
Kielka ja od 11.02 biorę gonapeptyl całą ampułkę co drugi dzień a jutro dowiem się jak będzie wyglądała stymulacja więc chwilowo Ci nie pomogę.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Kielka1990 wrote:Czesc dziewczyny od dzis zaczynam zastrzyki przed in vitro . A mianowicie gonapaptyl 1/2 ampulki codziennie do odwolania. Potem do tego od 8 marca menopur 75 plus gonal f 50j . Lekarz boi sie u mnie hierstymulacji i dal male dawki. Byl ktos w podobnym schemacie leczenia?
Ja mialam pol ampulki gonapeptylu i 112 gonalu. Hiperka mnie nie ominela. -
Nadziejka jak tam u Ciebie?
Ena gdzie się podziewasz,zniknęłas z forum.Odezwij się czy wszystko w pożądku.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Kielka ja podchodzę w invicta w Gdańsku że względu na nie udaną próbę w Olsztynie.
Nadziejka nadal w dwupaku?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Czesc dziewczyny. Juz nie moge doczekac sie wyjscia z pracy. A badanie na helicobacter pylori oczywiscie dodatnie . Ciekawe czy Paśnik cos moze na to przepisac.
Nadziejka oj cos czuje ze chyba sie rozpakowała. Ena od nas pewnie odpoczywaIzaura lubi tę wiadomość
-
Emilka ogolny lekarz nawet moze Ci wypisac antybiotyki na helicibacter. Musisz sie nastawic ze przyjemne te leczeniw nie jest bo konskie dawki antybiotyku ;/ ja juz niestety trzy razy je bralamsłabe nasienie ruch a0% ,morfologia 2%
pco (2017 nakłówanie jajników)
Amh 3.31
Wiek 28 lat
Styczeń 2018 decyzja o in vitro
starania od trzech lat -
Ona ty jesteś pierwsza w kolejce:)
Ja już krwi upuściłam teraz czekam przy kawie na wizytęWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.