Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostaliśmy dzisiaj list z OA mamy wstępną kwalifikację!!!! Zaczynamy kurs 13 marca!!!!
polopiryna, Halszka112, e_mil_ka, Ena, eni33, Asia08, Arcia, Wiki03, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Agonia glowa do gory i zacznij myslec pozytywnie bo jak nie to przyjade do Dzialdowa i nakopie cie w zadek zeby twoje pesymistyczne mysli uciekly z twojej glowy. Bedzie pieknie kochana ja to czujeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Dostaliśmy dzisiaj list z OA mamy wstępną kwalifikację!!!! Zaczynamy kurs 13 marca!!!!
Asia super !!!!asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiu super trzynastka jest szczęśliwa więc kurs szybko zleci i szybko doczekacie się maleństwa.
Ona trzymam kciuki za piękną betę&&&&&&
Emilka tak mieszkam w Działdowie a mój braciszek w Olsztynie
Gosia dołek złapałam bo u mnie w pracy nie ogarniam wszystkich spraw bo zostałam sama z koleżanką a troje ludzi nie ma i chce nam się już płakać z bezsilności. Do tego mimo dużych dawek nic nie czuję coś tylko lekko zakuje i lekko mam wzdętych brzuch. Wtedy to mnie cały czas dokuczały jajniki nie mogłam długo siedzieć a tylko można powiedzieć jeden duży i dwa mniejsze pęcherzyki były. Dlatego się martwię że nie tak zareagowałam na leki. W piątek się okaże. Jeszcze tylko muszę omówić z lekarzem morfoligię bo na poprzedniej wizycie nie było jeszcze wyników i nie wiem czy wszystko oki. O tyłek dbam więc Gosia staram się nie panikować
A wiecie co u Nadziejka?? W poniedziałek miała wiedzieć w jaki sposób rozwiążą ciąże i cisza. Oby było wszystko było w porządku. Nadziejka odezwij się bo się martwimy.
Miłej nocki dziewczyny
asiastokrota lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Mogę się dołączyć ?
Cześć dziewczyny! Mam na imię Asia i mam 28 lat.
Od 7 miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko. Mamy już 4.5 letniego synka.
W drugim cyklu starań okazało się ze jestem w ciąży - niestety pozamacicznej. Lekarze uznali, ze to przypadek.
Odczekalismy 2 miesięce - zaczęliśmy się starać - znowu test dodatni ale beta słabo rośnie.. jestem przekonana ze znów CP.. ale muszę czekać aż będzie można zobaczyć coś na usg..
Problemem jest to ze owulacje przy owu ciążach były z prawego jajnika a 1 CP w lewym jajowodzie - zachowali go.. teraz tez boli mnie lewa strona. Obstawiam zatem ze prawy jajowod niedrożny a organizm walczy jak może..
Postanowiliśmy ze będziemy próbować IV i zaczęłam czytać.
Opinie o artemidzie czytałam różne.. ale jak myślicie warto tu próbować? Moim zdaniem problemu z płodnością u nas chyba nie ma, a właśnie z moimi jajowodami.. wiec IV może pomoze ? (
Poradzcie gdzie jako świeżak warto się udać. Jaka klinika itp_Asiula -
_Asiula wrote:Mogę się dołączyć ?
Cześć dziewczyny! Mam na imię Asia i mam 28 lat.
Od 7 miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko. Mamy już 4.5 letniego synka.
W drugim cyklu starań okazało się ze jestem w ciąży - niestety pozamacicznej. Lekarze uznali, ze to przypadek.
Odczekalismy 2 miesięce - zaczęliśmy się starać - znowu test dodatni ale beta słabo rośnie.. jestem przekonana ze znów CP.. ale muszę czekać aż będzie można zobaczyć coś na usg..
Problemem jest to ze owulacje przy owu ciążach były z prawego jajnika a 1 CP w lewym jajowodzie - zachowali go.. teraz tez boli mnie lewa strona. Obstawiam zatem ze prawy jajowod niedrożny a organizm walczy jak może..
Postanowiliśmy ze będziemy próbować IV i zaczęłam czytać.
Opinie o artemidzie czytałam różne.. ale jak myślicie warto tu próbować? Moim zdaniem problemu z płodnością u nas chyba nie ma, a właśnie z moimi jajowodami.. wiec IV może pomoze ? (
Poradzcie gdzie jako świeżak warto się udać. Jaka klinika itp
Myślę, że Artemida może okazać się wystarczającą kliniką tym bardziej ze bez problemu zachodzisz w ciąże wiec nie ma tu problemu z nasieniem Twojego męża. Artemida ma problemy z trudniejszymi przypadkami i raczej w tych przypadkach rozkłada ręce. -
=====A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Luty 2018
03: Ena - wizyta
05: e_mil_ka - wizyta u Paśnika (Łódź)
07: nadziejka88 - wizyta
10: Agonia777 - wizyta invicta Gdańsk
10: Halszka - wizyta Przybyłowicz
19: nadziejka88 - termin porodu
23: Agonia777 - wizyta invicta Gdańsk
24: Ona84 - crio transfer
Marzec 2018
02: wiki03 - wizyta Paśnik
02: Agonia777 - wizyta invicta Gdańsk
02: Ona84 - testowanie &&&&&&&&&&&&&&& Trzymamy kciuki!!!
30: e_mil_ka - wizyta Paśnik
Kwiecień 2018
26: wiki03 - konsultacja NOVUM - dr Zamora
Czerwiec 2018
02: malaWiki1 -termin porodu