Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
_Asiula wrote:Emilka dziękuje za info
Nie powiem na rękę by nam była ta klinika bo jest blisko i stosunkowo ok są ceny, ale.. jeśli są lepsze kliniki to mamy wątpliwości..
Ja osobiscie czuje sie zawiedziona. Z resztą sama widzisz moją stopkę. 4 transfery z czego 3 ciaze bichemiczne. O dodatkowe badania musislam prosic lub robic z wlasnej inicjatywy. -
Właśnie tego się obawiam...
Z jednej strony mam świadomość ze u nas jest problem z moimi jajowodami.. bo coś tam nie gra. W ciąże zachodzę szybko...
ale boje się ze może być jakiś problem, któremu nie podołają..
nie wiem sama..
oczywiscie nikt mi nie zagwarantuje powodzenia, ale wolałabym trafić od razu dobrze..
w szpitalu byłam pod opieka dr Zdanowskiego i byłam bardzo zadowolona. Widzę w Artemidzie tez przyjmuje...
NO nic nie spróbuje to się nie przekonam.._Asiula -
Cześć Asiula, rozgość się na naszym wątku
Asiastokrota cudowne wiadomości! Słońce do Was wychodzi
Dziewczyny jutro wielki dzień, długo wyczekiwany przez Agonię, Wiki no i ONA!
Powodzenia Kochane na wizytach, czekamy na relacje. Ona &&& za piekną betę!
Ena Ty chyba tez niedługo po swojego maluszka jedziesz?asiastokrota, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:Emilka dzięki że pytasz ale u mnie nic się nie dzieje ciekawego narazie nie podchodzimy do kolejnej procedury może pod koniec roku, tym bardziej że teraz mi sie @ rozregulowal i przylazi kiedy chce wiec ciężko zaplanować cokolwiek.
U mnie tak samo jesli chodzi o @ do tego jeszcze przed @ tygodniowe plamienia ktorych wczesniej nie bylo. Wszystko zepsulo mi sie po histeroskopiiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 21:12
-
Ona kciuki zaciskam&&&&&Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ona mocnooo trzymam kciuki... daj znać jak tylko będziesz miała wynik.
Agonia powodzenia na wizycie oby było sporo pęcherzyków....
Na wizycie u Paśnika byłam wczoraj. Przełożyli mi wizytę. Przejrzał wszystkie wyniki... powiedział, że najprawdopodobniej encorton u mnie nie wystarczy i jak go dobrze zrozumiałam, to może czekać mnie leczenie immunosupresyjne... ale najpierw trzeba poczekać na kolejne wyniki badań. Zlecił cytokiny, ANA, ASA, zespół antyfosfolipidowy.Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wiki super teraz zrobisz badania będą wyniki i szybko się przeleczysz. Potem to już szybko zleci.
Ja już oddałam teraz czekam na wyniki i wizytę. Tak się bałam że nic nie czuję żadnych objawów a od dwóch dni jajniki dokazują. Brzuch mam wydęty nawet wczoraj chrześnica się mnie zapytała czy nie mam dzidziusia w brzuchu bo taki duży . Jeszcze dzisiaj migrena mnie dopadła a nie wziąłem ze sobą tabletki od migreny i się będę męczyć.Wiki03 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Wiki super teraz zrobisz badania będą wyniki i szybko się przeleczysz. Potem to już szybko zleci.
Ja już oddałam teraz czekam na wyniki i wizytę. Tak się bałam że nic nie czuję żadnych objawów a od dwóch dni jajniki dokazują. Brzuch mam wydęty nawet wczoraj chrześnica się mnie zapytała czy nie mam dzidziusia w brzuchu bo taki duży . Jeszcze dzisiaj migrena mnie dopadła a nie wziąłem ze sobą tabletki od migreny i się będę męczyć. -
Wiki A na jakiej podstawie powiedział o encortonie ? Nk mamy podobne. 18 % ja jadę 17 marca. Teraz też czekam na wynik cytokin. A powiedz kochana jakie badania miałaś wykonane?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 08:24
córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
Wiki najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia szybko największego i najważniejszego marzenia
Wiem że urodziny były wczoraj wybacz jestem teraz zakręcona w kalendarzu mam zapisane ale w pracy jestem jeden dzień do tyłuWiki03 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc