Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny im więcej czytam, tym bardziej jestem zielona... jakie stosujecie suplementy przy MTHFR i do zbicia homocysteiny? Każdy poleca coś innego... Nie wiem czy kupić jakiś B-complex czy ograniczyć się do metylowej formy kwasu foliowego i B12...
-
Wiki ja słucham Gosi321 i biorę metylowane witaminy kwas foliowy, B12, B6, D3, DHA i acard
Wiki03, Lura82, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Słomka my chodzimy z Igą na Bąbelki, już drugi kurs i polecamy,bo zabawa dla niej przednia jest. Nawet jak w dzień ma kiepski humor to tam od razu jej się poprawia. Choć fakt faktem, tanie te zajęcia nie są.
-
Wiki ja też oddzielnie kupuje i tez z doradztwa Gosi. Latwiej manewrowac dawkami a jak masz kompleks witamin B to już trudniej. Ja chwilowo Wit B nie biorę bo mam poziom ok. Kw foliowy to lykam swansona, B12 to chyba firmy ALINESS, b6 też swansona:)
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Miałam dziś wizyte w Artemidzie....za tydzień we wtorek mamy transfer..... nie jestem przekonana, niby endo ładne 11mm estradil 333, ale dr Aneta znalazła 6mm polip lub falde,jak to nazwala....i to mnie przeraża ....w ogóle jedna wizyta i juz kierunek Białystok. ..chcieli mnie skasować 400zl za pakiet wizyt, a ja miałam tylko 1! W ogóle panie na recepcji no koment....jestem załamana -
Izaura wrote:Hej
Miałam dziś wizyte w Artemidzie....za tydzień we wtorek mamy transfer..... nie jestem przekonana, niby endo ładne 11mm estradil 333, ale dr Aneta znalazła 6mm polip lub falde,jak to nazwala....i to mnie przeraża ....w ogóle jedna wizyta i juz kierunek Białystok. ..chcieli mnie skasować 400zl za pakiet wizyt, a ja miałam tylko 1! W ogóle panie na recepcji no koment....jestem załamanaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Miałam dziś wizyte w Artemidzie....za tydzień we wtorek mamy transfer..... nie jestem przekonana, niby endo ładne 11mm estradil 333, ale dr Aneta znalazła 6mm polip lub falde,jak to nazwala....i to mnie przeraża ....w ogóle jedna wizyta i juz kierunek Białystok. ..chcieli mnie skasować 400zl za pakiet wizyt, a ja miałam tylko 1! W ogóle panie na recepcji no koment....jestem załamana -
nick nieaktualnyGosiu kontaktowałm się z Dr Zbrochem, On twierdzi, że to pewnie był tylko cień. ...tylko teraz to mogę sobie gdybać. Może masz rację, pójdę gdzieś do gina innego....Dziś tez juz mi podali oviral na pęknięcie pęcherzyka i też się martwię że to za wcześnie.
-
Wiki polecam suple swansona i pojedynczo dawki musisz dobrac sobie w zaleznosci od tego jak sie bedziesz na nich czula jak beda wygladac wyniki. Przy kompleksie nie ma mozliwosci manewrowac dawka. A pozatyw w complexie dawki sa duzo wieksze a nie koniecznie jest to korzystne dla zdrowia.
I polecam dolaczyc do tego zestawu choline ktora oczyszcza watrobe z toksyn a to przy mutacji jest zaburzone i w dodatku redukuje tez poziom homocysteinyWiki03 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Miałam dziś wizyte w Artemidzie....za tydzień we wtorek mamy transfer..... nie jestem przekonana, niby endo ładne 11mm estradil 333, ale dr Aneta znalazła 6mm polip lub falde,jak to nazwala....i to mnie przeraża ....w ogóle jedna wizyta i juz kierunek Białystok. ..chcieli mnie skasować 400zl za pakiet wizyt, a ja miałam tylko 1! W ogóle panie na recepcji no koment....jestem załamana
Izaura to absurd z jakiej racji 400 zl? Tez mialam taka sytuacje jak ty ze mialam jedna wizyte i placilam normalnie jak za wizyte. -
nick nieaktualnyAgonia777 wrote:Ena a kiedy planujesz robić betę??
Dostałam dzisiaj wylew w oko. Chyba mi za mocno ciśnienie skoczyło. Ostatnio tak miałam z rok może półtora roku temu. Wezmę rutinoscorbin duże dawki to mi przejdzie ale za ładnie to nie wygląda.
Izaura - domyślam się jak się czujesz - zamiast podbudować, zasiali ziarnko niepokoju... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://www.apo-discounter.pl/weleda-bryophyllum-50-proszek-doustny-p-61366.html
Trochę nowości dla tych co mają endometriozę. Suplementacja zalecana po ivf w celu zapobiegania skurczom macicy których wogole przy endomendzie nie czuć.
Proszek jest bardzo wydajny i starcza na długo wiec.Brać od transferu do pozytywnej bety,później w razie potrzeby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 21:42
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902