Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Slomka a przypomnij mi czy ty masz jakies mrozaczki. I kiedy planujecie jechac.
-
[email protected] wrote:https://www.apo-discounter.pl/weleda-bryophyllum-50-proszek-doustny-p-61366.html
Trochę nowości dla tych co mają endometriozę. Suplementacja zalecana po ivf w celu zapobiegania skurczom macicy których wogole przy endomendzie nie czuć.
Proszek jest bardzo wydajny i starcza na długo wiec.Brać od transferu do pozytywnej bety,później w razie potrzeby. -
Wiki03 wrote:Izaura ja się kiedyś tak dałam nabrać... i zapłaciłam te 400 zł niepotrzebnie...
Zamówiłam tak jak radziłyście. Wszystko osobno firmy swanson. Nie wiem ylko czy zamówiłam dobre dawki... Dzięki za pomocWiki03 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona właśnie to nie powinien być inny zamiennik tylko ten proszek. Lekarze w Niemczech zalecają go do ivf i podobno są tego efekty.Proszek jest bardzo wydajny i suplementuje się go niewiele.
Izaura ovitrelle podaje się na tydzień przed transferem.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Bryophyllum jest zalecane przez niemieckich lekarzy (oczywiście nie wszystkich) na drugą fazę cyklu i po ivf. Ma za zadanie uspokoić macice, szczególnie dziewczyny z endometrioza powinny się na to skusić, bo przy endomendzie sa skorcze, które przeszkadzają w zagnieżdżeniu, a my wcale ich nie czujemy. Najlepiej zacząć brać od punkcji do pozytywnej bety a później tylko w razie potrzeby. Co ważne, to musi być TEN proszek, nie żadne inne przetwory z żyworódki.Cena nie jest niska, dlatego wystarczy zamówić mały słoiczek, bo wystarczy na naprawdę długo. Dawkowanie to 3 razy dziennie na czubku noża (tak troszkę z gorką) do kieliszka zimnej wody i wypijamy.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Izaura stresujesz się już. Głowa do góry jesteś przygotowana na swojego bebelka i cis czuje ze Ci się uda.
Izaura lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:Ona właśnie to nie powinien być inny zamiennik tylko ten proszek. Lekarze w Niemczech zalecają go do ivf i podobno są tego efekty.Proszek jest bardzo wydajny i suplementuje się go niewiele.
Izaura ovitrelle podaje się na tydzień przed transferem.
-
Ona pomysł o tym może to jest jakaś opcja dla Ciebie.Warto spróbować przed kolejnym crio.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualnyMam też wynik cytokin...
Ocena cytokin i wspólczynnika Th1/Th2
Interferon gamma - 398 pg/ml (2046,6-4738)
TNF alfa - 1155 pg/ml (1208,3-4156,1)
Interleukina 10 - 2388 pg/ml (695,6-3048,4)
Interleukina 4 - 54 pg/ml (20-80,6)
Interleukina 5 - 21 pd/ml (20-59,8 )
Interleukina 2 - 88 pg/ml (20-62,5)
Wsk. INF/IL4 - 7,4 ratio (36,7-175)
Wsk. TNF/IL4 - 21,4 ratio (19,7-149,5)
Wsk. INF/IL10 - 0,2 ratio (1,2-3)
Wsk. TNF/IL10 - 0,5 ratio (0,7-2, -
Hej dziewczyny ja odpoczywam przed jutrzejszym dniem. Kwestia zastrzyku się wyjaśniła dobrze że mąż był ze mną to zapamiętał wszystko. Jestem wyjątkowo wyciszona oby tak do jutra.
Wiki widzę że coraz więcej wyników masz. Z takim pakietem na pewno wszystko się wyjaśni.
Ona spróbować możesz wszystkiego co pomoże.
Miłego popołudnia dziewczynyGosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx