Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Bryophyllum jest zalecane przez niemieckich lekarzy (oczywiście nie wszystkich) na drugą fazę cyklu i po ivf. Ma za zadanie uspokoić macice, szczególnie dziewczyny z endometrioza powinny się na to skusić, bo przy endomendzie sa skorcze, które przeszkadzają w zagnieżdżeniu, a my wcale ich nie czujemy. Najlepiej zacząć brać od punkcji do pozytywnej bety a później tylko w razie potrzeby. Co ważne, to musi być TEN proszek, nie żadne inne przetwory z żyworódki.Cena nie jest niska, dlatego wystarczy zamówić mały słoiczek, bo wystarczy na naprawdę długo. Dawkowanie to 3 razy dziennie na czubku noża (tak troszkę z gorką) do kieliszka zimnej wody i wypijamy.
-
Ona powinnaś spróbować.Czasami warto postawić na coś bardziej naturalnego.Szczerze ja chyba łapalabym się wszystkiego co możliwe.
Czym różni się rhd3 od d1.Te mają większe stężenie?
Ile masz jeszcze mrozaków?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyDziewczyny moje kochane, z okazji Dnia Kobiet chcę życzyć Wam wszystkiego co najlepsze chcę Wam powiedzieć, że podziwiam każdą z Was za siłę, determinację... Nigdy nie możemy zwątpić w swoją kobiecość i musimy wierzyć w swoją wartość... pomimo wszystko...
asiastokrota, e_mil_ka, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Ona powinnaś spróbować.Czasami warto postawić na coś bardziej naturalnego.Szczerze ja chyba łapalabym się wszystkiego co możliwe.
Czym różni się rhd3 od d1.Te mają większe stężenie?
Ile masz jeszcze mrozaków? -
Dziewczyny jestem już po pobrali 8 komórek w trzeciej dobie będą dzwonić jak wygląda sytuacja. 13 marca transfer.
asiastokrota, tolerancyjna, Lotta84, mag87, Izaura, Asia08, Anulka0310, Lura82, e_mil_ka, xyz159, polopiryna, eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia 8 WOW, super wynik, czekamy teraz na dobre wieści z podziału na blastki. Kciuki trzymam dalej &&&
A jak sie czujesz? Brzuch boli?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Wiki03 wrote:Może trochę głupie pytanie... ale chodzi o szczepienia limfocytami męża? Czy jakieś inne szczepienia proponuje? Dużo dziewczyn dostaje takie zalecenia a ja do końca nie wiem o co chodzi...
Lotta życzę Ci powodzenia a na którą klinikę się zdecydowałaś?
Dziękuję
U nas wszystko się już pozmieniało, po jednej nocy . Mąż się rozchorował, ma wysoką gorączkę.W takiej sytuacji wolimy nie ryzykować i zmieniamy kolejność - najpierw szczepienia potem procedura. Nie miał kiedy się rozchorwać, wrrr..Tak to niestety bywa, trzeba jednak pamiętać, że in vitro uczy cierpliwości i nie można za wszelką cenę się spieszyć.
Szczepienia limfocytami osoby obcej, więc padło na męża ( a mówią, że mąż to rodzina ). Zalecone ma 3 szczepienia, 4 doszczepienie w ewentualnej ciąży. Szczepienia co 3 tygodnie. Po ostatnim szczepieniu czas na transfer to 6 miesięcy. Po tym czasie orgaznizm wraca do normy tj. do stanu sprzed szczepień. Nie wiadomo jak zareaguje na szczepienia, czy pomogą itp. To jest dość kontrowersyjny temat...
Klinika - najprawdopodobniej Invicta Gdańsk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 11:35
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Wynik super nastawiłam się na 5 a tu niespodzianka. Czuję się ogólnie dobrze chociaż powoli zaczyna dokuczać brzuch. Teraz dwie godziny w pociągu a potem odpoczynek.
Z okazji Dnia Kobiet dziewczyny życzę Wam dużo siły wytrwałości i cierpliwości w dążeniu do celu oraz spełnienia tych najskrytszych marzeń. Jesteśmy silnymi babkami bo jak nie my to ktoe_mil_ka, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Ona myślę że to zależność jedli chodzi o stężenie leku w kropla. Powinno wystarczyć rh d3.Widziałam ze są nawet do 6.
Abyś dobrze suplementowala i będzie w porządku.
Agonia super wynik,trzymam kciuki za zapłodnienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 12:16
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
Izaura to super już trzymam kciuki&&&&&
Izaura lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Dziewczyny jestem już po pobrali 8 komórek w trzeciej dobie będą dzwonić jak wygląda sytuacja. 13 marca transfer.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane kobietki zycze Wam samych wspanialosci dzisiejszego dnia i sily i zapalu do tego o co wszystkie walczymy czyli okraglego brzuszka w ktorym bedzie cudowny maly czlowiek albo i 2
malgos741, e_mil_ka, Wiki03 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A ja wam życzę lepiej więcej dzieci niż za mało.Każda z was jest wspaniała kobieta,a w przyszłości niech zostanie także cudowna mamą.
e_mil_ka, malgos741, Wiki03 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Mają dzwonić w trzeciej dobie. Oby tylko z dobrymi wiadomościami.
Izaura 13 na pewno będzie szczęśliwaIzaura lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
https://www.facebook.com/pg/Delikatesy-Maksymalnie-Naturalnie-1431857846885812/posts/?ref=page_internal
Parę dni temu pisali, że mają 50% zniżki na suplementy i witaminy. Nie wiem, co dokładnie tam mają, ale rzuciła mi się w oczy nazwa Swanson.19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF