Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Izaura, Agonia powodzenia Dziewczyny jutro
Ena kciuki za pozytywną betę
Asiastokrota dobre wieści, ile takich spotkań przed Wami? Jest szansa że jeszcze w tym roku będziesz miała maleństwo? Byłoby super!
A ja laski znowu się wkurzyłam- nikt z lekarzy nie powiedział mi że po poronieniu powinnam dostać immunoglobulinę! W invikci w papierach było napisane że ja RH- a mój mąż Rh+. Mój gin z Olsztyna mógł nie wiedzieć, ale przecież powinien chociaż spytać? i co teraz? Będę musiała spytać docenta w kwietniu...porażka
Wiki kiedy masz wizytę w Novum?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura ja też jestem spokojna no może troszkę jest stres ale wmawiam sobie że teraz jest mój czas i nie poddam się. Dopóki nie będą kropki ze mną chyba nie uwierzę. Nawet nie potrafię myśleć co będzie za dwa dni a to pozwala mi nie zwariować.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyAgonia super wieści.
Eni – O to już diabełek wygoniony z Twojego dzieciątka. Fajnie, że impreza udana. Ja moją pannę chrzciłam na roczek i już taka spokojna podczas ceremonii nie była – leżała krzyżem pod ołtarzem, uciekała…
Asiastokrotka – kupujecie nowe mieszkanie? Oby się udało z powiększeniem rodziny w tym roku.
Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Ja już jutro 10 dzień od transferu, ale już mnie znacie i wiecie, że do testowania to nie jestem wyrywna. Nie wiem kiedy się odważę...
asiastokrota, eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ena kupujemy a przynajmniej chcemy bardzo. Znaleźliśmy wymarzone, idealne ale są przeszkody. Nie możemy znaleźć kupca na nasze obecne, jak nie sprzedamy to nie mamy na wkład własny i wszystko się sypie. Mam nadzieje że wszystko sie szybko poukłada bo czas działa na naszą niekorzyść. Jest trochę nerwowo jak to u nasAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Ena kupujemy a przynajmniej chcemy bardzo. Znaleźliśmy wymarzone, idealne ale są przeszkody. Nie możemy znaleźć kupca na nasze obecne, jak nie sprzedamy to nie mamy na wkład własny i wszystko się sypie. Mam nadzieje że wszystko sie szybko poukłada bo czas działa na naszą niekorzyść. Jest trochę nerwowo jak to u nas
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Izaura Agonia trzymam kciuki przytulcie swoje kropki i nie puszczajcie przez najblizsze 8 miesiecy :* niech sobie wija piekne gniazdko w waszych brzuszkach ;*
Calej reszcie zycze milego dniaIzaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyDziś ważny dzień w naszej grupie... Ena, Izaura, Agonia, Asiastokrota jesteśmy z Wami i mocno kibicujemy.. oby każda historia znalazła swoje szczęśliwe zakończenie.. Miłego dnia dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 08:56
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izaura Ena Asia trzymam kciuki dziewczyny & & & &
Izaura trzymaj go mocno przez 8 miesięcy
Ja transfer mam na 14.40.asiastokrota, Karcia, malgos741, Izaura lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ? -
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki.. niech spełnia się marzenia Wasze..
asiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny wracamy w czwórkę do domu
. Ten słaby nie przetrwał. Mrozaków nie ma. Pierwsza weryfikacja w piątek.
Gosia321, Izaura, mag87, Asia08, asiastokrota, eni33, Lotta84, malgos741, Storczyki, polopiryna lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ?