Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura masz juz moze jakoms informacje z Bialegostoku na temat platnosci. Bo ja zadko zagladam na e-mail i nie wiem kiedy mozna sie spodziewac jakiejs informacji. A moze oni wysylaj poczta. Jak to bylo u was dziewczyny jak juz minol rok. Chodzi mi o platnosc za mrozaczki. My juz po chrzcinach. Mala byla bardzo grzeczna praktycnie spala i obudzila sie na cala ceremonie chrztu i nawet nie plakala jak ja polewali. Byla dzielna. Impreza tez sie udala.
asiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgonia czekamy razem z Toba...
Mam wyniki przeciwcial antykardiolipinowych i w klasie IgM wyszedl wynik wątpliwy. Dla przypomnienia przeciwciala przeciw glikoproteinie wyszly nieznacznie podwyzszone. Antykoagulant ujemny. Czy to moze byc zespół antyfosfolipidowy? -
Wiki03 wrote:Agonia czekamy razem z Toba...
Mam wyniki przeciwcial antykardiolipinowych i w klasie IgM wyszedl wynik wątpliwy. Dla przypomnienia przeciwciala przeciw glikoproteinie wyszly nieznacznie podwyzszone. Antykoagulant ujemny. Czy to moze byc zespół antyfosfolipidowy?Wiki03 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
W końcu zadzwonili. Mamy 3 zarodki dane z trzeciej doby to dwa są silne 8 i 10 blastomerów a jeden jest słabszy ale się nie daje 4 blastomerów. Jeszcze nie wierzę ze szczęścia płaczę
mag87, Wiki03, Izaura, Gosia321, Asia08, asiastokrota, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyAgonia pięknie... bardzo się cieszę jutro już będziesz miała je przy sobie
Ena kciuki zaciśnięte:-)
Asiastokrota daj znać jutro jak wrażenia po pierwszym dniu kursówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 21:21
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agonia777 wrote:W końcu zadzwonili. Mamy 3 zarodki dane z trzeciej doby to dwa są silne 8 i 10 blastomerów a jeden jest słabszy ale się nie daje 4 blastomerów. Jeszcze nie wierzę ze szczęścia płaczęBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Gosia jak myślisz, wykonać jeszcze jakieś badania w tym kierunku przed wizytą u Paśnika?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki, Izaura dziękuję za pamięć Będę was zanudzać na pewno Już się nie mogę doczekać. Czuję się jak przed transferem
Wiki03, Izaura, mag87, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrotka zanudzaj nas przecież to tak jakbyś miała mieć transfer. Też czekamy na każdą dobrą wiadomość od Ciebie i trzymamy kciuki byś jak najszybciej mogła tulić swoje maleństwo.
Ena jak samopoczucie przed jutrzejszym dniem?
Do mnie chyba jeszcze nie dociera że to już jutro transfer.
Eni super że imprezka się udała a mała była taka dzielna.asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Izaura, Agonia powodzenia Dziewczyny jutro
Ena kciuki za pozytywną betę
Asiastokrota dobre wieści, ile takich spotkań przed Wami? Jest szansa że jeszcze w tym roku będziesz miała maleństwo? Byłoby super!
A ja laski znowu się wkurzyłam- nikt z lekarzy nie powiedział mi że po poronieniu powinnam dostać immunoglobulinę! W invikci w papierach było napisane że ja RH- a mój mąż Rh+. Mój gin z Olsztyna mógł nie wiedzieć, ale przecież powinien chociaż spytać? i co teraz? Będę musiała spytać docenta w kwietniu...porażka
Wiki kiedy masz wizytę w Novum? -
nick nieaktualny
-
Mag z internetu wiem że kurs trwa 3 m-ce, jutro to zweryfikuje. Dowiem się wszystkiego to dam wam znać. Szansa na powiększenie naszej rodzinki w tym roku jest, ale staram się nie przywiązywać za bardzo do tej myśli. Wiem że ludzie czekają i po 2 lata. Bardzo bym chciała żebyśmy ten rok zakończyli w nowym większym mieszkaniu już we troje a może nawet i czworo......
Wiki03, Lotta84, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Mag to prawda jak nie dopytasz i nie dopilnujesz to wszystko inne dla lekarzy jest nieważne. Widzę że masz konflikt serologiczny. Może w kwietniu lekarz wam wyjaśni co teraz z tym zrobić.
Izaura gotowa na jutrzejszy dzień na nowego lokatora w brzuszku?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.