Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura wrote:Mag a czemu przełożyłas wizytę która jest dopiero za miesiąc? Przejdzie Ci przeziębienie do tego czasu
Izu ale jutro musiałabym zrobić badanie krwi (badania miedxy 19-22 dc) i pewnie by wykazało odchylenia. Na wyniki czeka się ok 10 dni roboczych i tak mamy kwiecien:) wole się nafaszerowac i poczekać na nowy cykl. Trudno się mówi i tak nic nie przyspiesze:)
No to musi być implantacja, będzie dobrze!Izaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mag nie rezygnuj z wizyty dziewczyny mają rację. Potem znowu kolejny miesiąc czekania.
Izaura trzymam kciuki by to było zagnieżdżanie & & & & &.
Ja akurat plamienia nie mam ale dopadł mnie bardzo mocny ból okresowy aż się trochę boję czy to nie inny zwiastun. No i jakoś tak mi niedobrze. Jak patrzę na jedzenie to mam lekkie obrzydzenie poza oczywiście pomidorami i sokiem z pomidorów. Więc dzisiaj na kolację leczo bo jak poszłam do biedronki to na to mnie chcica wzięła.Izaura lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Izaura wrote:Hej!
Ja wczoraj po południu mialam plamienie- wystraszylam się mocno. Jednak to byla jednorazowa plamka żywej krwi i ustąpiło. Dziś raz dalikatnie śluz brazowo zabarwiony. Oczywiście przetrzepalam cały net i wyczytałam ze to mogło byc zagnieżdżenie. Tego się trzymam....Izaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura a tak poza tym masz jakieś dolegliwości? Czy brzuch Cię pobolewa i jajniki?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualnyAgonia tak mam takie bóle jak na @ co jakiś czas, ale nie trwają długo. Jak zaczyna boleć to oczywiście strach...ale pocieszam się ze to plamienie ustąpiło. Dziś po 15 czułam mega zmęczenie i nie mogłam przestać ziewac, ale to może być przez to że śpię w innych godzinach. Wcześniej zasypiam i budzę sie 6, 7.
-
Czyli mamy podobnie. Ja jestem dzisiaj wyjątkowo zmęczona i straciłam apetyt. Po tym silnym bólu to chwilowo bóle minęły. Już bym bardzo chciała żeby był piątek w końcu już bym wiedziała na czym stoję.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Miłego dnia dziewczyny!!!
Izaura jak byś miała już wynik od razu melduj. Kciuki zaciśnięte & & & &.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Hej dziewczyny, moim pierwszym objawem ciążowym były bóle okresowe, takie na maksa, byłam już pewna że nic z tego, test robiłam tylko żeby się upewnić że się nie udało. Jednak moje przeczucia się nie sprawdziły. W 7 tyg. pojawiła się pierwsza infekcja, a krwawienie w 8 tyg, które było spowodowane mikro krwiakiem. Cała ciążę drżałam o mojego bobasa, bo nie wszystko szło tak jak powinno. Na szczęście finał był pozytywny i teraz mam swoje bobo Z całego serca trzymam za Was kciuki i jak tylko Wituś pozwoli zaglądam żeby sprawdzić co nowego słychać.
Gosia321 lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Soniu a ty karmisz piersia czy mm? I kiedy wprowadzasz pokarmy bo ja wczoraj i dzis podalam pierwsza marchewke. A zapytam sie jescze kiedy wybierasz sie po mrozaczka?
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Soniu a ty karmisz piersia czy mm? I kiedy wprowadzasz pokarmy bo ja wczoraj i dzis podalam pierwsza marchewke. A zapytam sie jescze kiedy wybierasz sie po mrozaczka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 17:33
eni33, Gosia321, Karcia lubią tę wiadomość
-
No ja karmie mm wiec juz zaczelam wprowadzac jedzonko. Ale jak bym karmila piersia tak jak ty to pewnie bym jeszcze poczekala. Wiec powiedz mezowi ze jest jeszcze czas. Mala świetnie. przesypia cale noce i jest naprawde grzeczna pobawi sie a potem pospi i tak calay czas. Zlote dziecko. My pewnie pojedziemy pod koniec roku po maluszka bo w lutym 2019 konczy mi sie umowa i chcialabym jeszcze to wykorzystac zeby placili chociasz do porodu. Boje sie jak to bedzie ale mysle ze nie mamy no co czekac. A ty tez dalej nie masz zadnej informacj z kliniki co z platosciami za przechowywanie?
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Żadnych wieści odnośnie płatności nie mam. To zazdroszczę tych przespanych nocy, u nas różnie bywa. A ile drzemek macie w dzień i o której mała zasypia Ci na noc. U nas w dzień 3 lub 4 drzemki w tym jedna najdłuższa na spacerze, potem takie krótkie bujane i w asyście suszarki z YouTube
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Na noc to tak do 22 to juz spi. A w dzien to tez takie 3,4 drzemki. Takie po 30 min do godziny. A wieczorem po 17 potrafi nawet 2 godzinki spac. Chociaż wczoraj to nam zrobila numer zasnela ok 20 i spala do 6 rano. Przenosilam ja z bujaczka do łóżeczka i myslalam ze sie obudzi ale ona nic dalej spała.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Izaura nie łap dołka trzymajmy się razem wszystko będzie dobrze. Mój mąż powiedział że jutro rekwiruje mi telefon i internet i wynik poznam dopiero na chwilę przed konsultacją.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Moje dziecko zasnelo wczoraj o 21 i spi cala noc a ja zamiast z nim to mi sie nie chce. Dziewczyny trzymam za was kciuki i myslami jestem z wami.