Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny spotkanie było super rzeczywiście trzeba je powtórzyć może jeszcze komuś się uda do nas dotrzeć.
Miłego dniaasiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
e_mil_ka wrote:A co tu taka cisza? Wygadaly sie na spotkaniu to teraz nic nie piszą
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ze względu na to, że chyba każda jest w zawieszeniu na coś czeka to taka cisza.
Ja czekam by minął okres 2 tygodni od dostawienia sterydu by zrobić subpopulacje limfocytów i czekam na odzew z kliniki w sprawie dawczyni.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Nadziejka 88 - jak tam u was? jak się miewa malutka?
Malgos741 - to następnym razem zapiszesz klientki na rano, a wieczorem się z nami spotkasz
Emilka zrobiłaś tatuaż?
Maławiki - jak tam u ciebie? Jak przygotowania do komunii?
Dziewczyny a teraz news - jestem w ciąży
asiastokrota, Wiki03, eni33, Lotta84, mag87, malgos741, Gosia321, e_mil_ka, Storczyki, polopiryna, sonia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiki03 wrote:Ena... Wstrzymałam oddech... Miałaś krio? Który tydzień? Gratuluję z całego serca i trzymam kciuki za zdrową i bezproblemowa ciąże
Dziękuję Nie miałam crio - to naturalne czary-mary. Nie wiem, co jest sprawcą takiego szczęścia - nie mam okresu bez sztucznego progesteronu, liczne usg potwierdziły, że nie mam naturalnych owulacji, a tu taka niespodzianka. AAA i trochę wyluzowałam - przestałam ciągle o tym myśleć, skupiłam się na bliskich, pracy itp. Czekałam na histeroskopię, którą miałam mieć w czerwcu, ale w niedzielę coś mnie podkusiło, żeby zrobić test, bo od jakiegoś czasu było mi niedobrze, bolał mnie brzuch. Piękne dwie kreski... w poniedziałek taka sama sytuacji. Przed spotkaniem z dziewczynami poleciałam na betę - wynik >10000. Dziś byłam na wizycie u dr D. Pierwsze jego słowa "Mamy ciążę, prawidłowo usytuowaną z bijącym serduszkiem...". To 8 tydzień i jeszcze jestem w szoku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 21:13
asiastokrota, Lotta84, mag87, malgos741, ona84, eni33, Gosia321, e_mil_ka, Halszka112, Storczyki, polopiryna, Asia08, sonia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Nadziejka 88 - jak tam u was? jak się miewa malutka?
Malgos741 - to następnym razem zapiszesz klientki na rano, a wieczorem się z nami spotkasz
Emilka zrobiłaś tatuaż?
Maławiki - jak tam u ciebie? Jak przygotowania do komunii?
Dziewczyny a teraz news - jestem w ciąży
W poniedziałek pracowałam od 9.30 do 18.30 więc nie miałam siły..I jeszcze spotkanie z agentka ubezp. .
Ps ja to muszę wiedzieć wcześniej.. zwłaszcza w sezonie...bo roboty dużo..Ena lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymag87 wrote:Ena ale nas przetrzymałaś, nieładnie My tu tak cicho od poniedziałku siedzimy, bo czekałyśmy na oficjalne wieści!
Gratulacje jeszcze raz! Cuda się zdarzają i ja w to wierzę
Spokojnych 7 miesięcy!
Cześć dziewczyny
Dziękuję
Mag87 - Ja jestem bardzo ostrożna w tych kwestiach. Czekałam na wizytę u dr i wieść, że dzidziol się zadomowił w moim brzuchu.
Oby więcej takich cudów!!!
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Ena gratulacje !!!!!! Od poniedziałku siedziałam jak na szpilkach i czekałam na wieści Super spokojnej ciąży przez kolejne 7 miesięcy. I poprosimy o ciążowe fluidy cudu
Mag kciuki za jutrzejszą wizytę. Mam nadzieję, że dr H. zrobi na Tobie lepsze wrażenie i doczekacie się swojego cudu
Gosia a którego masz wizytę teraz ??
Małgosia na pewno na następne spotkanie uda Ci się wyrwać od obowiązków i z nami spotkać
Cały czas się zastanawiam czy nie powinnam się umówić jednak do Paśnika. Na wizytę czeka się miesiąc a za chwile będą wakacje a jak by wyniki wyszły źle to chciałabym już coś robić. Dopóki nie ma jeszcze dawczyni chcę wykorzystać ten czas maksymalnie.
A poza tym czerpię przyjemności z życia bez wizyt planowania i zastrzyków:) dodatkowo w końcu podniosło się moje libido z czego mój mąż jest bardzo zadowolony
Miłego dnia dziewczynyEna, e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.