Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgonia w sumie nie zaszkodzi wykonać szerszą diagnostykę, a nawet może pomóc... też chyba umówiłabym się do Paśnika żeby do tego transferu z KD podejść dobrze przygotowaną...
Mag trzymam kciuki za wizytę ! Ciekawa jestem co powie Hajdusianek na zalecenia Paśnika... i jaki będzie miał pomysł na dalsze leczenie...
Ja się już stresuję jutrzejszą histeroskopią... chyba najbardziej tym, że już po 2 godzinach od zabiegu mają wypuścić mnie z kliniki. Na szczęście zamówiłam sobie nocleg w hotelu i zostajemy w Warszawie, tak w razie złego samopoczucia... Oby tylko usunęli mi tego mięśniaka... -
Ena geatulacje!!!! Cuda sie zdarzaja! Spokojnej (o ile to w ogole mozliwe) ciazy.
Ena lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Agonia ja też bym pojechała, wizyta może wnieść wiele dobrego, na pewno nie zaszkodzi:)
Wiki ściskam kciuki, lekarz wytnie to dziadostwo i nie bedzie już przeszkód na waszej drodze :)o której godzinie masz zabieg?
Dziewczyny ja jestem podekscytowana jutrzejsza wizyta i nastawiam się pozytywnie. Nie mogę się skupić już dzisiaj na pracy:)
Wiki03, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgonia777 wrote:
Cały czas się zastanawiam czy nie powinnam się umówić jednak do Paśnika. Na wizytę czeka się miesiąc a za chwile będą wakacje a jak by wyniki wyszły źle to chciałabym już coś robić. Dopóki nie ma jeszcze dawczyni chcę wykorzystać ten czas maksymalnie.
A poza tym czerpię przyjemności z życia bez wizyt planowania i zastrzyków:) dodatkowo w końcu podniosło się moje libido z czego mój mąż jest bardzo zadowolony
Miłego dnia dziewczyny
Może warto się zapisać do dr Pa - najwyżej zrezygnujesz z niej jak nie będzie potrzeby. Brawo za nastawienie - cieszyć się z życia.
Wiki - to jutro jesteśmy z myślami z Tobą - niech usuną, co trzeba.
Mag87 - powodzenia jutro. Swoją droga, to dobrze, że jesteś w pracy, bo w domu to człowiek szaleje i za dużo rozkminia
Wiki03, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Agonia ja też bym pojechała, wizyta może wnieść wiele dobrego, na pewno nie zaszkodzi:)
Wiki ściskam kciuki, lekarz wytnie to dziadostwo i nie bedzie już przeszkód na waszej drodze :)o której godzinie masz zabieg?
Dziewczyny ja jestem podekscytowana jutrzejsza wizyta i nastawiam się pozytywnie. Nie mogę się skupić już dzisiaj na pracy:)
Mag mam tak samo, też jestem dziś bezużyteczna w pracy... :p zabieg mam mieć o 16.30... także jeszcze jutro pół dnia stresu... ale chociaż na spokojnie dojedziemy do Warszawy
Mag a Ty na którą masz wizytę? Daj znać jutro co Ci dr H powiedziałmag87 lubi tę wiadomość
-
Wiki kciuki za jutrzejszą histero &&&
Wiki03 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Ena Ty diablico nic nie powiedziałaś,to o Tobie dzis rozmawiałam z dziewczynami w Artemidzie,cudna wiadomość,bardzo Ci gratuluję i się ciesze.Mega nudnych 7 miesięcy ciazy.Tez byłam na wizycie i mam termin ustalony cesarki.Mój synuś przyjdzie na świat 28 maja.Trzymajcie kciuki żebym wytrwała na komuni 27.
Dziewczynki za wszystkie was trzymam dalej kciuki,jestem z wami całym sercem i wierzę że te piękne cuda się zdarzają.Gosia321, sonia86 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena Ty diablico nic nie powiedziałaś,to o Tobie dzis rozmawiałam z dziewczynami w Artemidzie,cudna wiadomość,bardzo Ci gratuluję i się ciesze.Mega nudnych 7 miesięcy ciazy.Tez byłam na wizycie i mam termin ustalony cesarki.Mój synuś przyjdzie na świat 28 maja.Trzymajcie kciuki żebym wytrwała na komuni 27.
Dziewczynki za wszystkie was trzymam dalej kciuki,jestem z wami całym sercem i wierzę że te piękne cuda się zdarzają.
To niech dzidziol grzecznie siedzi w brzuchu :-)A z którymi dziewczynami rozmawiałaś w Art? Co powiedziały? -
Agonia ja bym mimo wszystko pojechala do Pasnika skoro procedura ma byc z dawczynia to wolalabym wiedziec czy nic sie nie dzieje z ukladem immunologicznym.
Wizyte mam 23 maja to bedzid 12 dzien cyklu
Wiki kciuki za histeroskopie niech zfobia tam porzadek i przygotuja ci macice na przyjecie kropka
Mag87 powodzenia na wizycie mam nadzieje zedr H zaskoczy cie pozytywnie. A jak nie bedziesz zadowolona to pamietaj zawsze lekarza mozna zmienic polecam dr Glodka
Malaviki lo matulu jak ten czas szybko zlecial a ty juz sie rozpakowujesz super trzymam mocno kciuki za komunie zebys dala rademag87, Wiki03 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena opowiedziały mi historie takiego pięknego cudu.Tylko nie sądziłam ze to Ty.Musiałysmy się minąć bo na 9 mialam ktg a później wizyta.
Gosia ja juz jestem u kresu sił.Nie mogę zawieść syna,wiec nogi zaciskam.
A powiedz ile teraz zarodków chcesz wziąć?
To ja zwolnienie brzuszek dla Ciebie.Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malaviki zastanawiam sie troche mnie dobila ta biochemiczna ciaza i moj entuzjazm troche opadl a moze zle powiedziane nie opadl a wlaczyl sie strach. Zostaly 4 zarodki z nd i zastanawiam sie czy wziasc jeden bo sa juz tylko 4 a wlasciwie az 4. Z drugiej strony tak mysle do 3 razy sztuka 3 raz z blizniakami wiec musi byc szczesliwy.
Nie wiem nie wiem jeszcze mam tydzien na zastanowienie sie i podjecie decyzji. Hehe teraz to juz zarodki z mega super nasieniem a jak beda 4
Musze jeszcze pogadac z lekarzem jak bede na wizycie o wszystkich za i przeciw a pozatym wogole pogadac tak twarza w twarz bo narazie to tylko telefonicznie z nim rozmawialam.
A brzuszek z checia przejme w dobre rece. Hehe cos czuje ze ty bedziesz na porodowce a ja 28 bede miala transferWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 18:53
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia tez o tym pomyslalam ze mój brzuszek trafi akurat do Ciebie tego dnia.
Tez ptobowslam dwa razy po dwa zarodki i nic nie wyszło.Radziła bym Ci wziąć jeden,spróboj bo jednak dwa to tak może być ze organizm nie daje rady i ten słabszy nawet ciągnie za sobą tego silniejszego.
Daj sobie szansę pojedynczej ciaży,4 zarodki to bardzo dużo wiec i tak po nie wrócisz i będziesz miała duża rodzinkę. ❤❤Gosia321, nadziejka88 lubią tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
======A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
26.02.2018: Nadziejka88 - na świat przyszła Antosia !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Maj 2018
12: mag87 - wizyta Paśnik
18: mag87 - wizyta Gdańsk
23: Gosia123 - wizyta
Czerwiec 2018
02: malaWiki1 -termin porodu
Wrzesień 2018
ona84 - planowany criotransferWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 20:52
-
Agonia777 wrote:Ze względu na to, że chyba każda jest w zawieszeniu na coś czeka to taka cisza.
Ja czekam by minął okres 2 tygodni od dostawienia sterydu by zrobić subpopulacje limfocytów i czekam na odzew z kliniki w sprawie dawczyni.
Agonia a tak z ciekawości jak dobierają dawczynię komórek? -
Długo mnie nie było u was. Nie nadrobilam wszystkiego ale najważniejsza dobra wiadomość do mnie dotarła. Ena moje wielkie gratulacje. Cuda się zdarzają i z całego serca wierzę że wszystko będzie dobrze w czasie ciąży i po. Co u nas? Mała z dnia na dzień jest coraz bardziej kontaktowa. Już jesteśmy po chrzcie. Zakochana jestem po uszy. Trzymam za Was wszystkie kciuki aby każda z nas doczekała się czasu macierzyństwa. Fajnie ze się spotkalyscie. Ja mam za daleko do Olsztyna na takie spotkania i jeszcze moja mała je średnio co 2-3 godziny więc jestem przywiązana do mojej okolicy. Zazdroszczę bo bardzo bym chciała.
Ena lubi tę wiadomość